- Konu Sahibi PelinOzelKalkan
merhaba kızlar malum bugün hafta sonu eşimle plan yaptık dedik beraber dışarı çıkalım telefon çaldı annesi hadi bize gelin dedi eşim tamam dedi kapattı. sinirlendim programımız vardı dışarı çıkıcaktık niye tamam dedin diye nolucak ya akşama çıkarız dedi gittiğimizde annesi hayatta bırakmıyor akşama zor dönüyoruz eve biliyorum sinirlendim sustum surat astım. her neyse eve gittik içeri girdiğim andan itibaren annesi laf sokmaya başladı. oğlum karın seni aç bırakmıyor dimi yemek yapabiliyor mu bari istersen ben gelir yaparım bilmemne diye saçma sapan. şaka yollu söyledi. evlenene kadar beni isteyen kadın gitti yerine cadı kaynana geldi resmen. sustum yine alttan aldım bişey demedim. bu sefer başladı (5 yıl kadar dansla ilgilendim) dans etmeyi bırakman iyi oldu ev hanımı oldun öyle erkeklerle dansta neymiş bilmemne. eşim de çok kıskanç annesi de erkeklerle ne öyle iyi oldu iyi bilmemne diye gülünce hepten sinirlendi. eve geldik başladık kavga etmeye. cumartesimiz mahvoldu. bu kaynanaların hepsi mi böyle yahu? evlenince niye böyle değişiyorlar?