evliliğimmm...

evlenmeden önce gözünüzde perde vardı herhalde evlendikten sonra kalktı, adamı beğenmez oldunuz.
bir de etraf ne der diyerek adamı değiştirme çabanız olabilir gibi geldi.
ailenizin yada arkadaş çevrenizin etkisi olabilir.
Etraf ne der şeysinde haklısınız . Gözümdeki perde olayına gelince tam düğüne yakın anlamış vazgeçmek tarihi uzatmak istemiştim ama nasip tabiki kötü olmadı asla kötü bir insan değil beklenti insanı mutsuz ediyor işte elimde olsa asla beklentiye girmicem

Benim kocam da benzer hareketleri var. Yalnizken dünyalar iyisi bi insan. Benim ailemin kendi ailesinin yaninda da dünyalar iyisi bi insan ama gel gelelim ufak bi polemik çıksın yani tartışma demiyorum bak. Örneğin bi siyasi konuda ya da güncel bi konuda ufak bi konusma açılsın adam kendini 'siyaset meydanında' sanıyor. Bi defa ailesinin yanında yapmıştı ve benim gözlerim dolmuştu... Konuştum diyor ki yanlış konuşuyorsun tabiki muhalefet olucam. Ben de çatır çatır tartisabilen biri degilim ki...:KK12:

Benim kocam da benzer hareketleri var. Yalnizken dünyalar iyisi bi insan. Benim ailemin kendi ailesinin yaninda da dünyalar iyisi bi insan ama gel gelelim ufak bi polemik çıksın yani tartışma demiyorum bak. Örneğin bi siyasi konuda ya da güncel bi konuda ufak bi konusma açılsın adam kendini 'siyaset meydanında' sanıyor. Bi defa ailesinin yanında yapmıştı ve benim gözlerim dolmuştu... Konuştum diyor ki yanlış konuşuyorsun tabiki muhalefet olucam. Ben de çatır çatır tartisabilen biri degilim ki...:KK12:
ya aynı ben normalde iyi insanım çokta sessizimdir ayrıca ama ansızın patlarım o yüzden şaşırıyorlar çok uysal gözükürüm oysaki :D

sizin huyunuzdan azicik esimde var 10 iyiligin bi kotu olanini gorursunuz.inanki sogutuyorsunuz kendinizden.
haklısın kesinlik yeminle bende soğuyorum kendimden bazen :D bu adam iyi kalanıyor bana diyorum ama amasıı oda bir kere olsun iyi yaptığım şeyi de övmedi ben yapıyordum ben de bıraktım eskiden sever beni derdim şimdi diyemiyorum azcık telefonla ulaşamasa eve baktırır kimseyi bulamazsa işten çıkıp koşar eve gelirdi balkonda dursam sakın kenara yaklaşma diye uyarırdı korkardı birşey olacak diye hasta olsam başımdan ayrılmaz bana bitki çayları yapardı gitti o adam

kolay kolay içimi açan biri değilim yaşadıklarımı başka ortamdakimseye yansıtmayı sevmiyorum yani politik davranmaya çalışıyorum... neyse konum evliliğim anlayışlı güleryüzlü iyi niyetli elinden geldiğince yardımcı olan bir kocaya sahibim tabi bunlar iyi yönleri yaşadığım bir kaç olumsuzluk var gözardı edilebilir ama gelgelelim bana... ben hiç gözardı edemiyor bin kere iyi yapsa bir kere kötyü çekip önüne veriyorum hp bağırıyorum hep çağırıyorum hep söyleniyorum takıldığım şeyler var kafamda kendimce doğru olanları yapmayınca burnunda getiiriyor sen bana bunu yaptın yapıyorum eee tabiki herzaman iyi sevimli biri değil hangimizki ben hele hiç değilim ama ben niye na karşı böyleyim bazen soruyorum kendime sevmiyor muyum!!! bana göre yaptığı şeyleri asla unutmuyorum kinleniyorum aşırı ilg, sevgi bekliyorum biraz sevgi açıyım bşr ortama girdiğimizde özel olduğumu hissettirsin istiyorum oo benden çok herkse ilgili bunlar beni yordu beklediğimi bulamamak onu olduğu gibi kabul edememek evet yardımcı oluyor her konuda ama hiç arkamda sağlam biri var diyemiyorum eş kavramım yok bir hata yapsam kim olursa olsun sen hatalısın diyip orda sırt çeviren biri olduğu için yaslanacak eşim var diyemedim bunu konuştuk elbet yanlışımı savunma ama bana gard alma dedim gel beni kimse yokken uyar ama o an beni sahiplenki işte bana birşery olmaz diyeyimm ama diyemedim 2 kere örneğini yaşdık çünkü hatta bir kaç ... dn gene ben estim gürledim kendimce haksızdım oda bağırdı bencilsin beni mutlu etmiyorsun hep sorun çıkarıyorsun diye bende öylemi dedim kinayeli bir şekilde oda''hala ben ne yapıyorum diyip hiç eleştri yapmıyorsun kendine dedi senle muhabbet edilmiyor ben istemiyor muyum eşimle muhabbet etmek dedi'' tabi ben onun içindeki benle ilgili gerçekleri görünce yıkıldım hatırlayamadığım bir sürü şey söyledi haklı bazı yerlerinde ama beni buraya getiren sebeplere de bakması gerekmez mi yada ben mi sebep yapıyorum bunları kendime inanın bilmiyorum oda ben de ağladık daha da konuşmadık onu yorduğumun farkındayım yaptığım yanlışlarında ama peki neden en başında böyle değildim şimdi böyle oldum neden bazen kaçasın geliyor yada neden bazen gerçekten onu üzmek istiyorum tabi ben de üzülüyorum ama ay kıyamam diyemiyorum bilmiyorum bu yazıyı düzenlicem arkadaşlar kusura bakmayın
Darılma kırılma ama,sen öyle misin bilemem de,bazı kızlarımız evde görmediği ilgiyi yardımı kocada görünce şımarıp agresifleşiyor.
Önce kendini değiştir karşındakinin değişmesini istiyorsan.Yapıcı,ilgili hoşgörülü,güleryüzlü ol.Sonra karşındakinin davranışlarını bak.Seni koroyup kollayan bir koca istiyorsan,önce bunu ona sen hissettirmelisin.Ben bağırayım çağırayım,hiç bir hatasını tolere etmeyeyim ama o beni arkamda sağlam dursun olmuyor.

