Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

4 aylık evliyim ve kendi adıma konuşcam, bikere ilk başta sevdiğim adamla aynı evi paylaşmak çok güzel
sonra eşimin yemekleri kendi tabağı önünde dururken benim tabağımdan yemesi çok güzel
yatarken beni saçımı okşayıpta uyutması bana güç veriyor bu başka bi güzel
sabah uyandığımda onu yanımda görmek gözlerimi açar açmaz gülen yüzüyle bana günaydın hayatım demesi, vb. daha uzar gider bu.
en önemliside tartıştığımızda bir saat bile küs kalamamak ve brışma çabalarımız birbirimize yaptığımız kurlar çok çok güzel. allahım kimsenin evliliğini bozmasın.

eee benimde yorum zamanım geldi sanırım 4,5 aylık evliyim:1rolleyes:

Gün içersinde iş koşuşturması..stresten sonra aynı yatakta sevdiginle buluşmak çok güsel...
ne olursa olsun..gün bitiminde yataga girer insan yorulur ee birde aşkım yanımdaysa degmeyin keyfime oluyor insan....
birden uyumuşum bazen gözümü açıp uyandıgımda onu bedenime sarılmış görmek..

Sırf aşkını düşündüğü için aşkım bugün yorma kendini sucuklu yumurta yap demesi..
hiç denememiş olmasına ragmen ev işlerine yardım etmesi...
mutfakta yardım istermisin demesi.kabul etmesem bile bu nezaketi göstermesi benim için bir mutluluk...
çamaşır toplaması...kısacası aşkı için herşey yapması bunlar hem evliliğimizin hemde sevdamızın güzel mutlu yanları ve daha bir çok şey:asigim:

Son düzenleme:
süpermiş yaaaa :):) ama olan var olmayan var şimdi ya benim gibi evlenmek icin daha en az 5 senesi olan bi kızın canı cekti nolcek simdi =)=)

Ben daha nişanlıyım.Ama bakın size birşey anlatayım.Benim arkadaşım 2 yıl önce evlendi.5-6 yıllık sevdiği kişi ile evlendi.Düğünü çok apar topar oldu.İstediği eşyaları alamadı.3ay çinde söz nişan düğün oldu.Sonra Evleri ayrıyken daha 3 ay geçmeden kayınvalidesi kendi evine aldı.sanki herşey düğünden önce planlanmış gibi...Şimdi 1yaşında çocuğu var.Geçen gün yanına gittim.Temizlik yapmaktan elleri tahriş olmuş resmen.Bütün evin temizliği,yemeği,çamaşırı ayrıca cocuk bakma hepsi onun üzerindeydi.Onu çok durgun gördüm.Hiçbir zaman kimseden şikayet etmiyor.Ama belliki depresyona girmiş.Çalışmıyor.Evdende fazla çıkmıyor.Tatil vs de yok.Kayınvalidem çok iyi kayınpederm çok yi diyor.Bukadar işi yapan bir gelin bulsa sanırım herkes melek olur.Okadar üzüldümki haline.kendine bakım yapamamaktan bahsediyo işte falan.Sonra banada dedi acele etme yeşim Evlendikten sonra aşk kalmıyor heyecan kalmıyor.ağırdan al dedi.Ben hiç birşey diyemedim.Çünkü ben nişanlıyım ve büyük konusmayayım ama evliliğimin o şekilde olacağını sanmıyorum.Enazından ne bileyim farklıyım tabikide.Bütün evlilikler aynı yürümez.Ama evliliğin yolunda gtmesinde her iki tarafın ve aileleirin bile etkisi var bence.Paylaşmak istedim

evliliğin en güzel yanı sıkıntılara birlikte kol kanat germek belkide
belkide uyandığında sana ışıl ışıl bakan bir çift göz veya bir öpücük tatlı bir gülümseme
her işe yolladığında arkasında dualar okumak sağ salim evine dönmesini beklemek
her işten gelişini ayrı bir özlemle beklemek beklerken şükretmek rabbine
beraberken evin bayram yerine dönmesi arada tartışmak kapris yapmak kapris yaparken bile "bunca kaprisimi nazımı kim çekerdi canımdan başka "demek
sarıldığında huzur bulmak elini tuttuğunda içindeki çocuğunun yeniden doğduğuna şahit olmak

