Ben haklıyım,hayır ben. Niye kıcınnı donup yattı,niye bana sarılmadan yattı,sabah giderken niye beni öpmedi,yemegi niye hep ben yapıyorum,senin annen soyle dedi neden!? Ablan o lafı bana mı soyledi ne demek istedi? Niye acıklı sarkı dnliyorsun eski seviglin mi geldi aklına? İnsanlarin yanında bana neden askım canım demiyorsun? Eve gelince neden telefonla oynuyosun,neden benim yanımda oturmuyorsun.vs...vs hep bir cekişme alınganlık halinde gidiyor ilk yıllar. Sonraları kak git içerde yat ya bu sıcakta g.tume kadar girmişsin
evde işim var anana mı gidiyorsun nere gidersen git ayagıma dolanma yemegini de orda ye aksam yemekle neyle ugrasamam . Kartı yatırdın mı alıısveriş yapcam moduna giriyorsun
hah işte ozaman rahatlıyosun. Ben de ilk zamanlar herseye alınırdım haklı hep ben ozur bekleyen hep ben haksızsam bile yine küsüp özür bekleyen ben oluyordum yani zamanla herseyı geyige almak umursamamak lazım. İlk zamnalr makarnadan baska yemk bilmiyonmu ya diyordu esim küserdim begenmiyorsan git annende ye der küserdim kose kapmaca oynardık aynu evde. Şimdi ise babam sofordu mesela yuetdısına gider Rusya uk Romanya faln esimde oo baba Rusların içine gidiyon demek diye saka yapmıstı ben de ne var Ruslarda burda da mis gibi Suriyeli var sende sanslısın diyip gülmüştük takmayın bişeyi . Ters konustugu zaman sakaya vurun aldırmayın he diyn gecin aynı sekilde sizde cok büyük tepkiler vermeyin. Rahat olun