Eşime göre ona sorsam %100 der. Ama masa hazırlama olsun kahvaltı hazırlama olsun yardım eder çamaşır topla desem banane demez sonra bana ben her dediğini yapıyorum seninde iki akşamda bir basın agrimayiversin derBir bucuk yildir evliyiz. Esimle kafa yapilarimiz cok farkli baslarda cok tartismalar yasadik bu aralar iyiyiz cok sukur. Bes aylik hamileyim. Hamileligimim basindan beri cok anlayisli eskiye nazaran. Birbirimizi seviyoruz. Evliligimizi ayakta tutan en buyuk etkenlerden biri cinsellik. Ten uyumumuz cok iyi.
Gelgelelim sorunuma birlikte vakit geciriyoruz dizi, film izleme,alisveris yapma, yuruyuse cikma vs. ama cok fazla sohbet edemiyoruz. Ortak zevklerimiz cok az. Hayat goruslerimiz bambaska.
En basitinden bebek icin yeni yeni alisverislere basladim. Bir sey almadan once fikrini soruyorum ortak karar verelim o da ilgilensin biraz heyecanli goreyim onu diye ama yok. Bakmis gibi yapip sonra sen bilirsin, istedigini al ben ne anlarim diyor.Ben bu guzel anlari onunla birlikte yasamak istiyorum.
Ev islerine cok katkisi yok. Mesela ben onunla birlikte kahvalti hazirlamak istiyorum. Sofrayi hazirlayalim kahvaltimizi yapalim hep hazir sofraya oturmasin.
Cocuk gelisimiyle ilgili bir kitap okuyorsam orda dikkatimi ceken bir bilgiyi esimle paylasip uzerine tartismak istiyorum.
Birlikte en cok yaptigimiz sey seks.. bu da dert mi diyebilirsiniz, bilmiyorum anlatabildim mi.
Cinsellik bitince ,azalinca ne olacak diye dusunmeye basladim. Ne kalacak evliligimizi ayakta tutan? Ben mi yanlis yorumluyorum sacmaliyorum duygusalim bu aralar bilemiyorum fikir almaya geldim.
Her gün seks yapılmıyor ama insan her gün iki çift laf edeceği, başını omzuna huzurla yaslayacağı birini istiyor. Cinsel hayatı kötü gidiyor diye yıkılmıyor bence evlilikler; hayatı paylaşamadıkları için cinsel hayat da olumsuz etkileniyor sonra yıkılmaya doğru gidiliyor. Domino etkisi.
Durumumuz o kadar vahim degil yalniz cok sukuronlarda domino etkisi yapmamış ki gayet aktif devam etmiş herşey :))
Zaten kafa yapısıyla alakalı değilki hormonel bir durum yoksa erkekler sadece kafa yapısı uyan kadınlarla birlikte olurlardı ( yani cümleyi başka kuracaktım ama çok su götürür şeyler söylemek istemedim, siz anlayın )
Napalım hayat görüşleri ayrı olmasına rağmen evlenmişler demekki yapabiliyorlar
İlerler bu evlilik :)
Zıt kutuplar birbirini çeker :)
Evet güzeldi beğenmiştik, isim olarak hatırlayamamışım sadeceNasıl, beğendiniz mi?
Doğru yoldasın
Hiç kafanı kurcalama
diğer anlaşan çiftlerde de sizde olan yok ve inanın onlarınki yıkılmaya daha mahkum...
Eşinizin eğitim durumu nedir ve mizacı nasıldır?Bir bucuk yildir evliyiz. Esimle kafa yapilarimiz cok farkli baslarda cok tartismalar yasadik bu aralar iyiyiz cok sukur. Bes aylik hamileyim. Hamileligimim basindan beri cok anlayisli eskiye nazaran. Birbirimizi seviyoruz. Evliligimizi ayakta tutan en buyuk etkenlerden biri cinsellik. Ten uyumumuz cok iyi.
Gelgelelim sorunuma birlikte vakit geciriyoruz dizi, film izleme,alisveris yapma, yuruyuse cikma vs. ama cok fazla sohbet edemiyoruz. Ortak zevklerimiz cok az. Hayat goruslerimiz bambaska.
En basitinden bebek icin yeni yeni alisverislere basladim. Bir sey almadan once fikrini soruyorum ortak karar verelim o da ilgilensin biraz heyecanli goreyim onu diye ama yok. Bakmis gibi yapip sonra sen bilirsin, istedigini al ben ne anlarim diyor.Ben bu guzel anlari onunla birlikte yasamak istiyorum.
Ev islerine cok katkisi yok. Mesela ben onunla birlikte kahvalti hazirlamak istiyorum. Sofrayi hazirlayalim kahvaltimizi yapalim hep hazir sofraya oturmasin.
Cocuk gelisimiyle ilgili bir kitap okuyorsam orda dikkatimi ceken bir bilgiyi esimle paylasip uzerine tartismak istiyorum.
Birlikte en cok yaptigimiz sey seks.. bu da dert mi diyebilirsiniz, bilmiyorum anlatabildim mi.
Cinsellik bitince ,azalinca ne olacak diye dusunmeye basladim. Ne kalacak evliligimizi ayakta tutan? Ben mi yanlis yorumluyorum sacmaliyorum duygusalim bu aralar bilemiyorum fikir almaya geldim.
Evlenmeden önce nasıldı? Flört aşamasında nelerden konuşuyordunuz? Ev işlerine katkı sağlamayı öğretebilirsiniz belki çaktırmadan. Siz iş yaparken çağırıp şu domatesi de sen doğra masayı hazırlar mısın ben de çay demleyim falan diyebilirsiniz. Bazı erkekler ciddi manada komutla çalışıyor siz demedikçe görmeleri imkansız bazı şeyleri. İlginizi çeken bir kitap bölümünü okuduğunuzda ne diyor mesela yorum yapmıyor mu. Aklıma şey geldi jane austen book club diye bir film var izlemediyseniz öneririm. Orada aynı sizin gibi hisseden bir kadın vardı.Bir bucuk yildir evliyiz. Esimle kafa yapilarimiz cok farkli baslarda cok tartismalar yasadik bu aralar iyiyiz cok sukur. Bes aylik hamileyim. Hamileligimim basindan beri cok anlayisli eskiye nazaran. Birbirimizi seviyoruz. Evliligimizi ayakta tutan en buyuk etkenlerden biri cinsellik. Ten uyumumuz cok iyi.
Cinsellik niye bitsin azalsınBir bucuk yildir evliyiz. Esimle kafa yapilarimiz cok farkli baslarda cok tartismalar yasadik bu aralar iyiyiz cok sukur. Bes aylik hamileyim. Hamileligimim basindan beri cok anlayisli eskiye nazaran. Birbirimizi seviyoruz. Evliligimizi ayakta tutan en buyuk etkenlerden biri cinsellik. Ten uyumumuz cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?