Darılma kırılma ama,sen öyle misin bilemem de,bazı kızlarımız evde görmediği ilgiyi yardımı kocada görünce şımarıp agresifleşiyor.
Önce kendini değiştir karşındakinin değişmesini istiyorsan.Yapıcı,ilgili hoşgörülü,güleryüzlü ol.Sonra karşındakinin davranışlarını bak.Seni koroyup kollayan bir koca istiyorsan,önce bunu ona sen hissettirmelisin.Ben bağırayım çağırayım,hiç bir hatasını tolere etmeyeyim ama o beni arkamda sağlam dursun olmuyor.
aynennnnn öyleyim maleseff .aslında fevri oluşumun sebebi olabilir bu, çocukluğumdan itibaren şunu yap bunu yaplarla büyüdüm ı şimdi biri benden birşey istese artık gücüm yetiyor ya küfrediyor bana sanki hemen tersliyorum kimseye hizmet edemem diyorum bununa acısını bazen çıkarttığım doğrudur çıkartmak değilde işleri bölüşmeye eşit yapmaya çalıştığım bir gerçek çünkü fazlasını yapmak bana batıyor bu durumda çocukluğumda bu konuyla ilgili sorun var hatta bunu da konuştum kendisiyle .... vermeden istiyorum değişmeliyim eğer onunda değişmesini istiyorsam bu akşam konuşmayı deniyeyim eskileri de arkada bırakayım (çok denedim) inş yapabilirim.

aynennnnn öyleyim maleseff .aslında fevri oluşumun sebebi olabilir bu, çocukluğumdan itibaren şunu yap bunu yaplarla büyüdüm ı şimdi biri benden birşey istese artık gücüm yetiyor ya küfrediyor bana sanki hemen tersliyorum kimseye hizmet edemem diyorum bununa acısını bazen çıkarttığım doğrudur çıkartmak değilde işleri bölüşmeye eşit yapmaya çalıştığım bir gerçek çünkü fazlasını yapmak bana batıyor bu durumda çocukluğumda bu konuyla ilgili sorun var hatta bunu da konuştum kendisiyle .... vermeden istiyorum değişmeliyim eğer onunda değişmesini istiyorsam bu akşam konuşmayı deniyeyim eskileri de arkada bırakayım (çok denedim) inş yapabilirim.
Güzelim senin çocukluğunda şunu yap bunu yaplar olmuş.Çocuklukta ne zulümler gören,ev yükünü kendi sırtlanmak zorunda olan insanlar var.
YUvanda iş yapmayı,sevdiğin insana hayat arkadaşına birşeyler yapmayı hizmet olarak görüyorsan,evladını hiç büyütemezsin.

Ofke kontrol sorununuz var buyuk ihtimal.
Bendede oluyor arada, tabi evli degilim ben daha. Ama gozum kararir ve benim dedigim dogrudur diye diretirim.
Bazen kardeslerimi ailemi kirarim.
Onlarda artik alisti benim ani cikislarima.
Dengesizligimi biliyorlar.
Burcunuz ne? Ikizlermi?

