Evliliğm Çaresizligim, Arada Kalmak Çok Yoruldum..

DreamTheater_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
220
48
13
33
Hayat oysa ne kadar da zormuş ..
Ben artk bazi seyler le bas edemiyorum cok yoruluyorum tukeniyorum sanki. Henüz 6 aylk evliym gecen gun konu açmışttm esimib ailesine duskunlu ile ilgili 6 aydır hergün goz yaşı doktum esimin ailesini sevmiyorum gitmek istemiyorum yüzlerini görmek istemiyorum. Esim başta çok üzerime geliyordu ama artk bi tik gelmiyor hiç değilse her hafta gitmek ten kurtuldum..
Bir abim var kendisi başka şehirde senede bir kere gelir birde ben varım babamla annem cok önce ayrıldılar
Annem ben evlenince yalnız kaldı yalnız yaşıyor bunun için bazen xok vicdan azabi çekiyorum onu tek biraktim diye
Ne kadar da gitsem yoklasam sonuçta yalnız hayırlı bir kısmet de çıkmadı karsisina
Ve eşim.. doğal olarak ben onun ailesine mesafeli davrandgm için gidip gelmek istemedim için oda benim anneme gitmek istemiyor. Sanirim hersey karşılık li bu hayatta. ama ben kaynanama gitsem mesafemi yakinlastrsam oda anneme gider oda yakınlasir.
Ne kadar garip değil mi ..
Annem eşim varken evime hic gelmez yarin basima kakar annesi bizden cikmiyo die laf eder die esim varken gelmiyor
Ve üstelik anneme 12 dakikalık mesafedeyz. Ben gidersem gidiyorum gündüz esim yokken uğruyor sa uğruyor.
Su an bir tekstilde çalışıyor çok şükür isi var.
Ama yalnız nereye kadar aklım hep onda zevk almıyorum hayattan aksam eşim geliyor hep annemi düşünüyorum acaba napiyor tek nasıl vakit geçiriyor koca evde yalnız basina.. yemek bile yemiyor annem evde istemiyor mus cani .her geçen gün annemde kötüye gidiyor
Akşamları annemi çağırmak istesem cagiramyrm
Cagirsam gelmeyecek gelse esim onun ailesine olduğum gibi olacak. Hemen basliyacak senn annen gelioda su bu diye belki bilmiyorum
Ben annem için kendimden odun vermelimiyim sizce.. ( benm annemin esime tek bir lafi olmadi ama o kaynanam varya hergun aglatti beni allahindan bulsun ) kaynamlarla mesafemi bozsam sıcak kanlı olsam esimde anneme aynı şekilde olur ve oda gidip gelir benimle birlikte bana deseniz ki sen ne düşünüyor sun.
Kaynamlarla mesafemi daha da xok korumak istiyorm hiç sevmiyorum onu ama bir yandanda kendi annem var çok aradaym..cok zor geliyor içimde bulundgm durum
Dedigim gibi zaten evliliğm sorunlu yerinden oynuyor birde annemi düşünüyorum içim kan ağlıyor benm yüzümden yalnz kaldi diyorum gunduzleride gitsem oda gelse yine tek yine tek
Gecen gece kalkms cok kotu olma rüya görmüş o kadar zor ki diyor tek olmak tek yatmak annem böyle dedikçe ben kahroluyorm kızlar hergün dua ediyorm keşke hayırlı bir kısmeti ciksa.
Bi yanda esim bi yanda evliliğm bi yanda eşimin ailesi nefret ettim ailesi bir yanda tek kalan annem oof ki nee of bana yol gösterin
.

