- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçte kötü niyet değil canım bu , ne münasebet yani.Yani ben biraz kötü niyetli mi düşünüyorum yahut çok kötü insanlarla karşılaştığım için mi bilemiyorum ama sanki konu sahibesinin annesine sarkmaya çalışmış gibi bir intiba oluştu bende.
Polyanna ruhum olmasına rağmen ben bile böyle düşündüm...Yani ben biraz kötü niyetli mi düşünüyorum yahut çok kötü insanlarla karşılaştığım için mi bilemiyorum ama sanki konu sahibesinin annesine sarkmaya çalışmış gibi bir intiba oluştu bende.
Aman canım kardeşim tek derdin bu olsun ya :) bende eşi aldatmış üstünede bu kelimeyi kullanmış sandım bi hışımla daldım konuya![]()
Annemin zaten bilmemem gereken seyleri söylemesi adetidir onun. Genel olarak böyle değilim 4 yıldır adliyelerde avukat yanında calısıyorum böyle olayları görüyordum ama icine girince cok farklı oluyorum anlayın iste. Baskalarının yasadıklarını seyretmek çok kötü bişeymiş gerçekten. Bilip de söyleyememek. Hazmedemediğimiz insanların yanı basımızda olması cok kötü. Yaslanacaksam bundan yaslanayım ne olacak ki.
Kaç saattir ne ders calısabiliyorum ne dizi izleyebiliyorum. Sinirden elim ayağım titriyor yeminle. Annemin eskiden çalıştığı yerde samimi bir erkek arkadaşı varmış. Gel zaman git zaman ailecek tanışmışız tabi ben o zamanlar küçükmüşüm, annem adamın karısını tanıyor, babam adamı tanıyor vs. Bu adam zamanında anneme evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan erkek yoktur demiş eskiden. Yani kendisi de karısını aldatmış bu çıkarımına göre. Anneme kac kez dedim bu adamı evimizde görmek istemiyorum gelmesinler diye midem bulanıyor adamı görünce. Annem de zamanında babanla biz boşanacaktık bu adam bizi barıştırdı diye hep susturdu beni. 1 kasımda oy kullanmaya gideceğim ve adam ve ailesi yine gelecekler bizeadamdan gercekten cok tiksiniyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum. Bir de kadına nasıl iyi davranıyor. Anneme hayret ediyorum facebookta karısıyla çekildikleri resimleri beğenip duruyor anne o kadına yazık değil mi sen nasıl kandırılmasına göz yumuyorsun diyorum sesi çıkmıyor annemin. Ben böyle şeyleri hazmedemiyorum ya gerçekten ruhum daraldı.
Nasıl bu kadar duyarsız olabilirim bir insanın kandırılmasına sana ne diyecekler lütfen yazmayın ne bu ya nasıl bana ne olur adam benim evime geliyor ailesiyle benim de oturduğum sofraya oturuyor midem kaldırmıyor.
5.yildan sonra aldatmiyorlar mıymışbence adam ya konu sahibinin annesiyle babasının arasını bozmaya çalışmış ki böyle leri var yada kadını uyarmış yada asılmış veya adam konu sahibinin kocası
bilemedim ki
![]()