- 25 Ağustos 2014
- 21.132
- 50.588
- 798
Baska sorunlar da var galiba??Çeyizi dizecekler ya evde yerleştirme yapılacak bütün sülale dediğiniz 5 kişi daha az gidersek bu kezde kimse gelmedi diye laf olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska sorunlar da var galiba??Çeyizi dizecekler ya evde yerleştirme yapılacak bütün sülale dediğiniz 5 kişi daha az gidersek bu kezde kimse gelmedi diye laf olur
Bu konuda haklısınız ,ciddi uzak noktalar..İstanbul'da ilçeler arası yeri geldiğinde şehirlerarası yolculuktan daha zor olabiliyor .Gebzeye yakın bir nokta ülke değil ama şehir değiştiriyor olarak düşünülebilir
ben de hep kendim haftasonları taşıdım arabamla ..her fırsatta da eşimle eve bişeyler gönderdimValla bilmem. Ben çoğu eşyamı kendim taşıdım yavaş yavaş. Arabam küçük olduğu için bazı şeyleri sığdıramadım. Gittim ticari arabası olan bir komşuma "x abi benim bikaç eşya var taşınacak ama benim arabaya sığmıyor, uygun bi vaktinde birlikte atıversek bizim eve" dedim. O hafta sonu götürdük, yakıt almak istedim onu bile kabul etmedi. Bunda bişey yok, rica edeceksin sadece.
Nişanlını zorlamaya ne gerek var? Çözüm bulmak isteyen bulur. Sen çözüm bulmak mı istiyorsun yoksa naz yapmak mı, sorun çıkarmak mı ona karar ver.
Kuzenlerinin ne isi var acaba ya annenle git iste. Yapici olmaya bakin bu sorunu sizde cozebilirsiniz. Illaki her sorunu erkek çözecek diye bir sey yok. Zaten kuzen falan goturmeseniz sorunda yok.Merhaba dert bitmiyor hele benim gibi hassas biri için... nişanlımla bayaaa bi uzak anadolu yakasının enn dibine gelin giyorum baba evim ise beylikdüzü şimdi evlenmeme az bi zaman kaldı çeyizlerim gidecek babam arabasını sattı ki zaten çeyiz dizmeye erkek gitmez herneyse nişanlıma diyorum ki çeyiz almaya geldiğinizde bizi annem ben kuzenlerim halam falan arabaya sıgarız dimi bana bizim arabaya sıgamazsınız sizi de abin baban getirsin diyo ya etrafımdaki herkes erkek tarafı ceyızı alırken kız taragını da alır diyo nişanlımsa aksini söylüyo al yine huzursuzluk iyi de otobüsle mi gelelim diyorum ben ne yapmalıyım taksı mı tutayım diyo Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım çözemedim ne yapmalıyım bilmiyorum bu işler nasıl olmalı anlayamadım huzurum hevesim kalmadı tecrübelerinizle yardım rica ediyorum sizden
Sen araya gırme canım aıle buyuklerın araba tutun bızden gelmek isteyen var ceyız sermeye desın dırek aılene pasla bence dahada olmadı erteleyelım böyle ucu besı dusunuosanız de erteleyım de alttan sakın alma.Merhaba dert bitmiyor hele benim gibi hassas biri için... nişanlımla bayaaa bi uzak anadolu yakasının enn dibine gelin giyorum baba evim ise beylikdüzü şimdi evlenmeme az bi zaman kaldı çeyizlerim gidecek babam arabasını sattı ki zaten çeyiz dizmeye erkek gitmez herneyse nişanlıma diyorum ki çeyiz almaya geldiğinizde bizi annem ben kuzenlerim halam falan arabaya sıgarız dimi bana bizim arabaya sıgamazsınız sizi de abin baban getirsin diyo ya etrafımdaki herkes erkek tarafı ceyızı alırken kız taragını da alır diyo nişanlımsa aksini söylüyo al yine huzursuzluk iyi de otobüsle mi gelelim diyorum ben ne yapmalıyım taksı mı tutayım diyo Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım çözemedim ne yapmalıyım bilmiyorum bu işler nasıl olmalı anlayamadım huzurum hevesim kalmadı tecrübelerinizle yardım rica ediyorum sizden
Merhaba dert bitmiyor hele benim gibi hassas biri için... nişanlımla bayaaa bi uzak anadolu yakasının enn dibine gelin giyorum baba evim ise beylikdüzü şimdi evlenmeme az bi zaman kaldı çeyizlerim gidecek babam arabasını sattı ki zaten çeyiz dizmeye erkek gitmez herneyse nişanlıma diyorum ki çeyiz almaya geldiğinizde bizi annem ben kuzenlerim halam falan arabaya sıgarız dimi bana bizim arabaya sıgamazsınız sizi de abin baban getirsin diyo ya etrafımdaki herkes erkek tarafı ceyızı alırken kız taragını da alır diyo nişanlımsa aksini söylüyo al yine huzursuzluk iyi de otobüsle mi gelelim diyorum ben ne yapmalıyım taksı mı tutayım diyo Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım çözemedim ne yapmalıyım bilmiyorum bu işler nasıl olmalı anlayamadım huzurum hevesim kalmadı tecrübelerinizle yardım rica ediyorum sizden
Günlük araba kiralasan 100 tl sence değer mi bu kadar tatavaya, mecburiyete ?
Ben kendimi küç.ük düşürmezdim şahsen, gelmeyen adamı adeletlerle zaten getiremezsin. Bu devirde tırnağın varsa başını kaşıycaksın, yoksa protez tırnak yaptır kimseden yardım istemeyook öyle deme gelip evden almazlarsa rezil olurlar yoksa... ben de bu gibi seyleri gereksiz bulanlardanim... bin otobüse dolmusa git güzel kardesim bu seni degersiz mi yapacak.!