Evliliginizin ilk aylari/yili nasil gecti..?

çok uzun süredir birbirimizi tanıdığımızdan galiba
öyle kavga gürültü ekstra bişey olmadı güzel geçti,geçiyor

şu cicim ayı dedıklerı ayı yasayamadımyaa ıcımde kaldı gıttııı hep borc dusunmekle gectı

canım salama düzelir herşey bende üç yıl olacak işte ilk senem çok kötü geçti çünkü biz ilk sene işte karı koca olamadık belki olsaydı güzel geçerdi ama olamadı işte cicim ayımı oda nee ama azim etim doktor doktor gezdim hacı hoca gezdim ve evlililgimi kurtardım şükür bide bi çocuk yaptım bu sefer çocuk için hep kavga ettik sanki paylaşamıyoduk ama yinede ben eşime eşim de bana aşık biliomm şimdi biraz iyiyiz şükür çünkü hiç unutmamm bi gece sabaha kadar ilişkiye girmeye çalıştık ve olmadı ben oturup bagıra bagıra agladım yeter allahım al canımı ben böyle babamın evinede dönemem başka biyerede gidememe al canımı diyee agladım oturdu yanıma öyle deme isyan etme bunuda aşıcaz aşmasakta kırk yıldır kız olarakta kalsan sseni asla bırakmam bırakamam sensiz yaşayamam benim kızmalarıma bagırmalarıma bakma bende herkesten utanıyorum napıyım diodu baktım oda agladı ben ilaça verdi doktıor kas gevşetici bianlık sinirle kafama dikip içmiştim bide olsun artık diee odaa aynı şuruptan bidaha vardı madem sen içtin benimde içip olacaksa ikimizede olsun diyerek oda içtii ilaçtan bide en komik yanı o kasgevşeticiyi içincee akşam sattleri içince feneaa uyku yapıoo sarılıp uyumuşuzz ölü gibii sözde bidaha deniycektik

ya inanın evliliğimin ilk yılı kabus gibiydi. hiç böyle olucagını hayal etmemiştim hoş zaten kim ederki ama zamanla gerçekten oturuyor. sabır....

valla 8 aydayım depresyondayım.Böyle olacağını bileydim evlenmezdim.Ben sürekli kavga etmek zorunda kalıyorum.Aslında sorun çıkaran ben mişim gibi görünüyor.Kavgacıda öyle.Çünkü eşim sakin bir insan ve ne yaptığının ya da yapmadığının farkına varamıyor.En büyük problem onun çocuğu tabi.8.ayda bittim ben dayanamayacağım gibi geliyor.Ya da alışma süreci bilmiyorum.Mutsuzum

evliliğimde 15 ayı geride bıraktım ve Allaha şükür flört dönemimizden de güzel herşey
zaten yaklaşık 3 yılı bulan beraberliğimizde hiç büyük kavgamız olmadı, hiçbir konu o raddeye gelmedi evlendikten sonra birbirimizi daha iyi anlar olduk. eşim de eksik olmasın, üzerine düşen sorumlulukları, evliliğin gerektirdiği duygusal, rasyonel artık her ne varsa taşımasını çok iyi bildi...
yazın Allahın izniyle bebekimiz de aramıza katılmış olacak, ve inanıyorum ki biz, o zaman gerçekten güzel bi aile olacaz
herkesin en az bizim kadar mutlu olmasını dilerim, Allah yuvalarımızı kem gözlerden saklasın

10 ay olacak evleneli. Bilmiyorum bazen iyi bazen kotu geçti. Tartismalarimiz çogu zaman onun arkadas meraki yuzunden çikti. Ya da yaptigi bazi hareketlerden dolayi. genelde benn kavga ettim zateb cunku kendileri kavga etmeyi sevmez. Hemen susar ve susturur :)))
bunun disinda ailesi ya da ailem yuzunde hic bisey olmadi çok sukur, simdi de hersey guzel. Bi degisiklik yok yine bisey yaparsa konusuyorum kiziyorum hallediyoruz oyle

kızlar benim evliliğimin ilk 3 yılı kavga gürültü ile geçti.Bunun sebebi de eşimin ailesi maalesef.Şimdi birkaç aydır iyiyiz fakat şimdi bebek istiyoruz şimdi de olmadığı için problem yaşamaya başladık bilmiyorum ki çok zor işler ...

5 aylık evlıyım cok zor gunler gecırdık halada tartısmalarımız oluyor ama ılk 3 ay berbattı cıcım ayı yasamadık evlendıkten 2 ay sonra karı koca olabıldık zaten 1 seneyı atlatsaydık hayırlısıyla..

Benim de ilk aylarım çok kötü geçmişti. Biz 10 ay sonra birlikte olabildik ben psikolojik tedavi gördüm ama benim psikolojimi eşim bozmuştu birlikte olmuyoruz diye surat asardı şimdi iyiyiz ee ne de olsa dört yıllık evliyiz.

ben 8 aylık evliyim ama mayıs ayında 6. senemiz dolacak.
Uzun süredir tanıştığımız için sanırım çok sakin geçiyor.
ailesinin uzakta olmasının da etkisi olabilir bunda yani karışanımız yok o açıdan rahatız.
maddi olarak saolsun her iki taraf da cok destek oldu borcsuz harcsız evlendik , maddi sıkıntı olmaması da rahatlatıcı bir etken oluyor sanırım.

ilk aylarımız korkunçtu bambaşka bir şehre kültüre insanlara alışmak çok zordu eşimiin ailesinin düşüncesizlikleri yüzünden ayrılma aşamasına gelmiştik.sonra herşey yoluna girdi eşimçok değişti kıymetimi biliyor artık çok mutluyuz maşallah.ama çok şaşırırdım komşularım derdi ilk kez görüyoruz böyle yeni evlilerin kavga ettiğini bende çok üzülürdüm çok şükür artık tartışmamız bile olmuyor 2 yıldır.

hala 1 sene geçmiş ve tamamen düzelmiş diiiliz ama ilk aylar bu durumumuzdan da beterdi hatırlamak dahi istemiyorum daha 2. günü bavulumu toplayıp ben gidiyorum dediğimi hatırlıyorum çok zordu halada zor ama giderek oturuyo bişiler umarım dahada düzelicez...

Ilk gecem ilk ayım ve ilk yılım eşimin ailesi ve o bizden çıkmak bilmeyen görümcemle geçti . Hatırlamak bile istemiyorum

ikibuçuk senelik evliyim hala çok iyi hiç tartışmadık ilk günleride çok özlüyorum hala çok iyi geçiniriz ama ilk günlerde sevdiğin kişiyle uyumak uyanmak ilkleri yaşamak harikaydı şükürler olsun çok mutluyuz yalnız anlamadığım evliliğin ilk zmanları tartışmalar olurmuş en güzel günlerde tartışmaların yaşanması çok enteresan heleki severek evlenilmişse ne demek tartışmak birbirini çok seven eşler birbirlerini asla yıpratmazlar birbirlerini üzmez gibi geliyor bana zira ben eşimi üzmekten korkarım her zman herşeye dikkat ederim kavga çıksa çıkar ama benim alttan alışım sakin oluşum onun anlayışıs ayesinde huzurluyuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…