- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
alevdeniz,haddimi aşmak istemem ama.. Bebeğin hiçbir sıkıntılı evliliğe pozitif faydası olduğu görülmemiştir.Bebek başlıbaşına bir sorumluluk stres kaynağı.Ancak çok mutlu bir ailede dünyaya gelirse o da mutlu olabilir.Bence bebeği ilişkimize güzellik katar diye yapmayın bu büyük bir hata olur.
alevdeniz,haddimi aşmak istemem ama.. Bebeğin hiçbir sıkıntılı evliliğe pozitif faydası olduğu görülmemiştir.Bebek başlıbaşına bir sorumluluk stres kaynağı.Ancak çok mutlu bir ailede dünyaya gelirse o da mutlu olabilir.Bence bebeği ilişkimize güzellik katar diye yapmayın bu büyük bir hata olur.
biz evlendik ve biraz benim zorlamamla İzmir'den Kıbrıs'a yerleştik. İzmir'den sonra burası ıssız bir kasaba gibi geldi. İkimiz de bunaldık, zorlandık ve maalesef birbirimize sardık. evliliğimizin ilk 3-4 ayı bu yüzden yaşanan kavgalardan işkenceye döndü. ama hiç saygısızlık yapmadık, kavgalarımızda bile özenle seçtik kelimelerimizi. çok şükür, şimdi kabullendik, geleceğe dair planlarımızı yaptık. kafamız da rahat, içimiz de. yuvamız mutlu, huzurlu. Allah bozmasın
evlilikte cicim ayını kim çıkartmış anlamıyorum
ne ben nede çevremdeki birçok çiftin cicim ayı yaşadığını görmedim
2,5 yıl birliktelikten sonra evlendik. şimdi 23 aylık evliyim ilk 1 yılı gerçekten çok kötü geçti, kolay değil tabiki iki insanın biranda aynı hayata adapte olmaları
biz en şiddetli kavgalarımızda bile saygımızı bozmadık, asla kötü söz söylemedik birbirimize
ve sanıyorum şimdi mutlu olmamızın sırrı da bu
çünkü saygının olmadığı yerde sevginin yetersiz kaldığını düşünüyorum
Allah herkese huzur dolu bi yuva nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?