Evlilik Arefesinde 5 Yıllık İlişkim Anlamadığım Bir Şekilde Bitti

Aman ya ben de boğazım düğümlene düğümlene okudum. Eski konuları hortlatmayı nasıl beceriyosunuz yahu.

sahsi tecrubelerimi dusunerek yazacagim, bence erkekler bir backup yani yedekte kiz yoksa eldekinden(manyak degilse ve hele ki arada seks varsa) kopmak istemiyorlar. o yuzden bu kadar cok aldatma vakasi var etrafta. yani sevgisi bittiyse sizi surundurur aglatir ilgilenmez ama bitti de demez ve diyemez bence. mutlaka bence biri vardir. ha bu insanla o anda beraber olmuyor olabilir ama bu aklinda oldugunu- ya da yeni statu veya hayatina daha uygun oldugunu- degistirmiyor maalesef.

Üzüldüm diyebilirim, ilkler... ilk yaşanmışlıklar bambaşka olur elbet.
Ama Atlatırsınn üzülme, yıpratma kendini...

İnşallah hayatına senin değerini bilen mükemmel biri girer... Senin için tek yapabileceğim iyi dileklerde bulunmak, Allah yardmcn olsun...

5 yillik ilişkişinden ayrildiği şahisla daha sonradan evlenmiş. Diğer açtiği konu da bu şahisla evliyken yaşadiği diger mevzu.
Bilmem anlatabildim mi :KK14:

okuyunca çok kötü oldum :KK1: ama sevgi,saygı herşey bitmiş çaba gösterme sakın. seninde unutman zaman alacak akışına bırak birden kesip atman imkansız zaten hayat ölede bölede devam ediyor sende kendi yoluna bakacaksın yeni iş bu cocuğun bi taraflarını kaldırmış galiba banada hayatında biri var gibi geldi yada hergün biriyle mi takılıyo lay laay lomm yaşıyo galiba serbestlık işine geliyo

canım bir tanıdık vardı kızla 6 yıl kadar arkadastılar. adam eline erkek eli degmemiş birini bulabilse meslegide iyi olan kızı bırakıcaktı. yine baska bir olaydada kız uzun yıllık sevgilisinden evlilik beklerken adam yanasmadı kız annesi ablasını razı ederek zorladı. uzun yıllık ilişkilerde kızlar evlilk beklerken adam nimetlerini yasadım zaten yeni bir heyecan diyebiliyor.tabi istisnalar mevcut ama takmamalısın onu demekki degmez biriymiş

Back
X