Malesef bende sekersiz cay kahve icemiyorum

cok tatsiz geliyor,nasil basarabilirim acaba?yavastan azaltarakmi yoksa tamamen keserekmi?bide ben yemekte fazla yemem ama cok sk acikirim, mesela ara ogunlerim cok oluyor abur cubur sevmem fazla yinede agzim bos durmuyor

boyum 1.62 kilom 57,hedefim 52 ama nasil basaracam bilmiyorum ben ya off

bir oneriniz varmi benim icin acaba?
herkes için öneri var bende.
ama terzi kendi söküğünü dikemez misali doğumdan sonra kısmetse diyetisyenin yolunu tutacağım :)
ben şekersiz içiyorum eşim de öyle.
ben birden bıraktım, çünkü yurtta kalıyordum. odada kimse şeker kullanmıyordu, ben de şekerim bitince tamamen şekersiz kalıyordum. mecbur kaldım kısaca.
eşim azaltarak bırakanlardan. zaten 2 küp şeker atıyordu, önce bir ay kadar tek kğp şeker attı, sonra yarım atmaya başladı. baya yarım attı ama 2-3 ay belki.
sonra tamamen kesti. şimdi kesinlikle şeker koymaz. ben acı çaya koyarım mesela, o hiç koymaz.
hangisi sana uyuyorsa sen de öyle yap.
ama birden bırakmak zor.
bir de bir arkadaşı eşime, bir ay zorla kendini, sonra hiç istemiceksin demiş, o yarım şekeri o şekilde bıraktı. bir ay sabredeceğim bakalım diyerek. gerçekten de işe yaradı.
sık sık acıkma konusunda ise Canan Karatay tavsiye ediyorum. kendisinin önerdiği beslenme biçimi, buna birebir çözüm.
yani öğün aralıklarını artırın, protein ağırlıklı beslenin. paketli ürünlerden ve beyazlardan uzak durun. sanırım ara öğünlerde çok acıkanlar için ilk başlarda kuru meyve kuru yemiş veriyordu. alışma devresinden sonra ara öğünleri tamamen bırakın diyordu.