Evliliğin bitmesi için bunlar yeterli mi?

Bence çocuk yapma şimdilik ama sevgi de var madem boşanmak için çok erken. Evlilik 8 ayda oturmaz. O seni olduğun gibi kabul edecektir bir sure sonra. Sana deger vermesi icin öncelikle kendine sen deger ver ve bunu ona hissettir. Surekli şikayet etmek yerine kendi hayatını yaşa evlilik sınırlarını dikkate alarak. Ha baktın aynı tas aynı hamam ozaman Tekrar değerlendirirsin.

Eşinizin tutumu yanlış böyle davranılmayı hiç bir kadın haketmiyor..boşanma sebebi kesinlikle değil..siz bu süre içerisinde hem sağlık için hem estetik olarak kilo vermeyi deneyin.. Ev içerisinde de sürekli bakımlı ve temiz olun.. O zaman o sizin peşinizden koşacak ..

Yahu su erkekleri hic anlamam seni tipin için sevdiyse allah korusun yarın öbürgun yuzune gözüne bisi olsa ilk topuklayan bu tipler olur herhalde tobe ya :KK53: valla bi makyaj yapsam benimki hemen bagrinir sil sunu ev icinde ne uğraşıyorsun yuzune yazik diye. Cokkk taviz veriyorsunuz kizlarr kocaniz degil babanız olsa cikksss yapmayın.. sende canim esin icin degil kendin icin ver kilolarını benim şuan 2 kilo fazlam var aynaya bakmak dahi istemiyorum vucuduma saygisizlik yaptıgimi düşünüp. Ip al atla en cok kaloriyi oyle yakarsin spor salonuna gidiyorsanda hocani sık bogaz et seninle ilgilenmesini sagla.. Umarım tez zamanda incecik olursun :KK50:

Cok mutsuzum işin içinden cıkamıyorum.Bir de hep ben haklıyım demiyor mu?
gormezden gel hafta sonları tek takil kesinlikle cinsel anlamda da ona adim atma kilo vermeye odaklan onun konusmasini sohbet etmesini bekleme kitap oku oyun oyna elisi yap o yokmus gibi davran cayi ni yemegini ver tamam erken uyumaya ve uyanmaya calis kilo verme ne yardimci olur

Son düzenleme:
sana tavsiyem artık onun peşinde dolaşma. kaçan sen ol. bide kendine ayrı hayat kur. şöyle ki spor salonuna yazıl kas yap, kilo ver. alışveriş yap. sen de kız arkadaşlarınla dolaş. bakım yap yüz bakımı vs. kendinle ilgilen kısaca. baktın hala ilgisiz o zaman bırakırsın

Dun gece tartistik ayri yattik .Simdi de gitti.Kafasina gore takiliyor.

Gohacigim ben sana kolay bir pizza tarifi vereyim.
Guvendigin marka sucuk,sosis ,domates,yesil biber,ister kasar ister baska bir peynir,yumurta,zeytin.hepsini karistir.
Bu arada salca,zeytinyagi,kekigi ayri bir tabakta karistir.ekmeklerin uzerine oncesalcayi sür sonrasucuklu harci ekmek dilimlerine paylastir ,firindakizarana kadar pisir al sana ev yapimi kolay pizza.
Not:ustune ketcap ve mayonez yapinca cokda guzel oluyor.tertemiz mutfakda yapilmis icinde ne oldugu belli bir yiyecek.:kk77:
Süper

