• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik anlam veremediğim? Sizce nedir..

laram7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
90
91
88
Merhaba kızlar..
Dayımın evliliği konu işin içinden çıkılamayan sorun..
Dayım 43 yaşında yengem 44 evleneli 3yıl oluyor.. 2.5 yaşında bir çocukları var.. Gelıyorum konuya.
Yengem 16 yaşından bu yana hep çalışmış çook cimri bir insan. Yani bunu artık anlamış olduk.. Evlendıler çalışıyodu hamıle kaldı yine çalıştı 8 aya kadar.. İzine çıktı son ayında artık bebeğin hiçbirşeyi hazır değildi şaka gibi karı koca ikiside bebek ıhtıyaclarını birbirinden beklıyodu🙈 Durumun ciddiyetini burda anladık.. Bebek arabasını anaannem aldı bilmem neyini o bu derken parça parça halletıler.. Çocuk dunyaya geldi çalışmıyor tabi başladı kavgalar..Evleri var, faturaları falan hepsini annaannem halledıyor altlı ustlu oturuyolar.. Yenge asla elini cebine atmaz çocugun ihtiyaçlarını hep buyuklere karşılatma peşinde.. İnsanlar artık usandı dileniyor resmen ( bunu yaparken parası birikimii var) Evde sürekli para kavgası isyan edıyor ben çalışıyormuyum dıye.. Dayımda buna yonelık biz seni çalışırkende gorduk bi ekmek almadın dedi.. Ben markete mi gidiyorum çocugun bezi bitti alsanıza, yurtdışından babam gelmeden spor ayakkabı getirsenize gibi gibi şeyler.. Emrivaki yapıyo herkeze.. Dayım arsa almak için babama borçlandı euro olarak almıştı zorlanıyor şuan malum artış.. Şakayla karışık versene bana borcu kapatalım sana oderim dıyo yook bende yook bende başlıyor😂 Aynı zamanda da yok bende derken babamla arabanın lastıklerını falan değiştirdik 3.5tl odedik kartını uzatıı kartla odeyin benim nakiti bana verin😂😂 Kızlar dayıma acıyorum ama komedi rezalet durum.. Bebek oldu hedıyeler falan filan toplayıp gızlıyomuş herşeyi.. Boyle ömür gecermi? Akşam yemek yerken falan bozuyor herkezin içinde onu ben yerin dıbıne giriyorum o yine devam edıyor.. Çevrenizde boyle ornekler varmı, biz ilk defa şahit oluyoruz boylesine..

Eee dayında cimriymiş... bir çocuk arabası bile alamıyorsa o yaşta ne evleniyor.

Tencere kapak olmuş, sizlik bir dert yok bence.
Biz zaten dayımı kusurlu gorduk durduk ama:)) 40 küsr yaşında anne olmayı başarmışsın ben şahsen param varken kimseden beklemem:)) Kralını alırım kaldı ki butun hamılelıgı boyınca çalıştı bir ayını insan bebek arabasına veremezmi🙂 Kira fatura derdi yok🙈

Biz zaten dayımı kusurlu gorduk durduk ama:)) 40 küsr yaşında anne olmayı başarmışsın ben şahsen param varken kimseden beklemem:)) Kralını alırım kaldı ki butun hamılelıgı boyınca çalıştı bir ayını insan bebek arabasına veremezmi🙂 Kira fatura derdi yok🙈
Evet hoş değil, ama 16 yaşından beri çalışmak zorunda olan, belki de ne badirelerle hayata tutunmuş bir kadın olabilir.

Dayın da o güveni vermiyorsa, korkuyor, geleceğe yatırım olsun istiyordur.

Belkide evlenmeden aldığı arasanın parasını bile kadından talep edecek kadar yüzsüzse adam, çok da haksız değil yenge.

