Evliliğin bitmesi için bunlar yeterli mi?

aynen canım benim içten gelen bir şey yok işte.

siyaset topiğinde bir konu vardı bugün; kadınla erkek yaprak sarma yüzünden boşanmışlar.
bak konunun linki aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-ilginc-bosanma-nedeni-yaprak-sarma.918628/

benim yoruma bak; kopyalıyorum... şimdi bu tıynetteki bir insandan ev yapımı börekler çörekler beklenir mi sence?!

ahanda benim evliliğimdeki en büyük sorun yazılmış.

yaprak sarma mevzusu.

öncelikle eşim tüm ev işlerinde benimle müşterek çalışır, hatta ortak temizlik yapıyorsak benden daha çok çalışır, daha fazla yerin hakkından gelir.
şu aralar evde, akşam yemeğini hazırlar vs vs...

ama adamın benden tek bir ricası var, yaprak sarma.
hani otursam başına, belki yardım da eder ama şu an sen yap da yiyelim modunda.

ve aynen emek göstermemi bekliyor, çok güzel olmasını değil.

ama 5 yıl dolacak, ben henüz sarma yapmadım, çok da niyetliyim, ama hayatımda baba evi dahil olmak üzere hiç sarma yapmadım, annem yaparken 1-2 tane sararak yardım eder gibi görünmüşlüğüm dışında sarma konusu bana tamamen uzak.

bu haberi eşime göndereceğim.
bu boşanmanın sonucunda yüzde yüz kadını haklı görsem de, erkeğin de o kadar bencil olmayabileceğini kendi evliliğimden biliyorum aslında.
Sarma bende kendi evimde hiç yapmadım
Ama sarınca kalem gibi denen cinsten sararım, anneme yardım ederken
Annem sağ olsun sarmaya bayılıyoruz diye her yaptığında bize de ayırır, içeri girmezsek paketler
Aman çok canı isteyen de öğle arasında yesin diyorum ben işime gelmeyen yemeklerde :D
Sanma ki her börek çörek yapan her yemeği yapıyo, onlarında uğraşamam dedikleri çok şey var
En güzeli hazır yufkadan tepsi böreği, püf noktası sade sodayı boşalt acayip farklılaşıyo mis mis
Ay sen hamilesin ben ne diyorum
Tıpppp

Bi de konuya ilişkin iki cümle attırayım :KK53:
Konu sahibi sen benim yorumlarıma bakma, tahlil yaptır tiroid vs. özellikle

Nego Nego o zaman tatlı işini bırakmalısın, emzirme işine yabancı değilim 3 ay oldu ben oğlumu memeden keseli, 20 ay enzirdim bol su yeşillik bulgur kırmızı et ve bol kuruyemiş tükettim böyle bi beslenmeyle hem fazlalıkların gider hem sütün azalmaz hem de bitkin hissetmezsin

Birsey beklediğim yok yorumuna cevap verdim aynı sıkıntıyı kadın da yaşıyor kocasının kilosunu dert edebiliyor ama erkek kadar açık dile getirmiyor diyorum toplum derken zaten Türk toplumunu kastettim

valla eşimin hiç kilo problemi yok,
ama ne yalan söyleyeyim, o benim kilolarımı takmaz ama ben onunkileri takardım herhalde, boyu uzun kendisinin, bir de kilolu olursa korkarım yahu :confused:

iyi diyorsun da arkadaşım hep kilo aldı çirkinleşti kendine bakmıyor diye vaz geçilen kadın dır ,

heee kendine çeki düzne versin zayıflasın ve halaa istiyorsa boşasın , ama kendini salmasın ,

hiç bir boşanma davası kocam çok kilo aldı kendine bakmıyor pis pasaklı diye açılmıyor....
Niye kadındır, bir kadın hem cinsine böyle derse erkeklerin acımasız olması çok normal.

Ohh erkek alsın, kendine evde bakmasın ama kadın her daim manken olacak, seksi çamaşırlar giyecek, makyajı bilmem nesi hep kadın yapacak bakımı öyle mi.

Ben bu zihniyeti kabul etmiyorum , kocam benim için ne kadar yapıyorsa o kadar karşılığının görür.

