Evliliğimle ilgili..

Niye onu düşünüyorsun ki ?
Boşver böyle hayat mı geçer .
O seni düşünse bunları yaşamazdınız zaten .
Tekliflere bahaneleri var, uğraşmıyor , ev arkadaşlığı modunu kabullenmiş . Peki sizin hayatınız ?
Yıllarım heba oldu. Bir gün kadınlığımı hissettirmedi. Hani insanın eşi gelir öper sarılır ve spontan bir sevişme süreci başlar bizde malesef olmadı. Mahkeme günümüz belirlendi. Biraz canım acıyacak ama atlatacağım.. Bana eş olamadığı için ben ona anne olmuşum

Mahkeme günü belirlendi. Hiç sevgi hissetmiyorum, bir gün bana sarılarak öperek içten yaklaşımı olmadı. Terapist oral sex önerdi bir peçeteye tükürerek devam ettirdi. Hepsi bende travma oluşturdu.
cinsel yöneliminde mi sıkıntı vardı acaba çok enteresan. allah önünüze güzel kapılar ve yollar çıkarsın dilerim. zor günler geçecek. inanın. özelden yazabilirsiniz dilediğiniz zaman elimden geldiğince yazarım size.

Bunun için Esra ezmeci kitabında yazmış. Öncesinde beraber yemek yapin, güzel bir müzik açın, dans edin vs vs sonra cinsellik.
Kadının çabasıyla yapılan her şey bir kadın olarak benim gururuma dokunuyor.

Karşımdaki beni arzulasın diye ona ortam hazırlamak açıkçası kadını kendi içinde değersizleştireceğini düşünüyorum. Cinsellik böyle bir şey değil. Ten uyumu, tutku yoksa ilişkiden verim alamazsınız.

Bir de eşlerimize yaptığımız anne rolü var. Evlilerin büyük çoğunluğunu eşlerini anne olarak konumlandırıyor. Bu da onun cinsel istediğini yok ediyor. Seviyor evet ama sevgi adı altında başka başlıklar var.

Eğer tıbbi bir sorun yoksa bu psikolojiye girer, ki konunun çözümünün daha zor olduğunu gösterir.

Ama yok gecelik yok mumlar, bu iş böyle yürümez.

Terapist (oral) önerdi. Bir iç çamaşırı koyuyor ve sürekli ona tükürerek yapıyor. Bende istemedim. Çünkü idrar ve kan gelen bir yere böyle şeyler yapılmazmış. Artık istemiyorum .Kusura bakmayın açık yazdım durum böyle.
Ten uyumu yok aranızdarclrnmiş olmak için evlenmişsiniz gibi hissettim
Fizyolojik bir sorun yoksa isteksizliğin başka açıklaması olamaz bence
Ya böyle devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız
Son olarak ;
Evlendiğiniz gün bile “ yarın sevişiriz “ diyen bir adamla nasıl hemen çocuk sahibi oldunuz ?

Yıllarım heba oldu. Bir gün kadınlığımı hissettirmedi. Hani insanın eşi gelir öper sarılır ve spontan bir sevişme süreci başlar bizde malesef olmadı. Mahkeme günümüz belirlendi. Biraz canım acıyacak ama atlatacağım.. Bana eş olamadığı için ben ona anne olmuşum
Hakkında hayırlısı .
kangren olmuş kolu kesip atmak lazım

Mahkeme günü belirlendi. Hiç sevgi hissetmiyorum, bir gün bana sarılarak öperek içten yaklaşımı olmadı. Terapist oral sex önerdi bir peçeteye tükürerek devam ettirdi. Hepsi bende travma oluşturdu.
Valla idrak edemedim peçeteye tükürerek nasıl oluyor?
Neyse hakkinizda hayirlisi olsun zor bir durumdasınız. Allah selamet versin.

cinsel yöneliminde mi sıkıntı vardı acaba çok enteresan. allah önünüze güzel kapılar ve yollar çıkarsın dilerim. zor günler geçecek. inanın. özelden yazabilirsiniz dilediğiniz zaman elimden geldiğince yazarım size.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim amin inşallah . Yazacağım
Valla idrak edemedim peçeteye tükürerek nasıl oluyor?
Neyse hakkinizda hayirlisi olsun zor bir durumdasınız. Allah selamet versin.
idrar, kan gelen yere böyle bişey yapılmazmış. Açıklaması bu…