Eşin ailesine düşkün ama sende düşkunsun. Bence mesafeyi bozma kv ile. Annene eşin isteyken daha sık git. Annen seni ister zaten o yüzden eşini zorlama bence. Annene bur de yoksa akilli telefon al. Whatss app yükle o şekilde konusun yine. Bir de annen zaten çalışıyormus oyalaniyordur ve sıkılmıyordur bence. ;-)

Ben aslinda anneme düşkün deglm canm tek olduğu için aklm hep onda
Onun için kendi mi feda etmeye razıyım ben ama öyle mi dersn sanki yalnzlktan hergün kötüye gidio gibi cok sk gidiyorm ama ynede yalniz

Ayni durumu yasadim.ben tek cocugum anne babam ben bebekken bosandi.anneannem ve dedem vefat etti(anneannemle dedemle beraber yasadik)1yil sonra ben evlendim.annem depresyona girdi.yalniz kaldi aglamaktan astım oldu.eşim le arasi iyi degil.kocamin ailesi cok kötü insanlar.ayni sorunlari yasadim.sabrettim sonra cocugum oldu.bende esimde calisiyoruz cocuguma bakma bahanesine annemi yanima aldim.oglum 2yasina gelince alabildim yanima.kocamin ailesi önce izin vermedi.sonra cok zorlandigimizi görünce izin verdiler.inan sabir diyorum sana.sadece sabir

Ben aslinda anneme düşkün deglm canm tek olduğu için aklm hep onda
Onun için kendi mi feda etmeye razıyım ben ama öyle mi dersn sanki yalnzlktan hergün kötüye gidio gibi cok sk gidiyorm ama ynede yalniz
Çok vicdanli bir kizsin belli. Annenin tek kalmamasi için uc yol var. 1) Bosanacaksin annenle yasayacaksin.2) Eşini ikna edeceksin annen sizinle yasayacak ama o zaman kv de aynı şeyi ister. Bir evde dört kişi olursunuz. 3) Yada annen evlenecek. Yani sen kv ile arayı duzeltsen bile annen yine sizde kalamayacak ki? Su andan bir farkı olmaz bence.

Bak bu da mantikliymis.
Bak bu da mantikliymis.

Yani eşinin şu şekilde düşünmesini istiyorsun sen; onun annesi babası birlikte benim degil anneme karşı daha anlayışlı olsun istiyorsun. Haklisin kendince belki ama Türkiye'de böyle erkek bulmak inan çok zor. Çünkü bu düşünce yapisina ulaşmak için eşinin objektif olabilmesi lazim ama o çok düz mantık düşünüyor.

Beni en iyi siz anlarsNz o zaman bende annem bunalıma girck die cok korkyrm bu yükle yasamak cok ağır geliyor

Aynen canm ne yazikki öyle ben nasılsam oda öyle tamam bitti bu kadar onun için o kadar zor bi durum ki

Iyi de eşin annen ile görüşmesin ne var ki sen görüş

Her gece gelmeyecek ya annen size zaten

iş saatleri sıkıntılı değilse eşin gelmeden annen uğrasın ya da eşin kendi annesine sen seninkine git haftada bir

Sen çalışmıyorsan iş bul ama oturup kuruyorsun gibi geldi bana

Ama bu Kv ile yakınlaşma gerekçesi olamaz zira eşin hep gidelim annemlere der senin annenin evinde erkek yok ben sıkılırım sen yalnız git der yine

başka konularınızı okumadım ama
valla ben de olsam eşimin annesi gelsin bende kalsın istemem
ister erkeğin olsun ister kadının olsun, hasta olmadıkça çok zor durumda olmadıkça neden gelsin kalsın? bu konuda sizi anlamadım açıkçası. siz adamın annesiyle görüşmeyeceksiniz ama sürekli annenizle görüşeceksiniz sürekli o gelecek siz gideceksiniz.
e o zaman eşinizin de aynı şeyleri yapmaya hakkı doğmaz mı? eşinizin annesi kötü ama sizin anneniz melek mi? bir de eşinize soralım bakalım?
ayrıca anneniz çocuk mu, eksik mi, özürlü mü? neden tek kalamıyor neden vakit geçiremiyor mesela neden çalışmıyor? ben tek yaşıyorum hiç de bir şeyim eksik değil vallahi. madem tek kalamıyordu bu belli değil miydi? neden evlendiniz madem o zaman?
yani sizinki bile bile lades olmamış mı?

ayrıca evet 12 dakikalık yerdeyse siz gidin annenize yemek götürün birlikte yiyin mesela o da kahve yapsın 1-2 saat oturup gelin. bunda sorun mu çıkarıyor eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…