Evliliğin bitmesi için bunlar yeterli mi?

Bence bu boşanma sebebi değil cinsellik nedir ki yani bi yaştan sonra hiçbi anlamı olmıycak size saygı duyuyomu koruyup kolluyomu başkasına ezdiriyomu bunlar önemli bekara karı boşamak kolay herkesin dilinde boşan boşan ne kolay olmuş arkadaş ya bende bosandım bugün ama şiddet gördüm ailesine beni ezdirdi genç güzel ve meslek sahibi olmama rağmen elimden geleni yaptım Allah rızası için şimdi vicdanım çok rahat evlilikte boşanma kelimesi geçmemeli bi terapiste falan gidin ne bileyim boşanmayın yani mücadele edin biraz

Malesef bende sekersiz cay kahve icemiyorum:110:cok tatsiz geliyor,nasil basarabilirim acaba?yavastan azaltarakmi yoksa tamamen keserekmi?bide ben yemekte fazla yemem ama cok sk acikirim, mesela ara ogunlerim cok oluyor abur cubur sevmem fazla yinede agzim bos durmuyor:110:boyum 1.62 kilom 57,hedefim 52 ama nasil basaracam bilmiyorum ben ya offo_Obir oneriniz varmi benim icin acaba?

herkes için öneri var bende.
ama terzi kendi söküğünü dikemez misali doğumdan sonra kısmetse diyetisyenin yolunu tutacağım :)

ben şekersiz içiyorum eşim de öyle.
ben birden bıraktım, çünkü yurtta kalıyordum. odada kimse şeker kullanmıyordu, ben de şekerim bitince tamamen şekersiz kalıyordum. mecbur kaldım kısaca.
eşim azaltarak bırakanlardan. zaten 2 küp şeker atıyordu, önce bir ay kadar tek kğp şeker attı, sonra yarım atmaya başladı. baya yarım attı ama 2-3 ay belki.
sonra tamamen kesti. şimdi kesinlikle şeker koymaz. ben acı çaya koyarım mesela, o hiç koymaz.
hangisi sana uyuyorsa sen de öyle yap.
ama birden bırakmak zor.
bir de bir arkadaşı eşime, bir ay zorla kendini, sonra hiç istemiceksin demiş, o yarım şekeri o şekilde bıraktı. bir ay sabredeceğim bakalım diyerek. gerçekten de işe yaradı.

sık sık acıkma konusunda ise Canan Karatay tavsiye ediyorum. kendisinin önerdiği beslenme biçimi, buna birebir çözüm.
yani öğün aralıklarını artırın, protein ağırlıklı beslenin. paketli ürünlerden ve beyazlardan uzak durun. sanırım ara öğünlerde çok acıkanlar için ilk başlarda kuru meyve kuru yemiş veriyordu. alışma devresinden sonra ara öğünleri tamamen bırakın diyordu.

Ben söyleyeyim sana. Bizim evde tek çeşit pişer. Sadece bir yemek. Yanına pilav makarna ıvır zıvır yapılmaz. Misafirden misafire pirinç pişer mesela. Haftada en az iki gün salata yenir akşam yemeğinde. Hafta içi kahvaltı yapılmaz onun yerine meyve sebze sularıyla hazırlanan smoothie içilir. Kahvaltı hafta sonları yapılır. Şeker kullanılmaz, kek börek kurabiye yapılmaz. Her akşam mutlaka meyve yenir.

İletişim sorununa gelince. Saat 9'a kadar tv telefon bilgisayar yasak. Sohbet ederiz, müzik dinleriz. 9'da film kanallarına bakarız güzel bişey varsa izleriz yoksa internette takılırız. Ama tamamen soyutlanmaz yine konuşuruz. 11.30-12.00 gibi eşimi yatırırım. Yatakta da sohbet ederiz, oynaşırız. Uyudumu kaçıveririm. Uyanır gelir zorla yatırır o uyur ben yine kaçarım. Uyku problemim var azcık.

