Evliliğin bitmesi için bunlar yeterli mi?

Bende kızartma yapmam aynen fırında yaparım ya da seramik tava da bir kaşık yağ ile kapağını kapatıp yaparım, kilomun tek sebebi abur cubur ,eşim de bir huy var ben diyete başlayınca envayi çeşit doldurur neymiş agresif oluyormuşum :) ekmek de aman aman yemem bir kahvaltıda, hani şöyle kallavi yemekler yesem içim yanmaz:) hain çikolatalar cipsler:)

Buna bir son vermem şart kk hatunları hep çıtırmış meğer :)
Cips yenmez mi be :D
Bende abur cubur tiryakisiyim
Kendi kendime de 'aman tek kötü alışkanlığım bu' diyerek züğürt tesellisi veririm

sağlıklı bir evlilik gibi görünmese de, boşanmak için yeterli bir sebep göremedim.
aile veya evlilik danışmanına gidiniz, kavga etmek, gözdağ vermek sorunlarınızı çözmeyeceketir.
ama doğru bir yaklaşım ile bir uzman eşliğinde gerçek sorun tespiti yapılabilir.

boşanmak için yeterli bir sebep goremedim ama bu ilgisizliği eminim siz kılo verip bakım yaptırınca geçicektir...

Zaman zaman erkekler de cinsellik konusunda pasif duruma geçebilir. Bunda bazen fizyolojik bazen psikolojik sebepler rol oynar. Evet bir erkek doyuma ulaşıp bir müddet seks istemiyorum diyebilir. Evlilik öncesi cinsellikten mi bahsediyoruz öncesinde derken?
Hayır mevcut ilişki öncesi demek istedim. Bu arada zaman zaman isteksiz ya da pasif olabileceklerini biliyorum sadece "o doymuştur" yorumuna istinaden sordum. Yani doydu bundan sonra ihiyaç hissetmez mi artık diye.. Sevgiler:)

en güzel en enerjik zamanların.kocanın gerçek yüzü evlenince ortaya çıkmış maalesef.bence de arkadaşın dediği gibi seksi seksi giyin evde makyajını saçını yap.pas verme.gözünün önünde müzik aç dans et ama o yokmuş gibi davran.kendisi istiycektir zaten.ama hala eğer istemiyorsa o zaman ciddi sorun var demektir.böyle hayat gitmez cinsellik olmadan evlilik olur mu ya.yazık değil mi sana?

ben boşanılacak kadar büyük bir problem görmedim, ee adam seni hangi halinle görmüşse onla beğenmiş şimdi kilo alınca elbet söyler dikkat et diye, ben de baya baya kilo aldım evlendikten sonra da ordan biliyorum. %80ini verdim spor artı diyetle. son %20 için de gaza gelmeyi bekliyorum.

arkadaşlarla görüşme kısmı ise benim isteyip de yapamadığım şey, benim eşim de hiç sevmez öyle arkadaş grubu görüşmeyi. ikimiz gideriz biyerlere yada aileler olur en fazla. zaten evli arkadaşlarından çok samimi olduğu kimse de yok bekarlık zamanından kalan bekar arkadaşları ile görüşüyor. bence ilişkiye renk katacak bir faaliyet arkadaş toplantıları, eğlenceleri..

aşılamayacak bir sorununuz yok daha çok yeni evliliğiniz , toparlayacağınıza inanıyorum

bende senin yaşadıklarına benzer yaşadım ilgi sevgi istesem biz artık evliyiz sevgili gibi olmaz diyordu şaka gibi her bka bi kılıfı vardı. oda top dur kahvedir bir oyanı bir bu yanı görende evde kapatma olarak yetiştirmişler sanır. evlenmeden önce böyle bişeyi yoktu.hiiiç sallama cehennemin dibine kadar yolu var. diğer insanların dediği gibi üzücü olsa da sanada ömür bir kere veriliyor.ömrünün sen kovaladıkça pipisi kıymete binene biri ile kafa yorarak mı geçireceksin. ona dedirteceksin. neden sadece tv izliyorsun benle ilgilenmiyorsun.aynen seksi seksi dolaş kilon seksi hissetmene engel değil.kocan kendini kıvanç tatlıtug filan mı zannediyor.sen kendini ne kadar seksi hissedersen o kadar seksi görünürsün.o dünyada bi tane de senden 10 tane mi var.bazı testler için gözlemle uzaktan. ayrıca sizin burçlar ne kuzum?
Katiliyorum:)bazen en guzel cevap,karsidakini yok saymaktir!!hiccc ilgilenle konu sahibesi:))burnun havalarda dolas soyllee endamli alimli,hicc umrunda olmasin...bak nasil 10 gune kadar pesinde dolanacak(yaw ne oldu bu kadina )vs ici icini yiyecek bak gor;)once kendini sev kuzum..once can demisler CAN!

