Evliligimmi eski sevgilimmi

kendi evliliğini bitirmenin şartı, eski sevgilini bulmak olmamalı, mutsuzsan bitir evliliğini, çocukların mutsuz bi evliliktemi daha iyi olacaklar, yoksa babasız hatta üvey baba yanındam? bunu iyi düşünmen lazım. ayrıca "tesadüftür" ki sevgilinde mutsuz çocuklu ama boşanmamış, birbirinizi bulunca güç almışsınız heralde, kimseye bişi olmaz, kocanda toparlanır sevgilinin karısıda, ama o çocuklara yazık.

@haticeakan eski konulardan belli. eger yazdklarn dgruysa sen evliligi cocugu bu sorumlulugu kaldiramamissin. hadi hkaldiramadin esini kumasi bozukmus sen nie ona uyuyosun. senin hayatinda yazdiklarinda sahte bence. bir dedgin bir dedgini tutmuyo ya.

Once bosanin. Sonra naparsaniz yapin. Kocanizdan hic bir farkiniz olmadigini da bilin. O size aldatmissa, siz de onu aldatmissiniz iste. Fark yok. Boyle igrenc bir evlilik devam etmemeli. Salin birbirinizi, kim kimle napiyorsa yapsin.

Ayrilar eminim cunku her dk benle konusabiliyo msj atiyo hep musait
Karisiyla olsa belli zamanlar kaybolur ama o hep orda hazir

Konuyu doğru farzederek yorumumu yapayım...

Bu yazdıkların ayrı olduklarını göstermez.Elinden telefonu düşmeyen kocalar KK da dolu.Ayrıca evli olduğu halde her akşam kahveye oraya buraya çıkanlar okuyoruz.O yüzden inanma.Sen zayıf bir zamanındasın,o da bundan faydalanıp ajitasyon yapıyor.
Ayrılabiliyorsan kendin için ayrıl.Bu adamdan beklentin olmasın.Sevgili olarak bile zor.Ayrıca adam boşansa bile sen 3 çocukla laylaylom aşk kelebeği olamazsın.

Kadın bir tutturmuş kocam beni aldattı diye..
E affetmeseydin madem.
Hem affet diyenlere kızıyor, hem de kendisi affediyor
Üstelik bi de aldatıyor.
Görünen o ki bir de yalan söylüyor.

Midem bulandı bu konudan,böyle bir hemcinsim olmasın isterdim..

Neyse..
Bu konu beni aşar artık...

Bu sözü bi sizlerin soylemedigi kalmisti anasini satim.
Yakinda tacizci,tecavüzcü,nekrofili,pedofili ne kadar or.pu cocugu varsa onlar da cikip
"Onsan konodogonu yosomodon olmoozzzzz" diyecek.
:spor::spor: bayıldım ama bu kişi için banlanmaya değmez canım emin ol :KK51:

En.mantıklısı bu

Yoksa başka türlü tıbben bir açıklama yok
Bende 1ini babasına bırakıcak diye düsündüm ama sevgiliden 2 daha yapmak en mantıklısıymış :KK47:

Bide şunuda anlamadım bende bu kişiye çıkıştım doğal olarak her aklı başında insan gibi ama dünkü konuda da kocasını boşamasını söylemistim aldatıldığı için, şimdi ben hangi katagoride oluyorum vurun k.peyemi yoksa kocandır affet mi :KK14:

Mune Mune konum kapatilsin lutfen zira burda herkes ozellikle A ADAM olacak kiz dedektiflik sevdasinda
Durust oldum bir konu actim yardim istedim namussuz o...... Yaptilar beni
Rica ediyorum Mune Mune saygisizca konusan hakaret edenleri kiblermisin
Cocuk sayisina gelince 3 tane
Farkli yazdim baska konularda cunku kk yi cevremdede kullananlar var
Adim da takma ad
Neden kendimi tam olarak desifre ediyimki
Tutarsiz gorunsede aslinda yalan yok sadece taninmamak icindi.
Her neyse
Birdaha buraya kinu acmicam zaten zira kendimi sorguya cekilen tutuklu gibi hissettim sayenizde...

Back
X