• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan koca yoktur diyen adam...

Yani ben biraz kötü niyetli mi düşünüyorum yahut çok kötü insanlarla karşılaştığım için mi bilemiyorum ama sanki konu sahibesinin annesine sarkmaya çalışmış gibi bir intiba oluştu bende.
Hiçte kötü niyet değil canım bu , ne münasebet yani.

Bakkalını bir bayanla görürsen alışverişi kes, hocanı görürsen okulu bırak, şöför bile aynadan birine bakıosa alyansı varken dolmuştan atla. O bayana da kocanız böle demiş yıllardır nasıl insanların içindesiniz ben sizi kurtarıcam diyin, boşatın.
Güzel bir hayatınız olmalı, umarım en büyük derdiniz bu olur...

5.yildan sonra aldatmiyorlar mıymış :KK16:bence adam ya konu sahibinin annesiyle babasının arasını bozmaya çalışmış ki böyle leri var yada kadını uyarmış yada asılmış veya adam konu sahibinin kocası o_Obilemedim ki:KK53:

İyi de kadınlar kocalarının aldattığını bilse de dışarıya ser verir sır vermez. Çok mutlu imajı çizer. Benm kocam asla yapmaz çok güveniyorum der çünkü annenin öyle bir muhabbeti bildiğinden habersiz. Kadın sindirmiş bunları mutluluk pozlarına devam ediyor. Size ne oluyor ayol?

Annemin zaten bilmemem gereken seyleri söylemesi adetidir onun. Genel olarak böyle değilim 4 yıldır adliyelerde avukat yanında calısıyorum böyle olayları görüyordum ama icine girince cok farklı oluyorum anlayın iste. Baskalarının yasadıklarını seyretmek çok kötü bişeymiş gerçekten. Bilip de söyleyememek. Hazmedemediğimiz insanların yanı basımızda olması cok kötü. Yaslanacaksam bundan yaslanayım ne olacak ki.

Hukuk son sınıftasın. 4 yıldır adliyelerde nasıl çalışıyosun? En fazla staj yapmışındır. 4 yıldır adliyelerde çalışsan hayatta ne büyük dertler var bilirdin. Aldatmayı affedip affetmemek iki kişiyi bağlayan bişeydir. Ben şahsen kocam aldatsa bilmeyi tercih etmem. Eğer öğrenirsem de kimsenin boşan diye baskı kurmasını kaldıramam.

Belki o adamin karisinin aldatmaktan daha buyuk hatalari var ve kocasi da onu idare ediyor. Evlilikler tencere kapak olayi gibidir sen neden baskasinin hayatina boyle yorumda bulunuyorsun ki adam oyle bisey demis gecmis. Ha sevmezsin adami gelecekleri gun giderdin arkadasina ya da odandan cikmazsin facede engellersin bu adam 24 saat mi hayatinizda yani Allah baska dert vermesin diyorum ben de.

Kaç saattir ne ders calısabiliyorum ne dizi izleyebiliyorum. Sinirden elim ayağım titriyor yeminle. Annemin eskiden çalıştığı yerde samimi bir erkek arkadaşı varmış. Gel zaman git zaman ailecek tanışmışız tabi ben o zamanlar küçükmüşüm, annem adamın karısını tanıyor, babam adamı tanıyor vs. Bu adam zamanında anneme evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan erkek yoktur demiş eskiden. Yani kendisi de karısını aldatmış bu çıkarımına göre. Anneme kac kez dedim bu adamı evimizde görmek istemiyorum gelmesinler diye midem bulanıyor adamı görünce. Annem de zamanında babanla biz boşanacaktık bu adam bizi barıştırdı diye hep susturdu beni. 1 kasımda oy kullanmaya gideceğim ve adam ve ailesi yine gelecekler bize :KK62: adamdan gercekten cok tiksiniyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum. Bir de kadına nasıl iyi davranıyor. Anneme hayret ediyorum facebookta karısıyla çekildikleri resimleri beğenip duruyor anne o kadına yazık değil mi sen nasıl kandırılmasına göz yumuyorsun diyorum sesi çıkmıyor annemin. Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum ya gerçekten ruhum daraldı.

