Evli olup da bir zaman için boşanmayı düşünmeyen insan sayısı azdır bence, ama bence en doğrusu karşıdaki insanı ve kendinizi tartmak. Yani bazen hata bizde oluyor ama karşıdaki aşırı tepki gösterdiği için üzülüyoruz, bazen sorun karşıda oluyor biz düzgün anlatamadığımız için bir türlü orta yolu bulamıyoruz. Biz eşimle 5 yılın sonunda daha sakin bir çift olduk, birbirimizi tanımak anlamak zaman alıyor. Çünkü flört döneminde ciddi bir sorunla hayatın kendisiyle karşılaşmıyorsunuz, o dönemde kavgalar kıskançlık vs sebepli oluyor en fazla o da örtbas edilebiliyor. Ama evlilikte iki taraf birbiriyle yaşamak zorunda müdahale etmek durumunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla sorunlar artıyor. 2.5 sene benim için çok uzun bir süre değil, bir de maddi sorunlardan bahsediyorsunuz tam anlayamadım çok harcama yapılması mı problem, cimrilik mi? Yoksa borçlar vs mi? Aranızda sevgi saygı olduğu sürece pek çok şey aşılıyor. Ama evliliğin ilk yılları gerçekten sonrasına göre daha sancılı geçiyor. Bazen samimiyetsiz çiftler görüyorum onlarda da saklanıyor problemler sonra birden patlak veriyor yani çevrenizde mutlu görünen herkes de mutlu değil aslında.