Evliliğin hakkında bir fikir

Evliliginize saygınız yoksa kendinize de mi saygınız yok?
Evli ve çocuklu bir kadın olarak aldatmak kadar iğrenç bir eylemi kendinize yakıştırabiliyorsanız devam edin.

Sebepsiz yere vurmayan koca ( lar ) , ilginç bir bakış açısı.
Yav Allah askina sırf yorum yapmak icin yapmayın ya dayağı savunmadigimi soyledim Asla savunmuyorum ama kadın kocasını aldatıyo bu kadın belki adamın erkekliğine laf ediyo damarina basiyo bu kadın Esin’i aldatıyo ya en önemlisi ... kocayı bırak kimse kimseye durduk yere vurmaz dedim sanki burda siddet yanlisiymisim gibi boş boş cümle kurmak icin yorum yapmayın ya

Yav Allah askina sırf yorum yapmak icin yapmayın ya dayağı savunmadigimi soyledim Asla savunmuyorum ama kadın kocasını aldatıyo bu kadın belki adamın erkekliğine laf ediyo damarina basiyo bu kadın Esin’i aldatıyo ya en önemlisi ... kocayı bırak kimse kimseye durduk yere vurmaz dedim sanki burda siddet yanlisiymisim gibi boş boş cümle kurmak icin yorum yapmayın ya

Boş cümle değil, diyorsunuz ki " bu devirde hiçbir koca durup dururken vurmaz. "

Sadece tuzlugu doğru uzatmiyor diye tekme tokat yiyen kadınlar var.

Siz dünyayı tanımıyor gibi yorum yapıyorsunuz.

Boş cümle değil, diyorsunuz ki " bu devirde hiçbir koca durup dururken vurmaz. "

Sadece tuzlugu doğru uzatmiyor diye tekme tokat yiyen kadınlar var.

Siz dünyayı tanımıyor gibi yorum yapıyorsunuz.
Farkındaysanız o cümlenin devamı ‘ umarım o kadar cahil biriyle evlenmemissindir’ farkındayım merak etmeyin .
Neden bu kadar yanlış anlamaya meyillisiniz anlamıyorum . Dayak tabiki cozum değil doğru degil .

Ayrıca erkekligine laf attı diye dayak atmiyi mi hak kazanıyor ?

O zaman erkek mi oluyor ?
Laailaheillallah! Arkadasım sen evli misin? İnsanların bam teli vardır bilir misin? Ondan bahsediyorum damarina bastığın zaman herkes yoldan çıkar . Evet bu siddeti gerektirmez ama her erkek adam olamıyor maalesef . Esin’den siddet gördüğü konular hemen hemen aynıdır. Huyunu bilip ona gore davranıp evliliğini düzene sokması icin yazdım . Baktiki adam aynen devam ediyo boşanır gider zaten sevmiyorum başkasıyla görüşüyorum diyo . Sen benim cümlelerimi cimbizla çekme tatlım konu sahibine yardımcı ol bence ...

Peki tamam benim yaptığım yanlış bunu kabul ediyrm ama siz olsanız dayağa karşı gül mü atarsınız anlamadım ben cidden zaten diğer cocukla bitti ama eşimlede olmaz blyrm ama oğlum için son bir sans verdim ona bakalım değişecek mi değişirse herşey çok güzel olabilir yoksa zor biraz gitmez böyle bugüne kadar ben sürekli ardına düştüm bundan so ra sıra onda bakalım beni kazanmak için bişey ler yapmalı ve bişey daha hiç bir kadın namussuzluk haricinde bir erkekten dayak yemeyi haketmez
Tamam başa alıyorum başkasıyla konuşmak namussuzluk değilmi yani hakediosun! Bırakın Allah aşkına cahilsiniz belli.

Laailaheillallah! Arkadasım sen evli misin? İnsanların bam teli vardır bilir misin? Ondan bahsediyorum damarina bastığın zaman herkes yoldan çıkar . Evet bu siddeti gerektirmez ama her erkek adam olamıyor maalesef . Esin’den siddet gördüğü konular hemen hemen aynıdır. Huyunu bilip ona gore davranıp evliliğini düzene sokması icin yazdım . Baktiki adam aynen devam ediyo boşanır gider zaten sevmiyorum başkasıyla görüşüyorum diyo . Sen benim cümlelerimi cimbizla çekme tatlım konu sahibine yardımcı ol bence ...
Öğrenmişler bi erkek dövemez bilmem napamaz. Yahu adam yıllarını vermiş almış koynuna eş etmiş. Pişkin pişkin birde baskası beni anlıyor diyor konu sahibi. Yahu kadın kocasını anlamaya calışma mış anlayabiliomusunuz . Hakedenin hakkı vardır her zaman kim ne derse desin. Sizin de birisi damarınoza bassa bakın ne hale geliosunuz. Ayrıca kadın adamı aldatıo. Konu bu konu dayak değil. Meşrulaştırmayın. Haketmiş işte. Cici kedi sen boşver laf anlatmaya calışma. Herkes bir gun ogrenir elbet.

Öğrenmişler bi erkek dövemez bilmem napamaz. Yahu adam yıllarını vermiş almış koynuna eş etmiş. Pişkin pişkin birde baskası beni anlıyor diyor konu sahibi. Yahu kadın kocasını anlamaya calışma mış anlayabiliomusunuz . Hakedenin hakkı vardır her zaman kim ne derse desin. Sizin de birisi damarınoza bassa bakın ne hale geliosunuz. Ayrıca kadın adamı aldatıo. Konu bu konu dayak değil. Meşrulaştırmayın. Haketmiş işte. Cici kedi sen boşver laf anlatmaya calışma. Herkes bir gun ogrenir elbet.
Kadına siddete evet yazdım sanki buraya hemen bi coşku bi trip ne dedim yav .
Zzzaten varya kolluyorlar gerçekten birisi bisey desede topluca üstüne yürüsek .
Aynisi onun basına gelse adamı lime lime eder ... herkes anlamak istediği gibi anliyo iste canim

Birtek ben mi konunun fake olduğunu düşündüm acaba? Okullar kapandı, yeni üye, 1 haftada başkasına alık olup onun kendine çok değer verdiğini düşünen kadın. İlginç

Arkadaşlar sadece tepki ölçmek için yazılmış bişeydi hiç bir durum yok ama tepkileriniz çok şaşırtıcı cidden

Eklentiler

• IMG_20190411_193702782.webp
    IMG_20190411_193702782.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 21
Back
X