ilk baslarda gayet normel canim bu bibirinize anlayisli hosgörülüüolarak gecebilirsiniz ancak bu sinavi sabirli ol derim zamanla allisiyorusn huyuna husuna ama sana sunuda söyleim hic bir zaman kendinden ödün verme benim esimd eilk baslarda makyajima cok karisiyordu ne gerek var dügünemi gidiyoruz alt tarafi disari cikiyoruz diyordu ama simdi aldirmiyor bile ben yine makyjaimi yapiyorum tabi17 aylık evlıyım..ikimizde asırı dık baslı ,dedım dedık biri olarak aynı catı altında yasamamız ilk 4 ay kadar baya bı fırtınalı gunlerımız oldu sonradan alıstık bırbırımıza :) sımdı cıcım aylarındyız bız
kısaca esım akrep ben yay burcuyumsonuc o yıne soylenıyor dısarı çıkarken makyaj yapma parfum çıkma altı ustu dısarı cıkıyoruz vsvsvs.... ama ben hee dıyorum bazen suslenıyorum bazen suslenmıyorum ölee yasayıp gıdıos.. çok kıskancyaaa..
ilk baslarda gayet normel canim bu bibirinize anlayisli hosgörülüüolarak gecebilirsiniz ancak bu sinavi sabirli ol derim zamanla allisiyorusn huyuna husuna ama sana sunuda söyleim hic bir zaman kendinden ödün verme benim esimd eilk baslarda makyajima cok karisiyordu ne gerek var dügünemi gidiyoruz alt tarafi disari cikiyoruz diyordu ama simdi aldirmiyor bile ben yine makyjaimi yapiyorum tabi
Bu arada 6,5senelik evliyim:93:
evliliğimizin ilk 3 ayı kavga ederek geçti yedik birbirimizi dırdır bırbır:2:9 ayda hamile kaldım sonrası güzeldi 5 yıl oldu arada yine tartışırız ama hemen barışırız
bebek düşünüyoruz bu aralar ve ayrıca bu tartışmalara çok iyi geleceğini
düşünüyorum 3.bir kişi tüm enerjimizi pozitife çevirir diye umuyorum umarım yanılmıyorumdur:81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?