Kimi alıntılayacağımı şaşırdım yahuu...
Benimki 6 civarı geliyor eve. Yemeği 7.30-8.00'e kadar sarkıtıyorum. Bu arada bi kadeh şarap falan veriyorum eline bazen oyalanıyor.

O şarap kadehi var ya insanı acayip seksi hissettiriyor nedense. Yemek yaparken yanımda şarap olunca kendimi yemek yapan kadın değil de podyumda yürüyen manken sanıyorum falan. İşe yarar bir teknik bence. Doğum sonrası düşğnebilirsin. Hatta içindekinin şarap olmasına bile gerek yok.
Yemek konusunda ben tam bir felaketim. Yaparken doyanlardanım. Yediğim en fazla iki kaşık. Yemek yemek bildiğin eziyet benim için. O yüzden hiç diyet yapmadım şimdiye kadar. Eşim benim karım çok masrafsız suyla besleniyor diyor. :)
Eşimle evlenmeye 15 günlük bir tatil sırasında karar vermiştim. Normalde çevresindeki adamdan ortalama 8 saat içinde bunalan ben eşimle 15 gün gram sıkılmadım. O zaman ben bu adamla evlenebilirim, bu kadar süre sıkılmadıysam ömür boyu sıkılmam dedim.
Bize gelen misafir çok yakınsa gelirken bişeyler yapın da getirin, eli boş gelmeyin diyorum. Her gelen bişeyler getirince zaten 10 çeşit oluyor.
Resmi bir misafir gelecekse anneme ve görümceme atıyorum topu. Onlardan 2-3 çeşit geliyor ben de ana yemeği yapıyorum. Misss.. Az yorgunluk çok yemek.