Evliliğin ilk zamanlari yasanan sorunlar

bsr159357

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
1
0
86
Balıkesir
Arkadaşlar...
1 ay önce evlendim. Birbirimizi 2 yıldır tanıyorduk.
Hazırlık aşamasında hiç sorunumuz olmadı.
Eşimin yakın arkadaş tayfası var. 12 senelik arkadaşlar. Sürekli onlarla görüşmek,onları çağırmak istiyor. Sürekli bi etkinlkk yaparken ailesini de çağırıyor.
Ben istiyorum ki ilk ayları basbasa geçirelim. Ama insan sevmediğimi iddia ediyor.
Bir de cinsel ilişkiye henüz alışamadığım için canım acıyor. Hormonal tüm düzenim değişti. Sinirleniyorum. Çok mu abartıyorum bilemiyorum. Siz de bunları yaşayan var mı?.. dertleşelim.

Arkadaşlar...
Eşimin yakın arkadaş tayfası var. 12 senelik arkadaşlar. Sürekli onlarla görüşmek,onları çağırmak istiyor. Sürekli bi etkinlkk yaparken ailesini de çağırıyor.
Ben istiyorum ki ilk ayları basbasa geçirelim. Ama insan sevmediğimi iddia ediyor.
Bir de cinsel ilişkiye henüz alışamadığım için canım acıyor. Hormonal tüm düzenim değişti. Sinirleniyorum. Çok mu abartıyorum bilemiyorum. Siz de bunları yaşayan var mı?.. dertleşelim.
Ay benim eşim de böyle idi ama zamanla azalıyor tabi bitmiyor orası ayrı ben hamileyken bile misafirimiz bitmedi ben açık net insan sevmiyorum bunu eşime de söylüyorum ama o da çok seviyor diye bi şekilde ortayı buluyoruz

Arkadaşlar...
Bunlar evliliğin ilk zamanları çıkabilen normal sorunlar zamanla birbirinizin huyunu anlayıp ona göre davranırsanız sorun olmaz yok ikinizde inatlasirsaniz evlilik zehir olur ki inşallah olmaz bir kaç seneye oturur evlilik mutluluklar sizin olsun 🙏

Bende iki aylık evliyim yok annem gelsin bizde kalsın halam gelsin arkadaşım gelsin vs vs konuştuğu herkesi davet ediyor. İlk defa bir evi olduğu için heyecanlanıyor işte. Bende inatla ailesinin yanında da "annem bize gelmiyor yeni evlisiniz yalnız kalın birbirinize alışın diyor" diyorum. Anlar gibiler de bakalım

Back
X