sorun bu kizin kilosu degilki? herifin ilgisizligi..bunun hamileligi var dogumu var..oo neler var yollarda..herseye soguyacaksa adam ne olacak bu durum? erkekler kendilerine bakmadan karsidakinden sogumayi iyi bilirler, bazen cok aptal oluyorlar yaa :D

neysede bence kilo vermeye devam et..cocukta yokmus madem bi guzel sporunu yap, diyetini uygula..degisimi farketsin..bu sefer sen pesinden surundur uyuz herifi.

Ablalarım,kardeslerim.. İşin içinden çıkamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istedim.8 aylık evliyim.Eşimle severek ve daha cocukluktan flört ederek genelde benim fedakarlıklarımla ( şimdi anlıyorum ki ) evlendik.Eşimi çok seviyorum.Ama sanırım bitmenin eşiğine geldik.
Evlendikten sonra epey kilo aldım. Sürekli benim cok kilo aldığımı,bu sekilde cirkin gözüktüğümü ve acık acık olmasa da artık beğenmediğini dolaylı yollarla dile getirdi.Suan diyet yapıyorum birkaç kilo verdim,diyete devam ediyorum
Ama sorun şu ki evlendiğimizden yaklasık 2 hafta sonrasından beri eşim eve geliyor sadece tv izliyor, konusmazsam konusmuyor. Aşktan sevgiden samimiyetten bir haber. Afedersiniz ama cinsel anlamda da ben yanasmadan asla yanasmıyor. Yeni evli olmamıza ragmen 10 günde bir ben yanasmazsam o da pek oralı değil. Cevremde yeni evli cok fazla,buradan da okuduğum kadarıyla normal değil. Yürüyüş yapalım,birlikte birşeyler yapalım diyorum,sıkılıyorum diyor.Haftasonu da hep arkadaşlarımızla plan yapıyor ikimiz bişeyler yapamıyoruz. Sanırım yalnız kalmak istemiyor. Defalarca konuştum,kavga da ettim. Boşanmayı da dile getirdim.Seviyorum diyor.Cinsel problemi de dile getirdim.Söyledikten ertesi gün sonra güya istiyormus gibi yanasıyor ben konustum diye sonra yine aynı. Her yolu denedim aynı tas aynı hamam.Uzun oldu ama hakkınızı helal edin kusura bakmayın.Artık cok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum
hepsi zamanla böyle oluyor, boşamak için yeterlideğil

evlenmeden önce nasıldı?
adam asosyal mi acaba? evli değilken de evden çıkmaz mıydı ?
cinsel hayat konusunda da belki kendini bastırmak için sizi beğenmediğini söylüyor olabilir mi?

canım benim de senin gibi yetenekli arkadaşlarım var, ha ha eşim de diyor onlara gidelim diye, çakal işte.

ama ben çok utanıyorum ya, keşke yapmasanız, çünkü bu işler hem istek hem de biraz yetenek işi, o kişiler benim evime geldiğinde ben o kadar çeşit yapmak yana dursun, bazen ev yapımı bir şey bile ikram edemiyorum. o yüzden benim gibi misafirlerinize yapmayın bence, hem sizin açınızdan kendinizi boşa uğraşıyor hissetmezsiniz, hem de benim gibi biri ise karşıdaki mahçub olmaz.

Herkesin meziyeti, ilgi alanı, başarılı olduğu konular farklıdır.
Kimin evine sadece kahve içmeye gitsem pırıl pırıldır ama bana öyle kimse davet etmeden gelemez çünkü yardımcı abla gelmeden misafir çağırmam.
Temizliği hem beceremiyor hem de sevmiyorum.:KK53:
Ben de çevremde yaptıklarımı göremiyorum ama tatlı dilleri her şeye bedel.
Önemli olan gelen kişiye önem vermek, ben bunu yemekle yapıyorum.
Kimisi çok güzel bir çikolata alıp sunuyor, kimi sevdiğimiz bir şeyi sipariş ediyor, kiminin evi bal dök yala kıvamında, kimi de içtenliği ile hallediyor.
Sevdiğimiz ve becerimiz olduğu bir alanı evime gelen misafirime, değer verdiğim insana yapmayacağım da kime yapacağım?
Sakın öyle kendinizi mahçup hissetmeyin, şöyle düşünün seviliyorsunuz ki o izzet ikramı görüyorsunuz.
Değer veriliyorsunuz ki çağırılıyorsunuz, daha ötesi var mı?:KK19:

Bende hep burda takılıyorum işte, gerçekten hepsi zamanla böyle mi oluyor? İyisi yok mu bu koca milletinin:KK11:

zamanla ne olacak bilemiyorum.
5 yılı dolduracağız yakında, iyi yönde oldu tüm değişimler...

