Evliliğimizin daha 3. gününde eşimin arkadaşlık sitesine girmesi

EYZIR

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
24
12
288
Ankara
Merhaba hanımlar.2 aylık evliyim eşimin bazı tutumlarından şüphelendiğim için telefon geçmişine baktım.Ve daha 3 günlük evli iken arkadaşlık sitelerine girdiğini farkettim. İşe başladığım gün ben evden çıkar çıkmaz sitelerde gezinmiş. 2 gün izinli idim 24 saat beraber olduğumuz halde benimle hiç ilgilenmemiş zoruma gitmişti.😔.Öncesinde de bu tür paylaşımlarda bulunmamamıza rağmen. Sonraki 1 aylık süreçte hiç girmemiş o tür yerlere. Şimdi ben ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok. İçimden kocaman birşey koptu gitti.Eve gitmek istemiyorum😔

Merhaba hanımlar.2 aylık evliyim eşimin bazı tutumlarından şüphelendiğim için telefon geçmişine baktım.Ve daha 3 günlük evli iken arkadaşlık sitelerine girdiğini farkettim. İşe başladığım gün ben evden çıkar çıkmaz sitelerde gezinmiş. 2 gün izinli idim 24 saat beraber olduğumuz halde benimle hiç ilgilenmemiş zoruma gitmişti.😔.Öncesinde de bu tür paylaşımlarda bulunmamamıza rağmen. Sonraki 1 aylık süreçte hiç girmemiş o tür yerlere. Şimdi ben ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok. İçimden kocaman birşey koptu gitti.Eve gitmek istemiyorum😔
3 gunlukken değildir o. Öncesi vardir. Sana denk gelen uzantisidir. Neyim eksik sana göre diye sor. Yüzleş.

belli ki bekarlık zamanlarında girmiş. ben burada okuduğum konulardan sonra hiçbir erkeğin masum olduğunu düşünmüyorum. bir kere girmekle kalmamıştır ikinci üçüncü hatları(telefonu) olabilir. gözlerimle görüp şahit olduğum için seni uyarmak istiyorum. mutlaka arabanız varsa altını üstüne getir arabanın ama çaktırmadan... gece karanlığı gibi takip et yaptıklarını. illa ki patlak verir

arkadaşlık sitesi derken ?
bunlar partner bulma siteleri mi yoksa burası gibi forum siteleri mi ?
benim taa universit döneminden katılıp senelerce yazdığım çok meşhur bir forum sitesi vardı. evlenen arkadaşlar girip orda topiclere yazardı ama kimse de aldatma modunda olmuyodu. geyik yapıp kaparlardı.
şayet partner eşleşme siteleri ise o zaten arkadaşlık sitesi de olmuyor ve çok büyük sıkıntı var demektir.

Nasıl tanıştınız evlenmeden önce? Sevgililik döneminiz olduysa illaki bu karakterin sinyallerini vermiştir. Evlendik elimin altında artık boşayamaz diye saçmaladı mı kendi kafasında naptı acep ?
.

Bence evlenmeden öncede bakıyordu alışkanlık olup o yüzden sürekli bakıyor da olabilir bilmiyorum.Bir tanıdığın eşi balayındayken eşinden gizlediği instagram hesabından kızlara takip istedği göndermişti

Genel olarak bu tür sitelere girmesi yanlış. Belki sizinle evlenmeden önce girmişliği vardı ve hesapları kapatmak için girmiştir. İnternet geçmişinde tam olarak ne yaptığına bakabiliyor musunuz?
Evet profillerini incelemiş.Geçen haftada bikinili striptizcilerin videosunu yakaladım telefonunda. Arkadaşı paylaşmış whatsuptan ama o da silmemiş!

Bence evlenmeden öncede bakıyordu alışkanlık olup o yüzden sürekli bakıyor da olabilir bilmiyorum.Bir tanıdığın eşi balayındayken eşinden gizlediği instagram hesabından kızlara takip istedği göndermişti
Öncesi var muhtemelen. Mail hesabının Sık kullanılanlar listesinde adaşım olan kız vardı listede benim üstümde yer alan!

Ben olsam bir süre takipte kalırdım. Belki de merak edip bakti. Daha yeni evlisiniz yani öncesinde bir vukuatı yoksa biraz daha gözlemleyin bakalım.
Şu an takipteyim geceden beri tutuyorum kendimi 1 ay daha izlemede kalayım diye. Bu kişi 39 yaşında genç de değil. Anlamıyorum.Bebek istiyordum ama şu an vazgeçtim bu fikrimden.

Arkadaşlık sitesi derken nasıl bir site? Konuşmuş mu sitede birileriyle? Daha yeni evlisiniz eğer sonuçlarına katlanamayacaksanız eşinizin telefonunu kurcalamayın. Eğer bir şey yapmak niyetinde değilseniz hiç boşuna yüz göz olmayın. Benim Öner’im konuşmanız yönünde
Konuşacağım ama zamanı gelince

belli ki bekarlık zamanlarında girmiş. ben burada okuduğum konulardan sonra hiçbir erkeğin masum olduğunu düşünmüyorum. bir kere girmekle kalmamıştır ikinci üçüncü hatları(telefonu) olabilir. gözlerimle görüp şahit olduğum için seni uyarmak istiyorum. mutlaka arabanız varsa altını üstüne getir arabanın ama çaktırmadan... gece karanlığı gibi takip et yaptıklarını. illa ki patlak verir
Araba yok iş yerinede gidemem ani baskın yapıp askeri alan😔

Diğer arkadaşların dediği gibi 2-3 günlük bir şey değildir bu. Mutlaka öncesi vardır. Ikinci bir telefon konusunda gözünüz acik olsun. Bir de boyle tipler tum üye olduklari sitelere unutmamak icin ayni sifre ile üye olurlar. Bildiğiniz bir sifre varsa girmeyi deneyip yazisma iceriklerini gorebilirsiniz

Back
X