Yok evlendikten sonra Euro borca girip arsa aldıysa, ayranı yok içmeye faytonla gider..... derler adama. İleri yaşlarda ev geçindirebilecek eş olarak yine güven vermiyordur bu durumda.

Burda bizi ilgilendiren hep bir arada olmamız herkezden beklentılerı olması.. ama karşılığı yok
Açık konuşmuyorsunuz. Sizin şahsınıza yapılan bir şey var mı ya da ailenizi ilgilendiren. Ona göre yorum yapacağım.

Evet hoş değil, ama 16 yaşından beri çalışmak zorunda olan, belki de ne badirelerle hayata tutunmuş bir kadın olabilir.

Dayın da o güveni vermiyorsa, korkuyor, geleceğe yatırım olsun istiyordur.

Belkide evlenmeden aldığı arasanın parasını bile kadından talep edecek kadar yüzsüzse adam, çok da haksız değil yenge.

Yok evlendikten sonra Euro borca girip arsa aldıysa, ayranı yok içmeye faytonla gider..... derler adama. İleri yaşlarda ev geçindirebilecek eş olarak yine güven vermiyordur bu durumda.
Arsa yeni alındı.. Dayımında demesi kime bu? Kimin için uğraşıyorum..

Dış kapının mandalı bile değilsiniz. Sizi ilgilendiren bir durum yok.

Açık konuşmuyorsunuz. Sizin şahsınıza yapılan bir şey var mı ya da ailenizi ilgilendiren. Ona göre yorum yapacağım.
Yurtdışındayım ifade sorunum için kusura bakmayın🙂 Bizi ilgilendiren nokta talepkar olması kıramıyoruz.. emri vakiler yapıyor.. Dayımda bundan rahatsız oluyor.. Bu konuyu açmak için açmadım inanın.. Boyle ondan kaçar hale geldik evin içinde dk bir gol bir gibi yaa şikayet memnunyetsızlık yada birşey istiyor..

Ben sadece çocuğa acıdım. Annede babada cimri.
Enn çok içim giden nokta.. Bakın yoktur anlarım alamazsın.. Arkadaşları vermiş onları giyitiyor.. Onuda anlarım🙂 Markette dondurma için gittiğinizde bile ihtiyaç giderme derdinde..

Arsa yeni alındı.. Dayımında demesi kime bu? Kimin için uğraşıyorum..
Boşver bence, bu konuya enerji harcamayın. Dayın da iyi tanıyıp evlenseydi, sırık kadar adam, kandırmamıştır sonuçta. Dediğim gibi, faturasını ödemekten aciz insanın, arsa alması da mantıklı değil.

Sizden bi talepleri olduğunda bize güvenip mi evlendiniz diyin, beleşe alıştırmayın.

Boşver bence, bu konuya enerji harcamayın. Dayın da iyi tanıyıp evlenseydi, sırık kadar adam, kandırmamıştır sonuçta. Dediğim gibi, faturasını ödemekten aciz insanın, arsa alması da mantıklı değil.

Sizden bi talepleri olduğunda bize güvenip mi evlendiniz diyin, beleşe alıştırmayın.
Teşekkurler 😊
Elinden geleni zaten butun aile yapıyor demek istedim.. (Kredi çekilmesin dıye borc verıldı, destek amaclı bu durumda faturlar falan odendi)

Neden bu durumdan keyif alıyormuşunuz gibi geldi bana.

Yurtdışındayım ifade sorunum için kusura bakmayın🙂 Bizi ilgilendiren nokta talepkar olması kıramıyoruz.. emri vakiler yapıyor.. Dayımda bundan rahatsız oluyor.. Bu konuyu açmak için açmadım inanın.. Boyle ondan kaçar hale geldik evin içinde dk bir gol bir gibi yaa şikayet memnunyetsızlık yada birşey istiyor..
Hayır demeyi öğrendiğiniz zaman sorun kalmayacaktır. o istedikçe siz vermişsiniz e doğal olarak alışmış.

Back
X