Cinsellik konusunda nasıl tavsiye verilir bilmiyorum. Yani gecelikler seksi kıyafetler falan bana komik geliyor. Doğal hali seksi olmalı kadının. Ki sen kendini seksi hissedersen zaten o enerji etrafına yayılacaktır.
@Elysionight aklıselim yorum yazanların profilinde hep İzmir yazması....

ama terzi kendi söküğünü dikemez misali doğumdan sonra kısmetse diyetisyenin yolunu tutacağım :)

ben birden bıraktım, çünkü yurtta kalıyordum. odada kimse şeker kullanmıyordu, ben de şekerim bitince tamamen şekersiz kalıyordum. mecbur kaldım kısaca.
eşim azaltarak bırakanlardan. zaten 2 küp şeker atıyordu, önce bir ay kadar tek kğp şeker attı, sonra yarım atmaya başladı. baya yarım attı ama 2-3 ay belki.
sonra tamamen kesti. şimdi kesinlikle şeker koymaz. ben acı çaya koyarım mesela, o hiç koymaz.
ama birden bırakmak zor.
bir de bir arkadaşı eşime, bir ay zorla kendini, sonra hiç istemiceksin demiş, o yarım şekeri o şekilde bıraktı. bir ay sabredeceğim bakalım diyerek. gerçekten de işe yaradı.

sık sık acıkma konusunda ise Canan Karatay tavsiye ediyorum. kendisinin önerdiği beslenme biçimi, buna birebir çözüm.
yani öğün aralıklarını artırın, protein ağırlıklı beslenin. paketli ürünlerden ve beyazlardan uzak durun. sanırım ara öğünlerde çok acıkanlar için ilk başlarda kuru meyve kuru yemiş veriyordu. alışma devresinden sonra ara öğünleri tamamen bırakın diyordu.
Cok tesekkur ederim canim beni bilgilendirdigin icin:)galiba bende sekeri birden kesemicem :/azaltayim iki kup seker atiyorum bende bire indireyim o zaman:)sonrada zamanla tamamen keserim insallah...bakayim netten canan karatay diyetlerine bende uygun bir liste bulur uygularim ve insallah tez zamanda sonuc alirim;)

Çok ender ilişkiler hariç kilolu kişilerle kimse birlikte olmak istemez.
Bu çok normal bence.
Kilonun cezbeder sexy bi yanı yok ki adam napsın yani.
3 yıldır evliyim eşim evlendikten sonra 15 kilo aldı.
Kendimi resmen kandırılmış hissediyorum.

Çok ender ilişkiler hariç kilolu kişilerle kimse birlikte olmak istemez.
Bu çok normal bence.
Kilonun cezbeder sexy bi yanı yok ki adam napsın yani.
3 yıldır evliyim eşim evlendikten sonra 15 kilo aldı.
Kendimi resmen kandırılmış hissediyorum.
Belki esim de boyle dusunuyor.

ama birden bırakmak zor.

Ben de cok abur cubur yiyordum gece.Bi de fast food duskunuydum.hala da oyleyim ama artik yemiyorum. Ama cok sıkıntı cekiyorum.

Ben de cok abur cubur yiyordum gece.Bi de fast food duskunuydum.hala da oyleyim ama artik yemiyorum. Ama cok sıkıntı cekiyorum.

fast foodun içine her şey giriyor, ben artık her yerde her şeyi tüketemiyorum ya. kalite de iyice düştü zaten.

ama güzel bir pizzaya hayır diyebileceğimi sanmıyorum.

Meksika ateşiiiiiii olsa da yesek dimi ama...

fast foodun içine her şey giriyor, ben artık her yerde her şeyi tüketemiyorum ya. kalite de iyice düştü zaten.