Yok vallahi fake değil,dediğim gibi bir tane daha hesabım var merak edene oradan da yazabilirim.Çekindim sadece oradan acmaya
Yeni evliyim hayaller başka yaşanılan hayatlar başka her erkek evlenince değişir biz kadınlar nasıl degisiyorsak her erkek bir süre sonra toplu olarak arkadslryla vakit geçirmek ister on günde bir yapılan cinsellikte bana göre çok değil ben pek sevmediğim için cinselliği belki ondan bana öyle geliyor olabilir evlendiniz die yada evliliği sürekli cinsellik diye dusunenlerede karşıyım esin haftanın 5 günü istese bunda da sapık mi bu adam deniliyor anlamyrm o yüzden böyle dusuncelri kilo konusunda esin haklı Sayet rahtszlgn yoksa bence kendin icin bile kilo almamn gerekiyor sen kendinden rahatsız olmyrsan giyimini tarzını degistrme ama degisiklik her zaman iyidir herseyden önce kendini iyi hissetmen için giyinmeni saçını kilo nu degistrblrsn tv izleme işine gelince bir cogumuzun eşi o durumda tüm erkekler nerdeyse çalışan adamlar yürüyüş konusunda biraz isteksz ki esin ayakta duran bir iş yapiyorsa onun için izdirap gelir o yüzden çok takılma derim ama ben bu durumda hayat yaşamak istmyrm beni kilolu halimle sürekli cinsellik isteyen bir koca istyrm dersen boşa gitsin ama Arkads biraz da mantık yahu neden evlenince 1 kendini bırakıp kilo alirsn 2 sürekli dip dibe baş başa olma kaygisi ve 3 neden hep bir yatma kalkma isteği anlamış değilim hayırlısi olsun hakkında

8 ay,monotonluk yüzünden boşanmak için çok erken ama monotonlaşmak için de erken zaten :))
Azıcık çaba göstersen en fazla birkaç ay daha kaybedersin.Tabii bu süreçte hamile kalmasan iyi edersin.

Akşamları en azından yemeği TV siz ortamda yiyebilirsiniz.Mesela balkonda veya bahçede olabilir.
Eşinle ciddi bir konuşma yapıp ortak bir plana razı edebilirsin.Haftada bir arkadaşlarla buluşmak,haftada bir dışarıda yemek gibi veya haftasonu birlikte yürüyüş,kahvaltı,spor salonu,sinema,konser gibi şeyler.Artık ne seviyorsanız...
Bu planı oluşturmak için hafif tehditvari bir pazarlık yapman gerekebilir.

Cinsellik konusunu bilemeyeceğim,herkesin normali farklı ama sizinki yeni evli bir çift için fazla durgun gibi.
Ortak paylaşımlarınız çoğalınca,birbirinize ilginiz de artar diye düşünüyorum.Birlikte gezip eğlenmek ilişkiyi canlı tutar.

Kilo verdikten sonra tekme at. Böyle öküz bi kocayla ömür geçirmemelisin, daha 22 yaşındasın.

Sıkılıyorum demesi çok üzücü
İnsanın en yakın arkadaşı eşi olmasi.
Adam arkadaşlarıyla da gorusuyormus dışarıda yani istese yapabiliyor.
Üzgünüm ama demekki sizinle vakit geçirmeyi sevmiyor.
Ya kabullenin ya bitirin

8 ay,monotonluk yüzünden boşanmak için çok erken ama monotonlaşmak için de erken zaten :))
Azıcık çaba göstersen en fazla birkaç ay daha kaybedersin.Tabii bu süreçte hamile kalmasan iyi edersin.

Akşamları en azından yemeği TV siz ortamda yiyebilirsiniz.Mesela balkonda veya bahçede olabilir.
Eşinle ciddi bir konuşma yapıp ortak bir plana razı edebilirsin.Haftada bir arkadaşlarla buluşmak,haftada bir dışarıda yemek gibi veya haftasonu birlikte yürüyüş,kahvaltı,spor salonu,sinema,konser gibi şeyler.Artık ne seviyorsanız...
Bu planı oluşturmak için hafif tehditvari bir pazarlık yapman gerekebilir.

Cinsellik konusunu bilemeyeceğim,herkesin normali farklı ama sizinki yeni evli bir çift için fazla durgun gibi.
Ortak paylaşımlarınız çoğalınca,birbirinize ilginiz de artar diye düşünüyorum.Birlikte gezip eğlenmek ilişkiyi canlı tutar.
Sabah annem ve ablam bendeydi.Onlarin yaninda da bagirinca isler kopma noktasina geldi. Gitti geldi konustu sozde hatasini anladi ama bakicaz.Once bi zayiflasam guzel olacakta.En azindan kendime guvenim yerine gelecek.Dediginiz gibi 8 ay erken ama bikac aydan bisey kaybetmem deneyecegim

seninki hastalıkta sağlıkta değil zayıflıkta gençlikte senin kullanım süren dolana kadar her halde.

Back
X