Yas ilerledikçe insanlarin cirkin yuzlerini gördükçe bu mor çatının başkanı havalari geciyor, banane demeye basliyorsun. İçten ice kudurunca noluyor o kadar rahatsizsan alma evine.

Karisinin belki aldattigindan haberi vardir. Adam bu kadar acik annene bile soyleyebiliyorsa aldattigini, bir cok kisi, karisi da dahil biliyordur. Bosver derim. Elalemin derdi seni germesin

Ya aynen arkadaşı annenin adamın özel hayatı ilgilendirmez ki seni annen başla bir hatasını görse zaten bu kadar yakın olmazdı

Adam yavşak ,sulu bir tip olur bu fevri çıkışını anlarım ama yıllar önce söylenmiş bir sözden yola çıkarak bu kadar sinirlenmeni gerçekten anlamıyorum..Söylenebilecek tek şey "sana neee " ..

Adam kendi yaptığına kılıf aramış.
Annenizin yerinde olsam görüşmeyi keserdim ben de.
Ama aradan bu kadar zaman geçince değil, bu lafı söylediğinde.

Nasıl bu kadar duyarsız olabilirim bir insanın kandırılmasına sana ne diyecekler lütfen yazmayın ne bu ya nasıl bana ne olur adam benim evime geliyor ailesiyle benim de oturduğum sofraya oturuyor midem kaldırmıyor.

kadının habersiz olduğunu nereden biliyorsunuz.
Kadının eşini aldatmadığını nereden biliyorsunuz.
Ya da bu konuyu konuşup halletmediklerini nereden biliyorsunuz.
Kadın erkek geniş olmadıklarını nereden biliyorsunuz.
Annenizin tepkisi test etmek için annenize karşı öyle cümle kurmadığını nereden biliyorsunuz, ya da şaka yapmadığını.

Bu kadar cinlerinizi tepenize çıkaracak şekilde bu adama neden kafayı taktınız? Siz muhatap olmak istemiyorsanız olmayın yani.

Bu kadarcik bisiye takılan birinin evlilik hayatini merak ederim doğrusu.. Adam yanlışlıkla kafasını kaldırıp bi kadınla göz göze gelse haksızlık bu bana diyip bosarsiniz herhalde... Yıllar önce söylenmiş bi cümleye bu kadar bozuldugunuza göre... Ayrıca o sofraniza her oturanın tertemiz olduğunu nereden biliyorsunuz aldatmak birinin koynuna girmiş olmak mi yalnızca haksızlık arıyorsanız bu dünyanın düzeni haksızlık insanlar gün içinde defalarca yalan söylüyor buda bir aldatma degil mi.. Avukatlar en çokta bunu yapan madem bu işte çalışacaksınız karsininiza hep sütten çıkmış ak kaşıklar gelmeyecek yeri gelecek o aldatan erkeği savunacaksiniz o kadına haksızlık olmayacak mı?

5.yildan sonra aldatmiyorlar mıymış :KK16:bence adam ya konu sahibinin annesiyle babasının arasını bozmaya çalışmış ki böyle leri var yada kadını uyarmış yada asılmış veya adam konu sahibinin kocası o_Obilemedim ki:KK53:

aslında konu sahibinin anne babasını zamanında barıştırdığını düşünürsek;

aldatmayı konu sahibinin babası yapmış da bu adam olayı hafifletmek için annesine "herkes yapar kıyma evliliğine" demiş de olabilir :(

Bu da bir teori...

kendisi karaktersiz hödüğün tekiymiş, aldatmış ve bu lafı söylemiş sanki böyle bir genelleme varmış gibi de. siz ilgilenmeyin boşverin kendi naparsa yapsın

Back
X