Ten uyumu yok aranızdarclrnmiş olmak için evlenmişsiniz gibi hissettim
Fizyolojik bir sorun yoksa isteksizliğin başka açıklaması olamaz bence
Ya böyle devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız
Son olarak ;
Evlendiğiniz gün bile “ yarın sevişiriz “ diyen bir adamla nasıl hemen çocuk sahibi oldunuz ?
Zamanla o kadar içselleştirmiş ve normal görmüşüm ki. İyi biri olmasının altına sığınarak. Ama keyifli cinsel döngülerinden bahseden insanları duydukça çok özenir, kendim için üzülürdüm. Zamanla içinden çıkamadığım, durumu anlamam çok uzun sürdü. Bilinçaltıma o kadar işlemiş ki evlendim artık ömrüm boyunca böyle devam edecek diye. Boşanmak aklıma bu kadar zaman sonra dank etti, üzülüyordum değersiz görüyordum kendimi..

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim amin inşallah . Yazacağım

idrar, kan gelen yere böyle bişey yapılmazmış. Açıklaması bu…
Bence zaten cinselligi baştan aşağı tiksindirici buluyor. Siz zaten az çok anlamışsınızdır o an size olan davranışlarından vs.
Genelde kadınlarda tabu olur ama eşinizde var bu tür yaklaşım. Gençliğinde ne yasayip duyduysa.

Zamanla o kadar içselleştirmiş ve normal görmüşüm ki. İyi biri olmasının altına sığınarak. Ama keyifli cinsel döngülerinden bahseden insanları duydukça çok özenir, kendim için üzülürdüm. Zamanla içinden çıkamadığım, durumu anlamam çok uzun sürdü. Bilinçaltıma o kadar işlemiş ki evlendim artık ömrüm boyunca böyle devam edecek diye. Boşanmak aklıma bu kadar zaman sonra dank etti, üzülüyordum değersiz görüyordum kendimi..
Aranızda sevgi aşk var mi
Yani duygusal anlamda tatmin olup kendinizi kadın gibi görüyor musunuz

Bence zaten cinselligi baştan aşağı tiksindirici buluyor. Siz zaten az çok anlamışsınızdır o an size olan davranışlarından vs.
Genelde kadınlarda tabu olur ama eşinizde var bu tür yaklaşım. Gençliğinde ne yasayip duyduysa.
Arzulu ve tutkulu değil.

Bir de böyle adam neden evlenirki
Madem hayatında bir kadına ihtiyaç duymuyorsun neden başkasının hayatını mahvediyorsun yaşa git işte. Kendini tanıyorsun. Daha nikah günü bile sevisme hayali kurma demis o ne demek ya o zaman defol git valla çok sinirlendim.
Ne kadar bencilce.

Bir de böyle adam neden evlenirki
Madem hayatında bir kadına ihtiyaç duymuyorsun neden başkasının hayatını mahvediyorsun yaşa git işte. Kendini tanıyorsun. Daha nikah günü bile sevisme hayali kurma demis o ne demek ya o zaman defol git valla çok sinirlendim.
Ne kadar bencilce.
Bende öyle düşünüyorum madem böyle bir insandın neden evleniyorsun. Evli olmuş olmak için, başka bir açıklaması yok..

Benim aklım başıma yeni geldi. Ne yazık ki. Hayatımı böyle geçiririm zannettim ama olmadı.
Üzülme hicbirsey için geç değil baktım çözümü yoksa yolları ayirirsin çocuk için falanda devam diye düşünme çocuklar mutsuz evliliği algılar daha uzulurler kendi mutlulugunu düşün cehenneme hapsetme kendini ♥️♥️♥️

Üzülme hicbirsey için geç değil baktım çözümü yoksa yolları ayirirsin çocuk için falanda devam diye düşünme çocuklar mutsuz evliliği algılar daha uzulurler kendi mutlulugunu düşün cehenneme hapsetme kendini ♥️♥️♥️
Düşünceli ve anlayışlı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bende çocuğumu mutsuz bir evde büyütmek istemiyorum..

Back
X