- 28 Kasım 2014
- 90
- 91
- 88
Merhaba kızlar..
Dayımın evliliği konu işin içinden çıkılamayan sorun..
Dayım 43 yaşında yengem 44 evleneli 3yıl oluyor.. 2.5 yaşında bir çocukları var.. Gelıyorum konuya.
Yengem 16 yaşından bu yana hep çalışmış çook cimri bir insan. Yani bunu artık anlamış olduk.. Evlendıler çalışıyodu hamıle kaldı yine çalıştı 8 aya kadar.. İzine çıktı son ayında artık bebeğin hiçbirşeyi hazır değildi şaka gibi karı koca ikiside bebek ıhtıyaclarını birbirinden beklıyodu
Durumun ciddiyetini burda anladık.. Bebek arabasını anaannem aldı bilmem neyini o bu derken parça parça halletıler.. Çocuk dunyaya geldi çalışmıyor tabi başladı kavgalar..Evleri var, faturaları falan hepsini annaannem halledıyor altlı ustlu oturuyolar.. Yenge asla elini cebine atmaz çocugun ihtiyaçlarını hep buyuklere karşılatma peşinde.. İnsanlar artık usandı dileniyor resmen ( bunu yaparken parası birikimii var) Evde sürekli para kavgası isyan edıyor ben çalışıyormuyum dıye.. Dayımda buna yonelık biz seni çalışırkende gorduk bi ekmek almadın dedi.. Ben markete mi gidiyorum çocugun bezi bitti alsanıza, yurtdışından babam gelmeden spor ayakkabı getirsenize gibi gibi şeyler.. Emrivaki yapıyo herkeze.. Dayım arsa almak için babama borçlandı euro olarak almıştı zorlanıyor şuan malum artış.. Şakayla karışık versene bana borcu kapatalım sana oderim dıyo yook bende yook bende başlıyor
Aynı zamanda da yok bende derken babamla arabanın lastıklerını falan değiştirdik 3.5tl odedik kartını uzatıı kartla odeyin benim nakiti bana verin
Kızlar dayıma acıyorum ama komedi rezalet durum.. Bebek oldu hedıyeler falan filan toplayıp gızlıyomuş herşeyi.. Boyle ömür gecermi? Akşam yemek yerken falan bozuyor herkezin içinde onu ben yerin dıbıne giriyorum o yine devam edıyor.. Çevrenizde boyle ornekler varmı, biz ilk defa şahit oluyoruz boylesine..
Dayımın evliliği konu işin içinden çıkılamayan sorun..
Dayım 43 yaşında yengem 44 evleneli 3yıl oluyor.. 2.5 yaşında bir çocukları var.. Gelıyorum konuya.
Yengem 16 yaşından bu yana hep çalışmış çook cimri bir insan. Yani bunu artık anlamış olduk.. Evlendıler çalışıyodu hamıle kaldı yine çalıştı 8 aya kadar.. İzine çıktı son ayında artık bebeğin hiçbirşeyi hazır değildi şaka gibi karı koca ikiside bebek ıhtıyaclarını birbirinden beklıyodu