Olaydi iyiydi ama :) Dukanda yok malesef.Burger cok tuketiyordum

Olaydi iyiydi ama :) Dukanda yok malesef.Burger cok tuketiyordum

dukan karataya çok benziyor diyorlar, ben araştırmadım hiç.
ablam bir dönem yaptı, çok mutluydu o dönem, bence bir diyetin insanı mutsuz etmemesi de önemli, sonuçta uzun vadeli olunca işe yarıyor.

spor yapıyor musun?
bak imkanı olmayanlar için KK spor bölümünde "leslie ile yürüyoruz, walk at home" videoları var. ben bir dönem evde yapmıştım, oğlumdan dolayı spora gitme imkanım yoktu.
çok zevkli oluyor. gerçi yazın tercih edilir mi bilemem de kışın iyi gitmişti.

dukan karataya çok benziyor diyorlar, ben araştırmadım hiç.
ablam bir dönem yaptı, çok mutluydu o dönem, bence bir diyetin insanı mutsuz etmemesi de önemli, sonuçta uzun vadeli olunca işe yarıyor.

spor yapıyor musun?
bak imkanı olmayanlar için KK spor bölümünde "leslie ile yürüyoruz, walk at home" videoları var. ben bir dönem evde yapmıştım, oğlumdan dolayı spora gitme imkanım yoktu.
çok zevkli oluyor. gerçi yazın tercih edilir mi bilemem de kışın iyi gitmişti.
Spora gidiyorum 1 ay sonra bitecek ama o zaman evde yapmayi dusunuyorum

Spora gidiyorum 1 ay sonra bitecek ama o zaman evde yapmayi dusunuyorum

hımm o zaman daha profesyonel spor yapabilirsin evde de, önce leslie ile ısınırsın, sonra eğer şu anki spor salonunda yapıyorsan pilates yaparsın.

hımm o zaman daha profesyonel spor yapabilirsin evde de, önce leslie ile ısınırsın, sonra eğer şu anki spor salonunda yapıyorsan pilates yaparsın.
Pilates zararli sana dedi hoca.Zumba ve cardio onerdi

Ben 46 kilo ile evlendim ve 8 ayda 48 oldum ama bana sorarsan sanki daha çok almışım gibi inanılmaz bir şişkinlik var. Eski pantolonlarım olmuyor :( özellikle bikini aldım ki inat edip şu göbeği eriteyim diye, 48in 8 i göbektir sanırım

yah kilo değil de eşim de beni makyajsız saç baş özensiz görünce sinir oluyo kendisi çok bakımlı saçları fönsüz vs. dolaşmadığı için benden de bekliyo :d evleü alıştırıyoruz tabi evlnmeden önce hep bakımlı gördüğü için kötü alışıyolar tabi.. ama kiloyu pek sevmez erkekler o da aklı sıra sen kendini bir an önce topla diye uzaklaşıyordur belki.. kilo vermek için ciddi mana da çaba göster ideal kilona ulaş. ve dikkat et. eğer hala aynı devam ederse ilişkiniz. o zaman sorun sadece kilo değilmiş dersnz.

yah kilo değil de eşim de beni makyajsız saç baş özensiz görünce sinir oluyo kendisi çok bakımlı saçları fönsüz vs. dolaşmadığı için benden de bekliyo :d evleü alıştırıyoruz tabi evlnmeden önce hep bakımlı gördüğü için kötü alışıyolar tabi.. ama kiloyu pek sevmez erkekler o da aklı sıra sen kendini bir an önce topla diye uzaklaşıyordur belki.. kilo vermek için ciddi mana da çaba göster ideal kilona ulaş. ve dikkat et. eğer hala aynı devam ederse ilişkiniz. o zaman sorun sadece kilo değilmiş dersnz.
Tesekkur ederim
Deneyecegim bakalim ne gosterecek.ise yararsa konuyu hortlatirim o zaman :) uzun zaman gececegi icin

Gohacigim ben sana kolay bir pizza tarifi vereyim.
Guvendigin marka sucuk,sosis ,domates,yesil biber,ister kasar ister baska bir peynir,yumurta,zeytin.hepsini karistir.
Bu arada salca,zeytinyagi,kekigi ayri bir tabakta karistir.ekmeklerin uzerine oncesalcayi sür sonrasucuklu harci ekmek dilimlerine paylastir ,firindakizarana kadar pisir al sana ev yapimi kolay pizza.
Not:ustune ketcap ve mayonez yapinca cokda guzel oluyor.tertemiz mutfakda yapilmis icinde ne oldugu belli bir yiyecek.:kk77:

Back
X