Kilo aldım diye boşayacakmış keyfi bilir güle güle ,tabi bu söylediğim kendi bakımlı olup da karısı kendini salanlar için geçerli.

Evlendiğimizin ilk aylarında eşim ve ben de kilo almıştık.
Oysa ki annem gibi bir kadının bulunduğu ortamda obez filan olmam gerekirken, aksine anne evinde bel ölçüm 62 idi, (boyum da var üstelik) Gelinliğim dikilirken filan tükürük yağmuruna tuttulardı.

Ama işte ömrümde ilk kez yemek yapmaya kendi evime girince başladım ve kendi yaptığım yemekleri yerken kendimi kaybettim :)) Eşim de öyle... Baktık bizim gidiş pek hayra alamet değil (40 beden oldumdu), eve yeme düzeni getirdik.

İstisnasız her sabah, fındıklı fıstıklı sıkı bir kahvaltı, eğer işe geç kalıyorsak ev yapımı muzlu süt.
Öğlen tek çeşit yemek. Yanına ya salata ya yoğurt ya bütün halde yeşillik, ekmek serbest.
İkindi çayları yanına bir avuç kuruyemiş.
Akşam 2 çeşit. Öğlenki yemeğin yanına bir makarna ya da pilav. Ama ekmek yok :KK66:

Ve hareket... Birlikte yürüyüşler - koşular düzenledik.
(Ha ama şu var, benim adamın acayip bi şeker manyaklığı var bir konuda daha yazmıştım.
Tahtaya reçel sürsen yer öyle bir sevgi)

Şimdi sapıttık, ama o olacak, hamişlik ve sigara bırakma sebebiyle çok coşmuş bir ortam var, ben yapmasam iki anne yapıp yığıyor sağ olsunlar.

Bunun haricinde cinsellik ve iletişim karşılıklı olmalı zaten, siz ne kadar çabalarsanız çabalayın karşı tarafın bi ilgisi yoksa olmuyor. Ufaktan kilo vererek başla bi en azından, kendine biraz daha güvenin gelsin, ondan sonra bakarsın eşinin yaklaşımlarına.

ilgisiz alakasız davran canım sende ne cinselikte nede konuşmada git başka odaya ark. konuş spor yap
spor salonuna yazıl diyetinide devam et kilo verince aynıysa yanaşmıyorsa sorun eşinde çift terapistini sun
kabul etmiyorsa boşan

Konı sahibesi bide bazı erkeklerin yapısından dolayı yanaşmaya çekiniyorlar zamanla düzelir herhalde diğer konularda nerdeyse aynı bu gün o kadar ısrar ettim çıkalım diye yine iş yine iş tamam kendi vakit buldukça çıkıyoruz ama ben istediğimde hep olmuyor nedense ağlayak mı :cry:

Nego Nego o zaman tatlı işini bırakmalısın, emzirme işine yabancı değilim 3 ay oldu ben oğlumu memeden keseli, 20 ay enzirdim bol su yeşillik bulgur kırmızı et ve bol kuruyemiş tükettim böyle bi beslenmeyle hem fazlalıkların gider hem sütün azalmaz hem de bitkin hissetmezsin
Haklısın bunları yiyince bol sütüm oluyor zaten, dedim ya psikolojik benim ki ama yeni bitkisel doktorumun verdiģi ilaca başladım sakinlesmek için umarım işe yarar da üzüldükće yemem.

Tatlı yemeseydim şimdiye kadar ilk hamileliğimden önceki kiloya dönmüştüm.

Bir an önce tatlıyı kesicem yeter yediğim :)

Benim hatam ikinciyi ideal kiloma inmeden hamile kalmak oldu , ikinci hamilelikte aldığım kilonun hepsini verdim aslında:(

Habide benim kide hep yanyana yatılmaz anla biraz yorgunum eve gelip dinlenmek istiyorum zaten hep beraberiz sarılır yeri gelince ama her zaman olmaz dedi 2 3 gün hiç yanaşmadım şimdi her yattığında gel yanıma diye ısrar ediyor :KK71:

Adsızss.webp

Back
X