Bu arada ona göre o mükemmel. Dünyada sanki tek o çalışıyor.Yoruluyormuş.Boyle seveceksen uzaktan sev diyeydin.
Cok mutsuzum işin içinden cıkamıyorum.Bir de hep ben haklıyım demiyor mu?Ölü biriyle evli olmak gibi. Nasıl canlanır bilmiyorum malesef. Allah yardımcın olsun :/
Siz olsaydınız?Kişiye göre değişir..
Önce kıskandırırdım üstüne düşmezdim. Sexy dolaşır ama ilişkiye girmezdim vs. Baktım yine bana ilgi yok, bırakıp giderdim. Sonuçta hayata bir kez geliyoruz ve ben doyasıya yaşamayı seçenlerdenimSiz olsaydınız?
Eğer konu fake ise, duymak istenileni söyledinÖnce kıskandırırdım üstüne düşmezdim. Sexy dolaşır ama ilişkiye girmezdim vs. Baktım yine bana ilgi yok, bırakıp giderdim. Sonuçta hayata bir kez geliyoruz ve ben doyasıya yaşamayı seçenlerdenim
Bi yandan dizi izliyorum vallahi bakmadım yeni üye olup olmadığınaEğer konu fake ise, duymak istenileni söyledin
Konu fake değil birtane daha hesabım var ama cekindim böyle birşey açmaya özelden söyleyebilirim.Eğer konu fake ise, duymak istenileni söyledin
Ben dukan yapıyordum evlenene kadar.Bıraktım,bırakınca da fazlasıyla aldım :)Evlenince niye birden kilo alınıyor onu çözemedim ben hala.
Kendi hayatımdan gözlemlediğim kadarıyla şöyle açıklayabilirim.Evlenince niye birden kilo alınıyor onu çözemedim ben hala.
Yok vallahi fake değil,dediğim gibi bir tane daha hesabım var merak edene oradan da yazabilirim.Çekindim sadece oradan acmayaBi yandan dizi izliyorum vallahi bakmadım yeni üye olup olmadığına
Aynen öyle oluyor,ne gelen bitiyor ne giden.Kendi hayatımdan gözlemlediğim kadarıyla şöyle açıklayabilirim.
Ev ziyareti adı altında sık sık evinize misafir geliyor.
E tabi karşılığı olarak sizi de çağırıyorlar.
Ya da çiftler olarak dışarda program yapılıyor bol bol yemekler, tatlılar eşliğinde.
Aynı zamanda kayınvalide ve sizin ailenizi ziyaret maksadıyla olan görüşmelerde sofralar donatılıyor.
Böylece haftanın en az 3-4 günü ballar börekler çörekler yenip, bir güzel oturuluyor.
Hele çalışan yeni evli kadınlar bırakın spor yapmayı, bir kuaföre gidip manikür yaptırırsa kendini şanslı sanıyor.
Dolayısıyla gelsin kilolar, dolsun göbekler kalçalar modunda geziniliyor.
Ben dukan yapıyordum evlenene kadar.Bıraktım,bırakınca da fazlasıyla aldım :)
Öyle oldu biraz :) O da haklı. Bugun baslarım yarın baslarım derken 8 ay olmus. Ben o konu dısında davranıslarını kafaya takıyorum.Zaten kilo vermeye basladım yine ,uzun bir süreç amaBirakmasaydın o zaman. Sonucta seni oyle sevmiş. Hastalık olur birsey olur elinde olmayan bir sebeptir ozaman esine hak vermezdim ama keyfi olarak yiyipte beni begenmiyormus diye aglamayin birde yani.
Suan uzak durma modundayım.Olmazsa artık ciddi ciddi boşanmayı düşüneceğim.Kimse değişmiyor çünküYaa kardesim bosan...bizde de benzer sorunlar vardi...yarisi duzeldi yarisi kaldi...ama biseyleri duzeltene kadar acayip yiprandim...hic gerek yok yipranmaya...seviyosa ilgilenir zaten...eger son bi kez daha sans vermek isyiyosan yapman gereken tek sey biraz uzaklasmak...gelip de af diler, hatalarini duzeltirse donersin, yoksa bosanirsin...keske ilk senemde bosanaydim dedigim cok olmustur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?