Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl oldu ben hala aynıyım :) alışırsın canım tüm hayatın değişti yeni ev yeni düzen e bide koca. bir kaç aya kalmaz geçer bu durum .ama sende sık sık düşünüp bunlıma sokma kendini. kendine oyalanacak birşeyler bul.
1 aylık evliyi,m.. her sey o kadar zor gelıyor ki bazen.. eşimi seviyorum çok severek bir sürü sıkıntılarla evlendik.. mutluyum ama bazen sanki değilim. evde hiç bişey yapmak istemıyorum. sadece uyumak istiyorum. yatmak ve boş boş tv izlemek..ya d abaşka şeyler. bazen eşime yemek yapmk masa hazırlamak bulaşık yıkamak evi temizlemek ev işleini yapmak mutlu edıyor. ama bazen hiç bişey yapmak istemiyorum. gidip mutfaktan bişey almaya bile eriniyorum bazen. bir de cinsellik.. alılamıyorumn sanırım. bazen kendimi çok kötü hissediyorum bittikten sonra.bazen normal .. evliliğe mi alışamadım nedsen bilmiyorum.evlenmeden önce tv alışkanlığım yoktu hiç izlemezdim şimdi izliyprum.. bekarken az uyurdum şimdi çok uyuyorum.. evliyken yemek yerdim şimdi yiyemiyorum.. her sey tersiğne döndü allak bullak odum.. toparlnamıyorum..![]()
Yeni ev,yeni eşyalar,yeni bir insan,yeni bir hayat
evliliğin daha sıfırıncı kilometresi...
Bence evlilik sendromuna girdin sen..
Akşam güzel bir film alın..kocanla koyun koyuna yatıp izleyin..
Iyi gelecektir eminim..![]()
Aynısını bende yaşadım zaman gerekiyor 1 yada 2 ay sonra her şey normale dönecek eminol.
kişisel bakımını yapmakta da zorlanıyorsan kolunu kaldırmak bile istemiyorsan depresyonda olabilirsin...
Canım bende eşimle çok aşık olarak evlendim, ilk 2 3 ay inan bende öyleydim alışamadım iki kişili yaşamaya
hep kavga çıkarıyordum, ama inan 2 3 ayı bitsin evlilik oturuyor ve çok tad almaya başlıyorsun iyiki evlenmişim iyeceksin
emin ol:)
ben 3 aylık evliyim.yaşadıklarının hepsini bende yaşadım.
özellikle cinsel birliktelik,daha önce yaşamadığım birşey olduğu için,evlendikten sonra adapte olamadım.
inanış ve medeni durumum nedeniyle zina olarak bildiğim şeyi birden helal çerçeveye sokup yaşamak bana ağır geldi.
şimdi ilk zamanlara nazaran iyiyim.artık alışıyorum evliliğin herşeyine.
zamanla daha iyi olacak inşallah.
sende böyle düşün.birde kendine uğraşlar bul.
ben mesela spora,ehliyete yazıldım kafam dağılsın diye.evde sürekli kalmak seni yıpratır.