evliliğin ilk zamanları için

libidonuzu nasıl koruyorsunuz yaa, benimk, yerlerde
Agir bir işte çalısıyorsanız küçük bebeğiniz varsa yada eşinizle aranızda problemler varsa libido direk düşüyor. Ben aylarca yapmadığımız ve eksikliğinide hiç hissetmediğim zamanları hatırlıyorum ama şimdi gayet iyi. Insanın bu konuda biraz kendini geliştirmeye çalışması yeniliklere açık olması lazım galiba. Eskiden pek zevk almazdım o yüzden bana angarya gibi gelirdi. Ha şimdi problem yok mu? var :((hala ilişki esnasında orgazm olamiyorum. Ama en azından artık çözmeye uğraşıyorum

Agir bir işte çalısıyorsanız küçük bebeğiniz varsa yada eşinizle aranızda problemler varsa libido direk düşüyor. Ben aylarca yapmadığımız ve eksikliğinide hiç hissetmediğim zamanları hatırlıyorum ama şimdi gayet iyi. Insanın bu konuda biraz kendini geliştirmeye çalışması yeniliklere açık olması lazım galiba. Eskiden pek zevk almazdım o yüzden bana angarya gibi gelirdi. Ha şimdi problem yok mu? var :KK43:(hala ilişki esnasında orgazm olamiyorum. Ama en azından artık çözmeye uğraşıyorum
aynen bana da angarya geliyor :bicak: eşimle problem yok aramızda, bebeğim var ama bebekten öne de öyleydi, zevk almayı öğrenemedim:KK43:

18 senedir evliyiz çocuklar olduktan sonra cinsellik dahada hoş oldu yani stressiz. Bence azalma olmuyor aksine yıllar geçtikçe daha güzelleşiyor çünkü birbirinizin isteklerini hoşlandığı şeyleri daha iyi biliyorsunuz acemilik kalmıyor.

Back
X