Evliligin yuzde kaci cinsellik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşime göre ona sorsam %100 der. Ama masa hazırlama olsun kahvaltı hazırlama olsun yardım eder çamaşır topla desem banane demez sonra bana ben her dediğini yapıyorum seninde iki akşamda bir basın agrimayiversin der ben cinselliğe çok düşkün değilim malesef

onlarda domino etkisi yapmamış ki gayet aktif devam etmiş herşey :))
Zaten kafa yapısıyla alakalı değilki hormonel bir durum yoksa erkekler sadece kafa yapısı uyan kadınlarla birlikte olurlardı ( yani cümleyi başka kuracaktım ama çok su götürür şeyler söylemek istemedim, siz anlayın )
Napalım hayat görüşleri ayrı olmasına rağmen evlenmişler demekki yapabiliyorlar
İlerler bu evlilik :)
Zıt kutuplar birbirini çeker :)

Durumumuz o kadar vahim degil yalniz cok sukur hicbir sey paylasamiyor degiliz. İki cift laf da edebiliyoruz basimi omzuna da yaslarim zor animda yanimda da olur. Tesekkurler yorumunuz icin

70 yaşından sonra cinsellik olmadan çok güzel yuvarlanıp gidersiniz . Gerçi duyduğuma göre bazıları o yaştada hala cinselligi canlı tutmayı başarıyormuş . Yani cinsellik olmadan evlilik olmaz , ev arkadaşı olur ama öyle yasamakta yorar insanı ...

8 yillik evliyim gecen yila kadar evlilikte cinsellik cok onemli ama benim esim cok bagli degil derdim.yani duskun degil cinsellik bizi etkilemez diye dusunurdum.gecen yil cinsellik uzerine yogunlastim yani nasil diyim daha cok cinsellik yasadik ve esim degisti.tabi oyle aman aman degismedi sadece bana karsi daha sakinlesti.cinsellik evliligin herseyi degil ama bircok seyi

Evlilikte cinsellik bence cidden önemli. En yakinlastiginiz an o oluyor. Esinizle cinselljkten sonra konuşmayı sohbet etmeyi denediniz mi?cinselljk insana o sakinliği sağlıyor yatakta sohbet etmek birlikte aynı telefondan bir şeylere bakmak bizim yaptığımız seyler belki böyle ortak bir paylaşım yaparsınız

Cinselllikk cooook cook onemli ama cinsellik zor birşey degil istedigin, hosuna giden hemen hemen herkesle yasayabilirsin.
Sohbet etmek, birlikte vakit gecirebilmek, uyum, birbirini anlayabilmek, anlasabilmek kolay bulunmuyor, gunun sonunda huzur bulmak bu gibi şeyler hosuna giden herkesle olmuyor.
Evlilik sadece cinsellik yaşama kurumu degil bana gore, hayat arkadaşligidir içinde cinsellik olmazsa olmazdir ama sadece cinsellikle de yurumez.

Doğru yoldasın
Hiç kafanı kurcalama

diğer anlaşan çiftlerde de sizde olan yok ve inanın onlarınki yıkılmaya daha mahkum...

Gecen ki konu geldi aklima... Konu sahibi regl oldu diye sevgilisi bilet iptal etmişti de herkes seni kullaniyor diye yirtmişti.

Bu konu sahibi evli olmasa ve sohbet edemiyoruz, ortak zevkimiz yok l, birlikte en cok yaptigimiz şey sevişmek deseydi f.buddyden tut,
kullaniyorr sevmiyor diye bir ton yorum gelirdi.
Evli olunca başka...

Eşinizin eğitim durumu nedir ve mizacı nasıldır?

Evet cinsellik çok çok önemli ben de hamileyim ve ilk üç aydan sonra hamilelik öncesindeki gibi devam ediyor cinsel hayatımız. Ama evliliğin tamamı da cinsellik değil açıkçası. Çünkü biz küsken bile sevisebiliyoruz demek ki cinsellik her şeyi çözmüyor.

Biz eşimle mesela ortak aktiviteyi artırmak adına bir diziye başlarız, her gün bir bölüm onu izleriz.

İkimiz de İngilizcemizi geliştirmek istiyoruz, günde bir saat oturur İngilizce konuşuruz biraz komik oluyor ama eğlenceli.

Kedilerimiz, baliklarimiz var onların bakımı ilgisi derken yine birlikteyiz.

Ne bileyim işte.. Ortak alanlar artırılabilir Birlikte kaliteli vakit geçirmek için illa her konuda aynı kafada olmaya gerek yok.

Şu yönden de bakabilirsin
Esin en azından aldığına karışmıyor
Gereksiz bu demiyor
Ya da çocuk.egitiminde tutarsız davranmazsa bu da olumlu birseydir.
Ayni anda düşünmek on numara.
Ama karışmaması da guzel

Birlikte alışveriş, yürüyüş yapıp dizi film izleyip zaman geçiriyormuşsunuz zaten. Bunları yaparken hiç mi konuşmuyorsunuz?

