- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 13
- 33
- Konu Sahibi DreamTheater_
-
Evet çok sorunum var sorunum olmasa neden istemezlk edym önceki konumdada anlatmstm zateneşinin ailesini neden istemiyosun sorun var mı yani
hmm ben onları okumadığım için bilmiyorumEvet çok sorunum var sorunum olmasa neden istemezlk edym önceki konumdada anlatmstm zaten
Ben aslinda anneme düşkün deglm canm tek olduğu için aklm hep ondaEşin ailesine düşkün ama sende düşkunsun. Bence mesafeyi bozma kv ile. Annene eşin isteyken daha sık git. Annen seni ister zaten o yüzden eşini zorlama bence. Annene bur de yoksa akilli telefon al. Whatss app yükle o şekilde konusun yine. Bir de annen zaten çalışıyormus oyalaniyordur ve sıkılmıyordur bence. ;-)
Ne yazikki öyle hersey karsiliklyms bu hayattaEvlenmek için böyle tipleri çok arıyo musunuz
Evlenince nolacak sanıyodunuz annenizle yasamaya devam etmicektiniz heralde
Allah eşiniz gibi merhametsiz insanların eline düsürmesin yine de
Çok vicdanli bir kizsin belli. Annenin tek kalmamasi için uc yol var. 1) Bosanacaksin annenle yasayacaksin.2) Eşini ikna edeceksin annen sizinle yasayacak ama o zaman kv de aynı şeyi ister. Bir evde dört kişi olursunuz. 3) Yada annen evlenecek. Yani sen kv ile arayı duzeltsen bile annen yine sizde kalamayacak ki? Su andan bir farkı olmaz bence.Ben aslinda anneme düşkün deglm canm tek olduğu için aklm hep onda
Onun için kendi mi feda etmeye razıyım ben ama öyle mi dersn sanki yalnzlktan hergün kötüye gidio gibi cok sk gidiyorm ama ynede yalniz
Bak bu da mantikliymis.Ayni durumu yasadim.ben tek cocugum anne babam ben bebekken bosandi.anneannem ve dedem vefat etti(anneannemle dedemle beraber yasadik)1yil sonra ben evlendim.annem depresyona girdi.yalniz kaldi aglamaktan astım oldu.eşim le arasi iyi degil.kocamin ailesi cok kötü insanlar.ayni sorunlari yasadim.sabrettim sonra cocugum oldu.bende esimde calisiyoruz cocuguma bakma bahanesine annemi yanima aldim.oglum 2yasina gelince alabildim yanima.kocamin ailesi önce izin vermedi.sonra cok zorlandigimizi görünce izin verdiler.inan sabir diyorum sana.sadece sabir
Beni en iyi siz anlarsNz o zaman bende annem bunalıma girck die cok korkyrm bu yükle yasamak cok ağır geliyorAyni durumu yasadim.ben tek cocugum anne babam ben bebekken bosandi.anneannem ve dedem vefat etti(anneannemle dedemle beraber yasadik)1yil sonra ben evlendim.annem depresyona girdi.yalniz kaldi aglamaktan astım oldu.eşim le arasi iyi degil.kocamin ailesi cok kötü insanlar.ayni sorunlari yasadim.sabrettim sonra cocugum oldu.bende esimde calisiyoruz cocuguma bakma bahanesine annemi yanima aldim.oglum 2yasina gelince alabildim yanima.kocamin ailesi önce izin vermedi.sonra cok zorlandigimizi görünce izin verdiler.inan sabir diyorum sana.sadece sabir
Aynen canm ne yazikki öyle ben nasılsam oda öyle tamam bitti bu kadar onun için o kadar zor bi durum kiYani eşinin şu şekilde düşünmesini istiyorsun sen; onun annesi babası birlikte benim degil anneme karşı daha anlayışlı olsun istiyorsun. Haklisin kendince belki ama Türkiye'de böyle erkek bulmak inan çok zor. Çünkü bu düşünce yapisina ulaşmak için eşinin objektif olabilmesi lazim ama o çok düz mantık düşünüyor.
Seninle ayni durumda olmadan sanmiyorum ki seni anlasin :-(Aynen canm ne yazikki öyle ben nasılsam oda öyle tamam bitti bu kadar onun için o kadar zor bi durum ki
Su an çıkarmıyor ama zamanla cikarak onuda blyrm eminimayrıca evet 12 dakikalık yerdeyse siz gidin annenize yemek götürün birlikte yiyin mesela o da kahve yapsın 1-2 saat oturup gelin. bunda sorun mu çıkarıyor eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?