- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Parayı da harcayamamıs ki. 35 TL ustu durumlarda ki 35tlye anca evde giyilen terlik alınır. Adam pahalı dıyıp almamıs.Benim anladığım Mantık evliliği yani (Para) evliliği olmuş bence sonuç ta bu olur.Ama neymiş para ile saadet olmuyormuş.
Kocayı dinlemek ıstedıgıne emin mısın, haftada iki kere dıs fırcalıyomuus cunkuMadem bu kadar zıtsınız, madem bu kadar rahatsızsınız neden evlendiniz/evli kalıyorsunuz?
İçim şişti okurken. Gerçi bir de kcoayı dinlemek lazım, onu gömüp kendinizi göklere çıkarmışsınız.
Eee saydin saydin rahatladın mi.. soru sormussun ya disardan bir gozu napicaksin diye bende rahatlicam belki nerden biliyorsun illa biseymi olmasi lazim he evet belki biseyde olur oda benim burdan gelecek fikir yorumlarla hayatimi sekillendirmeme yariyacak belki. Saygisiz yorumlarınızı kendinize saklarsaniz sevinirim. Boyle bir adala 10 sene gecirdim evet ne demek bende onun gibi oldum yani ne seviyesiz bir yorumDışarıdan göz bakıp eleştirince ne yapacaksınız kapının önüne mi koyacaksınız bu adamı. Evleniyorsunuz böyle dangozlarla çok lazım gibi kendilerini bir şey sanıyorlar sonra.
Eşiniz saygısız, pis, pasaklı, pinti, görgüsüz bir adam. Dışarıdan gözlemim budur. Aradaki gülücükler de ayrı sinir bozucu ama böyle bir adamla 10 sene geçirince normal tabii
Maskeyle dinleyebilirsem dinlerim valla, ağız kokusuna tahammülüm yokKocayı dinlemek ıstedıgıne emin mısın, haftada iki kere dıs fırcalıyomuus cunku
Yooo her defasinda dedim ben lanet sirret aksi bir insanimMadem bu kadar zıtsınız, madem bu kadar rahatsızsınız neden evlendiniz/evli kalıyorsunuz?
İçim şişti okurken. Gerçi bir de kcoayı dinlemek lazım, onu gömüp kendinizi göklere çıkarmışsınız.
Bir kokarca yerine, sızın gıbı aksi Nalet Bı insanla muhattap olmayı yeglerımYooo her defasinda dedim ben lanet sirret aksi bir insanim
Nerde azmisim para evliligi diyeBenim anladığım Mantık evliliği yani (Para) evliliği olmuş bence sonuç ta bu olur.Ama neymiş para ile saadet olmuyormuş.
Boşanma imkanınız varsa boşanın, pis adam çekilmezYooo her defasinda dedim ben lanet sirret aksi bir insanim
Imkanim elbette var ama cocuklarim icin yapmiyorum.kendimi dusunseydim simdiye kadar ohooo bin kez bosanmistimBoşanma imkanınız varsa boşanın, pis adam çekilmez
Eşiniz ne kadar ücret alıyor .Nerde azmisim para evliligi diye
Peki çocuklarınızın bu derece pinti ve pis adamla yaşaması sağlıklı mı? Ömür emer be o.Imkanim elbette var ama cocuklarim icin yapmiyorum.kendimi dusunseydim simdiye kadar ohooo bin kez bosanmistim
6 binEşiniz ne kadar ücret alıyor .
Onlar babalariyla cok mutlu evet. Ozbakimlariyla ilgilenir herseyleriyle ilgilenir cok iyi bir babadir kendileriPeki çocuklarınızın bu derece pinti ve pis adamla yaşaması sağlıklı mı? Ömür emer be o.
Peki o zaman şöyle deneyelim.Onlar babalariyla cok mutlu evet. Ozbakimlariyla ilgilenir herseyleriyle ilgilenir cok iyi bir babadir kendileri
6 bin lira çok yüksek bir ücret değil .Hesap kitap yapması gerekir. Belki de sana pinti geliyordur.
Hicte oyle olmuyor valla nerden biliyorsun diye sorarsan bosanmis aile cocuguyum. Ayni seyleri cocuklara yasatmak istemem. Anne baba Ayni evde buyumeyen her cocuk icin hayat siradan ve basit degil inanin. Bazi seyler lafta sadece cocuk siddet icinde buyumuyorsa bemce annede babada kendinden feragat edip kendi yasamlarindan cok evlatlarininkine odaklanmali. Benim gorusum buPeki o zaman şöyle deneyelim.
Mutsuzsanız, boşanın. Siz eşler olarak boşanıyorsunuz, anne babalıktan boşanmıyorsunuz sonuçta.
Ama ben bu tür bir insanla 1 dk evli kalmazdım.
Isin icine birde borclar girince onunda etkisi oldu tabi. Kendiside diyor para yüzünden psikolojim bozuldu diye6 bin lira çok yüksek bir ücret değil .Hesap kitap yapması gerekir. Belki de sana pinti geliyordur.
Valla nereden mi biliyorum, bende ayrı anne babanın çocuğuyum.Hicte oyle olmuyor valla nerden biliyorsun diye sorarsan bosanmis aile cocuguyum. Ayni seyleri cocuklara yasatmak istemem. Anne baba Ayni evde buyumeyen her cocuk icin hayat siradan ve basit degil inanin. Bazi seyler lafta sadece cocuk siddet icinde buyumuyorsa bemce annede babada kendinden feragat edip kendi yasamlarindan cok evlatlarininkine odaklanmali. Benim gorusum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?