Güzelim senin çocukluğunda şunu yap bunu yaplar olmuş.Çocuklukta ne zulümler gören,ev yükünü kendi sırtlanmak zorunda olan insanlar var.
YUvanda iş yapmayı,sevdiğin insana hayat arkadaşına birşeyler yapmayı hizmet olarak görüyorsan,evladını hiç büyütemezsin.
ben sadece kısa bir özet geçtim ayrıntısına inmedim herkes birşeyler yaşıyor zaten ben bunun ardına sığınmadım ama sevmiyorum o çalışıyorsa ben de çalışıyorum kadınım diye üstlenecek değilim herşeyi o tarzlardan değilim yada

ben sadece kısa bir özet geçtim ayrıntısına inmedim herkes birşeyler yaşıyor zaten ben bunun ardına sığınmadım ama sevmiyorum o çalışıyorsa ben de çalışıyorum kadınım diye üstlenecek değilim herşeyi o tarzlardan değilim yada
Herşeyi üstlen demiyorum.Arada ki ince nüansı görmelisin.Evlilikte erkek ne kadar yardımcı olursa olsun ev yükü kadındadır.Belirli bir iş bölümü yapılır.Ona göre herkes sorumluluğunu bilir.Aaaa sen yapmadın nedne yapmadın gibi bağırmalar çağırmalar evliliğide kişileride yıpratır

Ofke kontrol sorununuz var buyuk ihtimal.
Bendede oluyor arada, tabi evli degilim ben daha. Ama gozum kararir ve benim dedigim dogrudur diye diretirim.
Bazen kardeslerimi ailemi kirarim.
Onlarda artik alisti benim ani cikislarima.
Dengesizligimi biliyorlar.
Burcunuz ne? Ikizlermi?
teraziyim

Herşeyi üstlen demiyorum.Arada ki ince nüansı görmelisin.Evlilikte erkek ne kadar yardımcı olursa olsun ev yükü kadındadır.Belirli bir iş bölümü yapılır.Ona göre herkes sorumluluğunu bilir.Aaaa sen yapmadın nedne yapmadın gibi bağırmalar çağırmalar evliliğide kişileride yıpratır
tamam da niye kadında oluyor orayı anlıyamıyorum...

belki de ama sıkıntı sadece ev işi olsaydı insan sevdiğine severek mutlu olarak yapar tabi karşılığını görürse
Bak canım hayat akıp gidiyor.Bugünü bir daha hiç yaşamayacaksın.Dünü yaşayamayacağın gibi.Eften püften şeyler sorun olup sinir harbine dönünce,o sinir yıllar sonra hastalık olarak çıkıyor vücudumuzdan.Ben kadın erkek eşitliğine inanan biri olarak diyorum ki,yuvayı dişi kuş yapar sözünü yabana atma.Erkekler bizim baktığımız yerden bakmaz.Bizim kadar detay düşünmez.Dümdüz yaşarlar.Bazı şeyleri görmezden gelmeyi,tolere etmeyi bilmek gerek.Ttalı dil yılanı deliğinden çıkarır.Ne kadar sakinlik,o kadar huzur getirir.

Bak canım hayat akıp gidiyor.Bugünü bir daha hiç yaşamayacaksın.Dünü yaşayamayacağın gibi.Eften püften şeyler sorun olup sinir harbine dönünce,o sinir yıllar sonra hastalık olarak çıkıyor vücudumuzdan.Ben kadın erkek eşitliğine inanan biri olarak diyorum ki,yuvayı dişi kuş yapar sözünü yabana atma.Erkekler bizim baktığımız yerden bakmaz.Bizim kadar detay düşünmez.Dümdüz yaşarlar.Bazı şeyleri görmezden gelmeyi,tolere etmeyi bilmek gerek.Ttalı dil yılanı deliğinden çıkarır.Ne kadar sakinlik,o kadar huzur getirir.
canım bazı şeyler elimde değil sağlık problemlerime de bağlıyorum yani aslında çıkış neden arıyorum troid hastayım ondan böyleyim diyorum kansızlık var ondan böyle diyorum ama hepsi bahane olsada bir yerde engel olamıyorum biliyorum bugün daha geri gelmeyecek yarın ne yaşayacağız belli değil hastamı olucaz yoksa ölecekmiyiz yada kaza mı geçiceğiz şuan sağlıklıyken ne gereği var demiyormuyum kendime, bende sakin olmak isterdim en azından biraz daha arkadaş ortamında sakin biriyim belki iş ortamı arkadaş ortamında içime attıklarım çıkıyor herşeyi sorguluyorum çıkış aramak için bunu hem kendim için hem eşim için istiyorum . inan kendime daha çok zarar veriyorumdur sürekli baş ağrısı çekiyorum NE GEREĞİ VAR İŞTE

canım bazı şeyler elimde değil sağlık problemlerime de bağlıyorum yani aslında çıkış neden arıyorum troid hastayım ondan böyleyim diyorum kansızlık var ondan böyle diyorum ama hepsi bahane olsada bir yerde engel olamıyorum biliyorum bugün daha geri gelmeyecek yarın ne yaşayacağız belli değil hastamı olucaz yoksa ölecekmiyiz yada kaza mı geçiceğiz şuan sağlıklıyken ne gereği var demiyormuyum kendime, bende sakin olmak isterdim en azından biraz daha arkadaş ortamında sakin biriyim belki iş ortamı arkadaş ortamında içime attıklarım çıkıyor herşeyi sorguluyorum çıkış aramak için bunu hem kendim için hem eşim için istiyorum . inan kendime daha çok zarar veriyorumdur sürekli baş ağrısı çekiyorum NE GEREĞİ VAR İŞTE
Bielikte terapiste gidin.

Back
X