- Konu Sahibi mutsuz_kadin
-
keşke konusarak çözülse bunlar
anlamaktan acizler tamam deyip tekrarlarlar
can çıkar huy çıkmaz
olduğu gibi kabul etmek lazım bazen
kocan için bişeyi 4*4 lük yapıyorsan değişmiyorsa artık yapmayacaksın benneyaptımki
severek mi evlendiniz gerçktenlmaz:
sorunumu biraz daha detayli anlatmak istedim.. simdi ben mukemmel degilim ama en azindan esimin benden istedigi seylerin hepsini olmasada bi cogunu yerine getiriyorum..
Onu uzdugum zaman ozur diliyorum ama onda hicbiri yok.. valla bi kez copu atsin diye elimi surmedim uc gun kapida bekledi cop e kapicimizda yokki atsin..
Zamana birakmak olmuyor, kavga etmekte care degil bebegim etkileniyor.. Yatak oda yasantimiz onun istekleri uzerinde gelisiyor cunku ona eksiklik yasatmak istemiyorum, sevmedigim yemekleri o seviyor diye pisirip guzel bi sofra hazirlayim mum yakiyorum o daha ben mutfakta birseyler yaparken yemis oluyor, o evdeyken misafirlikteysem diken ustundeyim hep cunku ne zaman neye kizacagini bilemiyorum...
Ona ufak hediyeler aliyorum kesin olumsuz bi yorum yapiyor..
Dogrusu ben ben olmaktan ciktim artik ve bu beni cok mutsuz ediyor... Annesimiyim esimiyim bilmiyorum...
Bakiyorum herkez kari koca biseyler yapiyor bense tek..
Biliyorum bu sorunu cok buyuk dertmis gibi anlatmak simariklik gibi oluyor belki ama benim icin buyuk sorun bu yasim 24, 3 yillik evliyim ama evliligim yillanmis evlilikler gibi...
Bu yuzden cok pismanlik duydugum oluyor sonra kendi kendimi yiyorum.. niye evlendimki ben neden cocuk yaptimki (allah uzun omur versin) diye basliyorum kendi kendime soylenmeye...mafoldumben
sende ona karşı umursamaz bi tavır al...belki oz aman değişir
gak demiş yemek guk demiş ikram.. bu hale gelmiş.
bu adamı hayatının merkezi yapmışsın, şımartmışsın. şimdi o, senin onsuz bir hayat düşünemediğini, hayatta herşeyden önce kendisi geldiğini sanıyordur.
çok verici olmuşsun. şu anda kendin gibi değilsin bambaşka bir kadın gibisin. ama o hayatından kesin memnundur.
hayatında iyiye giden şeylerin olmadığını, mutsuz olduğunu ve kendini yalnız hissettiğini anlattın mı?
anlattıysan nasıl tepki verdi?
:1shok::1shok::1shok:nihan çok dikkatlisin bende tam yorum yazcaktım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?