Belki eşiniz bebek alışverişi konusunda ya da bebek gelişimi konusunda ilgili değildir? Onlardan bizim kadar ilgilenmelerini bekleyemeyiz, herkes farklı.

Benim eşim sadece bebek o hafta hangi meyve boyutuna gelmiş, onunla ilgileniyor Tabi gelecek planı yapıyor ama kıyafet göstersem o da bana “sen ne lazımsa al, ben anlamam” der. Alınmayın bence

Evlenmeden önce nasıldı? Flört aşamasında nelerden konuşuyordunuz? Ev işlerine katkı sağlamayı öğretebilirsiniz belki çaktırmadan. Siz iş yaparken çağırıp şu domatesi de sen doğra masayı hazırlar mısın ben de çay demleyim falan diyebilirsiniz. Bazı erkekler ciddi manada komutla çalışıyor siz demedikçe görmeleri imkansız bazı şeyleri. İlginizi çeken bir kitap bölümünü okuduğunuzda ne diyor mesela yorum yapmıyor mu. Aklıma şey geldi jane austen book club diye bir film var izlemediyseniz öneririm. Orada aynı sizin gibi hisseden bir kadın vardı.

Ona erkeklere günde 10.000 kelime konuşmanın yettiğini buna karşılık bir kadının 50.000 kelime kullanması gerektiğini anlatın ev işi yapan erkekleri kadınların seksi bulduğu da kanıtlanmış motivasyon ve doğru yönlendirme ile gerekli eğitimi vermiş olursunuz. Kadın doğasını bilmiyor galiba...

Aslında sorun bence kafa yapısı farklılığı değil. Eşiniz biraz duvar gibi. Yani şöyle ki, bizim de eşimle kafalar başka çalışır ama zaten muhabbet edebilmemizin sırrı bu bence. Çünkü hep aynı şeyleri düşünsek muhabbetin ilginçliği olmaz ki. Düşünsenize sürekli birbirinizi onayladığınızı... Fikir alışverişi yapabilmek için farklı düşünebiliyor olmak gerekir. Sizinkinde durum eşinizden yanıt alamamanız gibi geldi bana. Cinsellik konusuna gelince de, bence baya baya önemli. Evliliğimin, cinsellik sayesinde ayakta kaldığı zamanlar oldu. Bu sizin için büyük şans bence. Diğer konuyu da eşinizle konuşarak, en olmadı yardım alarak çözersiniz. Bir de erkekler çocuk doğmadan o kafaya zor giriyor, benim eşim de çok aşırı heyecanlı değildi. Alıyordu ediyordu ama alması gerektiği için. Şimdi kendisi kıyafet modelleri beğenip bana gösteriyor, fikir alıyor. Geçen gün çılgınlar gibi oyuncak almış mesela. Babalık biraz sonradan oturuyor sanırım :) Sağlıkla doğsun bebeginiz ❤

Cinsellik niye bitsin azalsın
Azalacak diye sart yok

Alışveriş, bebek büyütme kitapları vs işleri erkekleri cezbetmiyor. Film izleyip eğlenebiliyormuşsunuz o yoldan yürüyün. Ortak alanlarınızdan sohbet acın paylasımda bulunun.
Alışverişte de sen bilirsin diyormuş kıymetini bilin.

Eşim de dese ki akü takviye kablosu alıcam gel beraber bakalım inanın git basımdan derim. Erkekler bebek için bile olsa giysi vs sevmiyor. Onlar sacma buluyor

Bizim kafa yapılarımız, dünya görüşlerimiz birbirine çok yakın ama karakterlerimiz aşırı zıt. Birimiz aşırı sosyal diğerimiz aşırı içe dönük. Biri çok geveze diğeri çok ağırbaşlı. Birimiz çok titiz diğerimiz çok dağınık ve rahat. Birimiz tutumlu diğerimiz savurgan. Resmen dünya üzerindeki zıt ikizimi bulmuş gibiyim. Ben de sizin gibi sorguluyorum arada .. Sadece şundan eminim ki iyi bir cinsel yaşam ilişkiyi bi şekilde götürüyor. Hormonlardan mıdır nedir, sorgulamıyorsun. Ha 30-40 sene sonra ne olur diyorsan onu ben de bilmiyorum =))

Bebekten sonra zaten sekteye uğrayacak, hamilelik döneminde bile etkileniyor.
Bu yüzden alternatifler bulmanız gerekiyor. Eşiniz sizin ilgi alanlarınız ile ilgilenmiyorsa, siz onun hoşlandığı şeylerden bahsedebilirsiniz mümkün olduğu kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…