Evlilik dinamikleri kişiden kişiye değişir tabiki.. Buna en iyi siz karar verebilirsiniz.

Siz olsaydınız?

Boşanma sebebi herkese göre değişir, arkadaş bunu demeye çalışmış, benim için benle ilgilenmemesi, 2 çift güzel söz söylememesi boşanma sebebidir, aşk evliliği yaptım çok sevdim aynı sevgiyi aşkı göremezsem soğurum, başka bir kadın zamanla düzelebilecek birşey deyip evliliğe devam eder.

Bana göre saydığınız tüm sebepler birleşince ayrılma sebebi, fakat buradan size ayrıl diyemeyiz, 8 aylık evlisiniz, zaman tanısaydım, evliliğin rayına oturması için şans verseydim diyebilirsiniz.

Diyetinizin yanısıra birde evlilik terapistine gitsenize eşinizle birlikte, belki bir çözüm yolu bulunur.

hımm sizin gibi olan arkadaşlar için de tavsiyem var :)

sizin daha kısa vadeli planlar yapmanız lazım, yani şöyle kendinize bir ay vereceksiniz, o bir ayda hep sağlıklı beslenme, bir tek kaçak bile yok, kendinize diyeceksiniz ki "bir aycık dayan, bir ay sonra istediğini yiyeceksin söz",
sonra bir ay sonra tartılacaksın, ve sürpriz mutlu eden bir rakam.
sonra zaten kendin isteyeceksin devam etmek, istemesen de sorun değil, dediğim gibi kendine ödülünü ver,
verdiğin kiloları geri bile alsan bu deney sana istersen kilo verebileceğini gösterecek.
ki genelde bir ay sonra insanda yeme alışkanlıkları da değişir.
bir ay hiç şeker kullanmayan kişi, daha sonra çayına aynı oranda şeker atamaz, çok tatlı gelir, otomatik düşürür oranı.
Malesef bende sekersiz cay kahve icemiyorum:110:cok tatsiz geliyor,nasil basarabilirim acaba?yavastan azaltarakmi yoksa tamamen keserekmi?bide ben yemekte fazla yemem ama cok sk acikirim, mesela ara ogunlerim cok oluyor abur cubur sevmem fazla yinede agzim bos durmuyor:110:boyum 1.62 kilom 57,hedefim 52 ama nasil basaracam bilmiyorum ben ya offo_Obir oneriniz varmi benim icin acaba?

evlenmeden önce nasıldı?
adam asosyal mi acaba? evli değilken de evden çıkmaz mıydı ?
cinsel hayat konusunda da belki kendini bastırmak için sizi beğenmediğini söylüyor olabilir mi?
Nisanliyken her fırsatta sıkıştırmaya calisiyordu evlenmeye az kaldi diye o zaman da ben kaçıyordum
Evlenmeden önce de yoruldum dinlenicem der evde olmak isterdi ama arkadaslari hergun cagirsa makara var diye hergun giderdi.Benle olunca hep yorgunum eve erken gideyim falan. Haftasonlari gec saate kadar oturmak isterdi sadece

Boşanma sebebi herkese göre değişir, arkadaş bunu demeye çalışmış, benim için benle ilgilenmemesi, 2 çift güzel söz söylememesi boşanma sebebidir, aşk evliliği yaptım çok sevdim aynı sevgiyi aşkı göremezsem soğurum, başka bir kadın zamanla düzelebilecek birşey deyip evliliğe devam eder.

Bana göre saydığınız tüm sebepler birleşince ayrılma sebebi, fakat buradan size ayrıl diyemeyiz, 8 aylık evlisiniz, zaman tanısaydım, evliliğin rayına oturması için şans verseydim diyebilirsiniz.

Diyetinizin yanısıra birde evlilik terapistine gitsenize eşinizle birlikte, belki bir çözüm yolu bulunur.
Teklif edecegim kendisine.Dediginiz gibi kisiden kisiye degisir.Haklisiniz

Back
X