2,5 yıllık evli biri olarak yazıyorum bunları
rabbim bir ömür ayırmasın
herkese böyle huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin

hayatı beraber yasamak ,gozlerını actıgında sevdıgının yanında olması, onun omuzunda uyuyakalmak ve gece uyurken bıle opucukler almanız:)

speedy-gonzales valla benimde çok piss evlenesim geldi:)))) bildiğim kadarıyla evlendin sanırım karıştırıyoda olabilirim eğer muradına erdiysen mutluluklar sendende bekleriz evlilikle ilgili yorumları

evliliğin en güzel yanı;

tam banyonun önünde ayağınız kayıp boylu boyunca uzandığınızda tek başınızaysanız hiçbirşey olmamış gibi ayağa kalkarken, eşiniz sizi şevkatle ve özenle kucakladığında 5 yaşında bir çocuk gibi kollarında zırıl zırıl ağlayabilmektir...

düşününce öyle çoktur ki...hatta düşünmeden sıralamaya kalksak bile....

Son düzenleme:
Kızlar yaa biran önce gelse şu yaz bende evlensem dedirttiniz ya bana helal olsun vallaDDsizler şanslısınız hem eşleriniz hem siz çünkü elmanın diğer yarıları gibi tamamlamışsınız birbirinizi.diğerleri bunu başaramadıklarından ve kahrolası çevre akrabaa.. yüzünden bitiyor.bahsettikleriniz olmalı her evlilikte benimde evlilikten anladığım sizlerin yaşamı gibi.bu arada hepinize maşallah maşalllah tütütüütütütütü:))) he bu arada size son bi tavsiyem gerçek hayatta kıskanç tiplere güzel evliliğinizi anlatmayın idare eder yuvarlanıp gidiyoz şeklinde cvp verin.nazar değirirler allah korusun .ben nişanlımla ilişkimde öyle davranıyorum.kocanla sen mutlu olduktan sonra diğerlerinin bunların her detayını bilmesine gerek yok.ben hatayı yaptım çok nazar değdi,çok uğraşan çıktıneyse ortamı bozmayalım ama dikkat edin.bu arada bak tüm bekarların dibi düştü bizlerinde nazarı değmesin poponuzu kaşıyın hanımlar

bende daha bır haftalık evlıı olarak yazayım
aynı ewde yasamak aynı yatakta yatmak cok guzel
gece sabah uykumun ıcınde ıtsemde aynı yatakta yattıgımız ıcın sukretmesi cok guzel
yemek yerken tv ızlerken her an sana sefkat dolu bakısların olması cok guzel
sevdıgın adama bıseyler pısırmek cok guzel
onun esyalarını yıkamak utulemek bıle cok guzel
daha bir cok sey var aklıma geldıkce ve yasadıkca yazarım
Allah bütün sevenleri kavustursun

Merhaba arkadaşlar...
Yazacaklarım biraz uzun olabilir ama eğer okursanız kendimce evliliğin artısını eksisini anlatmaya çalışacağım 3 yıllık evli biri olarak.
Öncelikle bütün mutlu evliliklere maşallah diyorum,Allah mutluluğunuzu daim etsin

