Evliliğin bitmesi için bunlar yeterli mi?

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
32
Ablalarım,kardeslerim.. İşin içinden çıkamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istedim.8 aylık evliyim.Eşimle severek ve daha cocukluktan flört ederek genelde benim fedakarlıklarımla ( şimdi anlıyorum ki ) evlendik.Eşimi çok seviyorum.Ama sanırım bitmenin eşiğine geldik.
Evlendikten sonra epey kilo aldım. Sürekli benim cok kilo aldığımı,bu sekilde cirkin gözüktüğümü ve acık acık olmasa da artık beğenmediğini dolaylı yollarla dile getirdi.Suan diyet yapıyorum birkaç kilo verdim,diyete devam ediyorum
Ama sorun şu ki evlendiğimizden yaklasık 2 hafta sonrasından beri eşim eve geliyor sadece tv izliyor, konusmazsam konusmuyor. Aşktan sevgiden samimiyetten bir haber. Afedersiniz ama cinsel anlamda da ben yanasmadan asla yanasmıyor. Yeni evli olmamıza ragmen 10 günde bir ben yanasmazsam o da pek oralı değil. Cevremde yeni evli cok fazla,buradan da okuduğum kadarıyla normal değil. Yürüyüş yapalım,birlikte birşeyler yapalım diyorum,sıkılıyorum diyor.Haftasonu da hep arkadaşlarımızla plan yapıyor ikimiz bişeyler yapamıyoruz. Sanırım yalnız kalmak istemiyor. Defalarca konuştum,kavga da ettim. Boşanmayı da dile getirdim.Seviyorum diyor.Cinsel problemi de dile getirdim.Söyledikten ertesi gün sonra güya istiyormus gibi yanasıyor ben konustum diye sonra yine aynı. Her yolu denedim aynı tas aynı hamam.Uzun oldu ama hakkınızı helal edin kusura bakmayın.Artık cok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum

Yaa kardesim bosan...bizde de benzer sorunlar vardi...yarisi duzeldi yarisi kaldi...ama biseyleri duzeltene kadar acayip yiprandim...hic gerek yok yipranmaya...seviyosa ilgilenir zaten...eger son bi kez daha sans vermek isyiyosan yapman gereken tek sey biraz uzaklasmak...gelip de af diler, hatalarini duzeltirse donersin, yoksa bosanirsin...keske ilk senemde bosanaydim dedigim cok olmustur...

Evlenince niye birden kilo alınıyor onu çözemedim ben hala.
Kendi hayatımdan gözlemlediğim kadarıyla şöyle açıklayabilirim.
Ev ziyareti adı altında sık sık evinize misafir geliyor.
E tabi karşılığı olarak sizi de çağırıyorlar.
Ya da çiftler olarak dışarda program yapılıyor bol bol yemekler, tatlılar eşliğinde.
Aynı zamanda kayınvalide ve sizin ailenizi ziyaret maksadıyla olan görüşmelerde sofralar donatılıyor.
Bir de eşinizin marifetlerini görmek amacıyla her gün ayrı bir isteği, sizin de yeni evli olduğunuz için yapma şevkiniz oluyor.
Böylece haftanın en az 3-4 günü ballar börekler çörekler yenip, bir güzel oturuluyor.
Hele çalışan yeni evli kadınlar bırakın spor yapmayı, bir kuaföre gidip manikür yaptırırsa kendini şanslı sanıyor.
Dolayısıyla gelsin kilolar, dolsun göbekler kalçalar modunda geziniliyor.

Kendi hayatımdan gözlemlediğim kadarıyla şöyle açıklayabilirim.
Ev ziyareti adı altında sık sık evinize misafir geliyor.
E tabi karşılığı olarak sizi de çağırıyorlar.
Ya da çiftler olarak dışarda program yapılıyor bol bol yemekler, tatlılar eşliğinde.
Aynı zamanda kayınvalide ve sizin ailenizi ziyaret maksadıyla olan görüşmelerde sofralar donatılıyor.
Böylece haftanın en az 3-4 günü ballar börekler çörekler yenip, bir güzel oturuluyor.
Hele çalışan yeni evli kadınlar bırakın spor yapmayı, bir kuaföre gidip manikür yaptırırsa kendini şanslı sanıyor.
Dolayısıyla gelsin kilolar, dolsun göbekler kalçalar modunda geziniliyor.
Aynen öyle oluyor,ne gelen bitiyor ne giden.

Ben dukan yapıyordum evlenene kadar.Bıraktım,bırakınca da fazlasıyla aldım :)

Birakmasaydın o zaman. Sonucta seni oyle sevmiş. Hastalık olur birsey olur elinde olmayan bir sebeptir ozaman esine hak vermezdim ama keyfi olarak yiyipte beni begenmiyormus diye aglamayin birde yani.

Birakmasaydın o zaman. Sonucta seni oyle sevmiş. Hastalık olur birsey olur elinde olmayan bir sebeptir ozaman esine hak vermezdim ama keyfi olarak yiyipte beni begenmiyormus diye aglamayin birde yani.
Öyle oldu biraz :) O da haklı. Bugun baslarım yarın baslarım derken 8 ay olmus. Ben o konu dısında davranıslarını kafaya takıyorum.Zaten kilo vermeye basladım yine ,uzun bir süreç ama

Yaa kardesim bosan...bizde de benzer sorunlar vardi...yarisi duzeldi yarisi kaldi...ama biseyleri duzeltene kadar acayip yiprandim...hic gerek yok yipranmaya...seviyosa ilgilenir zaten...eger son bi kez daha sans vermek isyiyosan yapman gereken tek sey biraz uzaklasmak...gelip de af diler, hatalarini duzeltirse donersin, yoksa bosanirsin...keske ilk senemde bosanaydim dedigim cok olmustur...
Suan uzak durma modundayım.Olmazsa artık ciddi ciddi boşanmayı düşüneceğim.Kimse değişmiyor çünkü

Back
X