evliliğiniz nasıl gidiyor, kaç yıllık evlisiniz ?

evlilik güzel..güzel olmaz mı?
2 yıl 2 ay oldu..kızım 8 aylık olacak
allahıma bin şükür eşimde çok iyidir..
kaynanamlarda arada takışsak da iyilerdir...
memnunum hele bebişim de gelince tam oldu ama..
bekarlığımı özlüyoruum bu ralar..
çünkü hiçbirşeye vaktim yok...
kocama evime kızıma ve bana hiçbişi kalmıyor...
uyku zaten yok...
geniş yaşamayı arıyorum bazen..onun dışında evliliğe evlendiğim gün alışmıştım..hiç problem olmadı benim için..

17 yıllık evliyim çok şükür.Yüce Rabbim'in bana bir hediyesi diye düşünüyorum,hala ilk günkü gibi seviyorum,onsuz hiçbiryerde kalamıyorum,çok özlüyorum.2 tane de çocuğumuz var onlarda aşkımızın meyveleri kız 14 oğlan 8 yaşında.Allah sonsuza kadar bize ömür versin inşallah.Ayrıca tüm arkadaşlarımında sonsuza kadar mutlu olmalarını diliyorum.Öpüyorum hepinizi....

ban bu soruyu 2 sene önce sorsanız kesinlikle keşke evlenmeseydim derdim.çünkü o zaman daha yeni evliydim ve alışamamıştım.yani evliliğin ilk yılı çok zor bence.eşini tanıma ve evliliğe alışma devrasi.en çok tartışılan dönem bana göre.ama ilk yılı atlattıktan sonra herşey çok güzel.2,5 yıllık evliyim.iyiki evlenmişim.eşim benim herşeyim.bazen birbirimize kızsak taklavansuz olamam asla.oda bensiz yapamaz biliyorum.iyi yiz yani allah bozmasın.tek eksiğimiz bir bebek o da olur inşallah.

allah herkesin evliliğini mutlu kılsın ve mutluluğunu daim etsin.
ve tüm bekerlerada hayırlı eşler nasip etsin rabbim.

2,5 senelik evliyim evlilikte eh iste idare eder.acikcasi bu evlilik bana oglusumdan baska hic bisey kazandirmadi.
iyiki yavrum var.yoksa ne bu hayati nede yoklugu cekerdim
ha birde gorumce belasi var tabiii

5 yil oldu. Orta seker, beraber yuvarlanip gidiyoruz iste. . Bazen liseli asiklar gibiyiz:asigim:, bazense birbirimizi yiyoruz. Bugün mesela birbirimizi yedik, bogasim geliyor onukötükedihüso. Adam sabahtan beri barismak istiyor, ben inat ediyorum.:dilcikar:. Bendede bi tuhaflik var herhalde...YInede bunada sükürler olsun Rabbime
Ama su bir gercekki "bekarlik, sultanliktir"...
sositososito

Ben de bu işi anlamadım gitti

Evlenmeden önce tüm kızlar evlilik hayli kurar ki kurmadım diyen niye evlendi :)))

Evlenince de bir sıkılma gelir herkese

Bunu nedenini biri bana anlatabilir mi acaba????

Bir sene bitti, ikinci yılımızın içerisindeyiz..kaydirigubbakcemile2
Birlikte yaşamaktan ve büyümekten mutluyuz...:asigim:
Allah beraber yaşlanmayı nasip etsin inşallah...

1 seneyi doldurduk
herseye rağmen cok güsel
insallah hep böyle gider

12. ayın içersindeyiz 1 yıl olmuş , çok çabuk geçti ya..
Fırtınayla başlayan evliliğimiz şimdilerde demir attı sessiz sakin bir koyun o huzur veren sessizliğine..
İnşallah hep böyle devam eder.

1,6 yIl Oldu çok mutluyuz özüm sözüm herşeyim o benimŞeniz Dünyaya birdaha gelsem yine eşimi bulur onunla evlenirdim:asigim:
Birde aşkımızn meyvesine kavuşsak tam süper olacak:Saruboceq::Saruboceq:

4 yillik evliyim, 14 yildir tanişiyoruz,lise aşki bizimki:) 2.5 yasinda da bir kizimiz var..çok mutluyuz,çoğu zaman liseli aşiklar gibiyiz hala, arada tatsizliklar olmuyo diil ama çabuk unutuluyo ve hemen geçiyoo.. :) iyiki evlenmişim

allah hepimizin yuvasına sağlık ,mutluluk ,huzur versin arkadaşlar ...:Saruboceq:inanın sanki ben eşimle büyümüşüm hep onunlaymışım, belkide küçük yaşta evlendiğim için böyle düşünüyorum allahıma şükürler olsun ...

Bu ayın 25'inde 1 yıl olacak. Hala evlilik hayatına, birbirimize alışma evresindeyiz ama iyi gidiyoruz bence =) Şiddetli tartışmalarımız da oldu, bocalamalarımız da oldu, aynı evde yaşamak sevgili olmaktan çok farklı. Sorumluluklar bizim kafamızı başta biraz karıştırsa da evcilik oynamayı bırakıp evli olmayı becermeye başladık sanırım =) Mutluyum çok, ne olursa olsun yine olsa yine ben bu kocakafayla evlenirdim =)

bu ayin 12 sinde 7 . yila girdik allahima sukurler olsun onu hala eve gelene kadr ozluyorum onunda beni ozledigini hissediyorum insallah busenede bir ortak meyvemiz lur allahimin izniyle yarrabbim:Saruboceq::Saruboceq:allahim hepimize saglik mutluluk huzurlu gunler gecirmeyi nasip etsinnncanimmm senin cokkk seviyorummmmmmm.............................................Şeniz

kızlar merhaba;
benimde 2 sene oldu evleneli,
çoçuk istiyoruz bu aralar

evlilikle ilgili bir problemin yok allaha şükür;

konuşmalarımız azaldı sadece; bu sizce normalmi ? sizlerde de böylemi acaba;
akşam işten gelince ikimizde genel ne yaptığımızı anlatıyoruz, yemek yiyip,tv karşısına geçip uzanıyoruz. ,
sanki fazla konuşmuyoruz gibi geliyor(eskiye oranla)

bu hep böylemi devam edecek.

yarın iki sene biticek ama eh işte bissürü problem var ama başa dönsem evlenmezdim asla ama aslaaaaaaaaaaaa..........

dorde gırdık bu sene...valla benım donem donem degısıyor...o esıme baglı...benı cok sınır ettıgınde nerden evlendım ahh bekarlıgı dıyorum.onun dısında eh ıste dıyebılırız sanırım..:enbuyukkk:

evliliğin en kırıtik yılı ilk 7 yıl ondan sonrası ne siz sorun ne ben söyleyeyim aaaa bu arada ben evleneli 17 yıl oluyor 2 ay sonra : nasıl derseniz görmedim duymadım biliyorum felsefesi çok işe yarıyor

tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…