evliliğiniz nasıl gidiyor, kaç yıllık evlisiniz ?

bence kesinlikle elimde olsa bekarlığa dönerdim...
anne evi gibi olmuyor hiç bir zaman düşünsenize bütün sorumluluk sizde ev işi cocuk bakımı yemek helede çalışan bir bayansanız...bilmiyorum ama bence evlilik zor....

4 yıl doldu mayısta fırtınalı. Yani bir çok iyi bir bakmışsınız birbirimizi yiyoruz.

tam 6 yıl.
geçen hafta alerji testleri yaptırdım,
sadece eşine karşı alerjin var dedi doktor,
herifi ömür boyu bırakamayacağıma göre,
ömür boyu,kaşınır gideriz
napalım

Vala kizlar şöle bi gözgezdirdim yazdiklariniza evlilik karar aşamasinda olan biri olarak bazen güldüm bazen ne güzel ya dedim bazende acaba????????

ben de bu işi anlamadım gitti

evlenmeden önce tüm kızlar evlilik hayli kurar ki kurmadım diyen niye evlendi :)))

evlenince de bir sıkılma gelir herkese

bunu nedenini biri bana anlatabilir mi acaba????

evet katiliyorum canim sana ve bnde soruyorum neden?

Mayısta 3 sene olacak evlenelı.
Sımdılık ıyıyız ama bu hallere gelene kadar cok calkantılı gunlerımız oldu.
Bebegımızı beklıyoruz sımdı
Şükür yine de eskıye gore ıyıyız

bizimde 2 yılımız bitti,çok şükür herşey yolunda,eşimle çok iyi anlaşıyoruzz,,,,,,inşllhh hep böyle devam eder

çoğu olmusuz keşke evlenmeseydim falan demiş
kızlar biz bakarlara hiç iyi örnek değilsiniz zaten seneye evlenicem kısmet olursa yazıları okuyunca fenalık çöktü içime yaa

2 ay sonra 2,5 senelik evli olucaz
arada tatsızlıklar olsada eşimden başka beni çeken olmazdı
bir daha dünyaya gelsem yine eşimi bulurum

Bir buçuk ay sonra 1 yıllık evli olucaz
bir iyi birkötü yuvarlanıp gidiyoruz
pişman değilim eşimi çok seviyorum
o benim herşeyım ben onsuz olamam
Allah onu gönlümden ve başımdan
eksit etmesin...

22 Aralıkta 10 yıl olacağız, nasıl gittiğine gelince yıkılmadık ayaktayız.

kasım 22 de tam 1 yıllık evli olmuş olucam.
herkez sen çok kolay adapte oldun evliliğe desede bana göre çokta çabuk adapte olamadım.
ama yinede güzel gidiyor tabiki, iyiki evlenmişim diyorum.arasıra tartışmalarda olmasa:)

3 yıl 8 ay olmus evleneli. 5.5 yıldır beraberiz. son 1 ayımız cok kotu gecti. ama çok şükür yeniden iyileşme yolunda ilerliyoruz. yaptığımız hataları tekrarlamamaya, ağzımızdan çıkacak sözcüklere, birbirimizle daha cok vakit geçirmeye vs çalışıyoruz. birbirimizi çok seviyoruz ama inadımız uğruna cok yıprattık birbirimizi. geçmişte yaşanan hataları arkada bırakıp tecrube olarak adlandırdık, guzel şeyleri de yanımıza aldık; yola devam ediyoruz. umarım ömrümün sonuna kadar beraber nice gunler geçiririz. "keske evlenmeseydim" dediğim zamanlar tabii ki olmadı değil. ama artık "keşke"lerle değil; "iyi ki" lerle yaşamaya karar verdim ben. çünkü bunun ne bana ne ona faydası var. aksine daha da yıpratıyor ilişkimizi. artık sadece o ve ben varız. bir de yukardaki yüce varlık yavrularımı kucağıma almayı nasip ederse dünya üzerindeki en mutlu kadının ben olacağımdan eminim. hoş; çocuğum olmasa da yuvalarda anne baba sevgisine ilgisine muhtaç binlerce cocuk var. ben de sevgimi onlara veririm. kısacası hayat mutsuz olmaya değmeyecek kadar kısa. nefes aldığımız her anın kıymetini bilmek gerek. "keşke bunu daha önce farketseydim" demiyorum; "iyi ki bunu fark etmek için daha da gec kalmadım" diyorum :)

bizimde 6 ay oldu.ilk aylarda problem yaşasakda son zamanlarda iyikide evlenmişim keşke daha önce evlenseydik diyorum.kocişimi çok seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…