Şimdi öncelikle şunu kabul etmek gerekir ki evet en başta ki heyecan kalmıyor fakat yerine bambaşka çok daha güzel duygular geliyor..Başlarda heyecandan onun yanında rahat olamazken sonraları o insan yanında en rahat ettiğin en "benim" dediğin insana dönüşüyor..Hayatta kimseyi ben böyle kalbime sokamadım kendi adıma..Anne babam zaten yoktular hiç ömrüm boyunca ama onca acıyı yaşadığım ablamdan bile daha içimde..Herkesin acısına katlanabilirim ama onunkine asla...İşte böyle birini düşünün her şeyden öte,bambaşka..
Güzelliklerini arkadaşlar saymış yukarıda bir kaç madde dışında (mutfak işlerini hiç sevmez :) hepsini ben de yaşadım ve bunlar gerçekten çok güzel şeyler.Fakat ben bir de şu boyutunu anlatmak istiyorum..Evlilik içinde bulunduğu şartlara göre şekilleniyor.Üzücü ama malesef böyle..Biz şu an bir dükkan işletiyoruz.Sabah ben açıyorum öğlen o geliyor ben devredip eve geçiyorum..Evin işin halledip yemek yapıp akşam tekrar dükkana geliyorum ve gece 12 - 1 gibi kapatıyoruz.Düşünün bu düzen her gün böyle devam ediyor..Pazar yok,tatil yok,bayram yok..2,5 yıldır düzenimiz böyle..Eskiden yani o ayrı ben ayrı işlerde çalışıp akşam belli saatte evimize girdiğimizde dünyada bizden mutlu insan yoktu.Pazarları bütün gün evde oturmak bile inanılmaz keyifliydi..O kadar çok gülerdik ki korkmaya başlardık artık :)
Ama şimdi öyle değil..O da bunalmış durumda ben de..2,5 yılda sadece bir defa 3 günlüğüne bir tatile gittik ikimizde aptal gibiydik..O kadar bizi esir almış ki işimiz tatil yapmayı,gezmeyi,hesapsızca eğlenmeyi unutmuşuz..
Demek istediğim şu ki eğer sevdiğine ve sevildiğine eminsen tabi ki evlilik cennet..Yüklediği sorumlulukları birlikte kaldırabilirseniz ne mutlu size.Ama hayat şartları zorsa (parasızlıktan bahsetmiyorum) bizim gibi sevginize,aşkınıza,ilişkinize gereken özeni gösterecek vaktiniz yoksa içinizde bir şeylerin öldüğünü hissediyorsunuz..
Ona göre sen yanımda ol yeter bana her yer cennet diyor ama o kadar belli ki tavrılarından ne o eski neşeli adam ne de ben eski cıvıl cıvıl kadınım..Ve bizi bu hale getiren hayat şartları..Gelecek güzel günlerin hayaliyle çekiyoruz bunları.Bir gün bizimde normal bir işimiz olacak ve özlediğimiz her şeyi yapabileceğiz bir gün..Tabi ileri ki yaşlarımda şu an içimdeki gezme eğlenme isteği durursa..
Çocuk asla düşünmüyorum ki zaten eskiden beri sevmem..Şu an tek isteğim şu dükkanın kapanından kurtulup onunla özlediğim hayatı yaşayabilmek.
Ve işin en acı tarafı böyle sıkıntılı bir durumda olunca artıları değil eksileri görmeye başlıyorsun...Sevgimizin ne kadar kıymetli olduğunu bildiğim halde galiba beni sevmiyor,galiba biz bittik diye düşünebiliyorum bu stres yüzünden.Sonra ufacık bir hareketi hatta mimiği yetiyor her şeyi unutmama...Ben bir ömür onun sevgisinin hasretiyle yanmışken bunu hayat şartlarına kurban etmek içimi acıtıyor..
Neyse burayı ağlama duvarı yaptığım için özür dilerim ama kısaca anlatmak istediğim bir evliliğin iyi veya kötü olması maalesef yüzde 50 hayat şartlarına bağlı..Evlilik özen ve emek ister ve bu özeni gösteremediğinizde solmaya başlar...Özellikle de eşlerin sorunlu geçmişleri varsa..Yani zaten yaralılarsa herşeye rağmen özen göstermeye güçleri kalmaz.
Umarım anlatabildim,yeni evlenecek arkadaşlara da tavsiyem bilin ki hiç tatmadığınız güzellikler tadacaksınız fakat bunun yanı sıra hiç bilmediğiniz sorumluluklar da yüklenecek sırtınıza..Hayat zor ve bu yükün altına girmeden önce özgür,başıboş hayatınızda gözünüz kalmadığına emin olun

Böyle bir topik olduğunu yeni gördüm, çok hoşuma gitti. Çevre evlilikten korkutuyor, heleki kötü örnekleri gördükçe insan daha çok etkileniyor. Bir taraftanda niye evlenmiyorsun diye başına kakılıyor. 34 yaşındayım ve ilk defa evliliğe bu kadar yakın hissediyorum kendimi, hazırlıklara başladık bile, ama kötü şeyler değil, iyi şeyler duymak istiyorum, morale, adaptaye çok çok ihtiyacım var.Buradada onları okumak hoşuma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…