evliliğin hiç bişeyine alışamamak..

kişisel bakımını yapmakta da zorlanıyorsan kolunu kaldırmak bile istemiyorsan depresyonda olabilirsin...

1 yıl oldu ben hala aynıyım :) alışırsın canım tüm hayatın değişti yeni ev yeni düzen e bide koca. bir kaç aya kalmaz geçer bu durum .ama sende sık sık düşünüp bunlıma sokma kendini. kendine oyalanacak birşeyler bul.

1 yıl oldu ben hala aynıyım :) alışırsın canım tüm hayatın değişti yeni ev yeni düzen e bide koca. bir kaç aya kalmaz geçer bu durum .ama sende sık sık düşünüp bunlıma sokma kendini. kendine oyalanacak birşeyler bul.

aynen bir yıl oldu bende bazen böle hissediyorum zamanla gecer diyenler ne zaman gecer bir fikirleri var mı acaba

1 aylık evliyi,m.. her sey o kadar zor gelıyor ki bazen.. eşimi seviyorum çok severek bir sürü sıkıntılarla evlendik.. mutluyum ama bazen sanki değilim. evde hiç bişey yapmak istemıyorum. sadece uyumak istiyorum. yatmak ve boş boş tv izlemek..ya d abaşka şeyler. bazen eşime yemek yapmk masa hazırlamak bulaşık yıkamak evi temizlemek ev işleini yapmak mutlu edıyor. ama bazen hiç bişey yapmak istemiyorum. gidip mutfaktan bişey almaya bile eriniyorum bazen. bir de cinsellik.. alılamıyorumn sanırım. bazen kendimi çok kötü hissediyorum bittikten sonra.bazen normal .. evliliğe mi alışamadım nedsen bilmiyorum.evlenmeden önce tv alışkanlığım yoktu hiç izlemezdim şimdi izliyprum.. bekarken az uyurdum şimdi çok uyuyorum.. evliyken yemek yerdim şimdi yiyemiyorum.. her sey tersiğne döndü allak bullak odum.. toparlnamıyorum.. :(

Canım bende eşimle çok aşık olarak evlendim, ilk 2 3 ay inan bende öyleydim alışamadım iki kişili yaşamaya

hep kavga çıkarıyordum, ama inan 2 3 ayı bitsin evlilik oturuyor ve çok tad almaya başlıyorsun iyiki evlenmişim iyeceksin

emin ol:)

ben 3 aylık evliyim.yaşadıklarının hepsini bende yaşadım.

özellikle cinsel birliktelik,daha önce yaşamadığım birşey olduğu için,evlendikten sonra adapte olamadım.

inanış ve medeni durumum nedeniyle zina olarak bildiğim şeyi birden helal çerçeveye sokup yaşamak bana ağır geldi.

şimdi ilk zamanlara nazaran iyiyim.artık alışıyorum evliliğin herşeyine.

zamanla daha iyi olacak inşallah.

sende böyle düşün.birde kendine uğraşlar bul.

ben mesela spora,ehliyete yazıldım kafam dağılsın diye.evde sürekli kalmak seni yıpratır.

geçici çözümler bul kendine arkadaşım.. kafanızı dağıtacak şeyler, dışarı çıkın, gezin, film izleyin, konsere gidin bişeyler yapın. çünkü kısa bir süre sonra geçicek bu duyguların bana güven :)) bu arada neredeyse 4 aylık evliyim.

Uğraşlarınız olsa, daha fazla üretseniz bunları hissetmezsiniz.
Ha birde kadınların en yapamadığı şey; biraz olumlu-ılımlı olmak.
Biraz olumlu bakmak lazım hayata.
Büyük, baş edilemez sorunların dışında huzur bizlerin elinde.

Yeni ev,yeni eşyalar,yeni bir insan,yeni bir hayat

evliliğin daha sıfırıncı kilometresi...

Bence evlilik sendromuna girdin sen..

Akşam güzel bir film alın..kocanla koyun koyuna yatıp izleyin..

Iyi gelecektir eminim..:51:

yenı esyalar ve yenı ev mekan degısıklıgı benı herzaman mutlu etmıstır bunalıma gırmek ne kelıme benı bunalımdan cıkartmıstır......yenı bır hayatta suan benım ısteyecegım ılk once sey....ama ne yazıkkı artık ımkanım yok.....

konu sahıbıne gelınce takma yaaa cık evden kuafore gıt...fon cektır makyaj yap guzel bı kıyafet al....bu sana ıı gelecektır emın ol..bende herzaman ıse yaramıstır.....alısacaksın ben 6 senelık evlıyım soledıgın konular bende otomatıge takılmıs durumda yemek bulasık utu temıslık......alısacaksın merk etme....

Evliliğin ilk aylarında cok normal yasadıkların..
İlk aylar için cicim ayları derler ama tam aksine de en zor zamanlarıdır evliliğin..
Yapacagın biraz daha kendine zaman verip, bu duygu, düşüncelerden arınmaya calısmak..
emin ol eğer dogru bir evlilik yapmıssan ilerleyen zamanlarda tek hissedeceğin, mutluluk ve huzurdur.

Canım bende eşimle çok aşık olarak evlendim, ilk 2 3 ay inan bende öyleydim alışamadım iki kişili yaşamaya

hep kavga çıkarıyordum, ama inan 2 3 ayı bitsin evlilik oturuyor ve çok tad almaya başlıyorsun iyiki evlenmişim iyeceksin

emin ol:)

şu ev işleri olmasa evlilik süperrr:)

ben 3 aylık evliyim.yaşadıklarının hepsini bende yaşadım.

özellikle cinsel birliktelik,daha önce yaşamadığım birşey olduğu için,evlendikten sonra adapte olamadım.

inanış ve medeni durumum nedeniyle zina olarak bildiğim şeyi birden helal çerçeveye sokup yaşamak bana ağır geldi.

şimdi ilk zamanlara nazaran iyiyim.artık alışıyorum evliliğin herşeyine.

zamanla daha iyi olacak inşallah.

sende böyle düşün.birde kendine uğraşlar bul.

ben mesela spora,ehliyete yazıldım kafam dağılsın diye.evde sürekli kalmak seni yıpratır.

"inanış ve medeni durumum nedeniyle zina olarak bildiğim şeyi birden helal çerçeveye sokup yaşamak bana ağır geldi. " işte bu cümle.. bana ağır gelen şeylerden biri bu belki de...

Daha ilk ayınız böyle şeyler hissetmen hele ki de cinselliğe alışamaman çok doğal
zamanla rayına oturur, yapamıyorum yapmak istemiyorum şeklinde düşünme de ne biliyim bundan zevk almaya bak sonuçta sevdiğin adamla berabersin ve ömür boyu beraber olacaksınız yani bundan kaçışın yok :))
zaten kaçmaya da çalışma bu seferin eşinin kafası karışır, cinsellik erkekler için bize oranla çok daha önemli
uyum sürecindesin depresyona girmiş olabilirsin, hormonların değişti bu da çok normal tüm bunları hepimiz yaşamışızdır
ama bütün gün bunları düşünme
imkanın varsa çalış yada seni meşgul edicek bişiler bul
kursa gidebilirsin evde spor bile yapabilirsin yoksa birde kilo alırsan iyice depresyona girersin

Back
X