Evliligimmi eski sevgilimmi

Erkeklerin klasik yalanı mutsuzum vs vss kendi başınıza gelmiş hemde kaç kez neden aynı olayı başkasına yaşatıyorsunuz.Şuan sizin yaptığınız da aldatma yanlış anlamayın hayat sizin hayatınız lakin kendinize olan saygınızı kaybedersiniz sonra da herşeyinizi daha fazla ileri gitmeden bitirin.Hem eşiniz ile hemde eski ex aşkınız ile biran önce bitirin.

@Mune konum kapatilsin lutfen zira burda herkes ozellikle @ADAM olacak kiz dedektiflik sevdasinda
Durust oldum bir konu actim yardim istedim namussuz o...... Yaptilar beni
Rica ediyorum @Mune saygisizca konusan hakaret edenleri kiblermisin
Cocuk sayisina gelince 3 tane
Farkli yazdim baska konularda cunku kk yi cevremdede kullananlar var
Adim da takma ad
Neden kendimi tam olarak desifre ediyimki
Tutarsiz gorunsede aslinda yalan yok sadece taninmamak icindi.
Her neyse
Birdaha buraya kinu acmicam zaten zira kendimi sorguya cekilen tutuklu gibi hissettim sayenizde...

H hepii bak canım demiştim ben sana, insan yaşadığı yeri kendi katıldığı kursları eşinin mesleğini falan yazar ama çocuk sayısını deşifre olmamak için değiştirir mi

Teşekkür etsin valla sana, sayende açıklaması oldu

Haticecigim bu konuda en sucsuz buradaki bayanlar.ne istiyorsun bizlerden tebrikler haticecigim, kocan seni aldatmis, sende onu evli olan eski aşkinla aldatiyorsun bosvermi diyelim.
Herkes senin yaptigini yanlis oldugunu soyluyor ,cocuklarini dusun diyorlar.
Kendi hayatin .kendi düsen aglamaz.

Haticecigim bu konuda en sucsuz buradaki bayanlar.ne istiyorsun bizlerden tebrikler haticecigim, kocan seni aldatmis, sende onu evli olan eski aşkinla aldatiyorsun bosvermi diyelim.
Herkes senin yaptigini yanlis oldugunu soyluyor ,cocuklarini dusun diyorlar.
Kendi hayatin .kendi düsen aglamaz.

Çocuk sayısını bi netlestirse

bence ayrılın eşinizden. bu şekilde doğru davranmıyorsunuz. en azından daha temiz bir başlangıç yapabilirsiniz hayata. böyle saçmasapan yaşamaktansa ayrılmak daha mantıklı. eski sevgili olur mu olmaz bilemem ama kendiniz ve çocuklarınız için temiz, düzgün bir hayata başlayabilirsiniz.

Hayır yani hadi sayısı deşifre olmamak için yanlış verildi hala 2 mi 3üz mü bilmiyoruz...neyse, ama çocukların yaşı da bambaşka bi yerde çocuklar sanki bebek daha sonra ilkokul çağında

Deşifre olmak istemeyen 2.üyelik alsın.

O da evli çocuklu ama mutsuz oylemi Şıllik. Hem karnım doysun hem pastam dursun. İyi valla ne güzel Gelmissin bir de konu aciyorsun adam gibi git bosan.Milletin kocasinada yapışma. O pis adamida engelle her yerden . Dicemde kime dicem...

Back
X