kendımı düzeltmek için yardım alıyorum ama onu çok sevıyorum ve çok özledımhakaret şiddet... aynısı size yapılsın ister misiniz? adam ayrılmış. siz de bırkaın peşini. kendinizi düzeltmeye bakın.
istemezdım ama kendımı düzeltmek için çabalayacağımSen olsan kendini ister miydin ? Once bunun cevabini ver kendine.
o da böyle söyledi ama ben çok sevıyorum herseyı düzeltmeye hazırımIliskinin elde tutulur tek yani kalmamos ki yardim edelim. Surekli birbirinize hakaret ediyormussunuz evlenseniz mutlu mu olacaksiniz sanki.
Belki de hayirlisi ayrilmaktir, uzmanla gorusun isterseniz. Saglikli karar verebileceginize inanmiyorim bu surecte yalniz kalmayin. Kabullenmesi zor birsey ama disaridan bakan birisi olarak ama iliskinin bitmesi iki taraf icinde daha iyi gozukuyor.
5 yıl dıle kolay ve ben hala çok sevıyorumHersey de vardır bir hayır bitmesi iyi olmus siz tedaviye devam edin iliski de yalan varsa ömürboyu devam eder ve güven olmayan huzur olmayan hhep süphe olan bir evlilik olur sonu yine mahkeme de biter evlenmeden bitmesi iyi olmus bence
kendımı düzeltmek için yardım alıyorum ama onu çok sevıyorum ve çok özledım
ben düzeltmek istiyorum hatalarımı o yokken boş ve eksık gıbıyımAdam kararlı bi şekilde bitirmiş. Hiç bişey yapmayın, reddedilirseniz ki yüksek ihtimal, iyice dibi görürsünüz .
Kendinize odaklanın ve bu sorunlarınızı çözmeye çalışın.
yenı yardım almaya basladımzaten yardım alıyomuşsunuz. işe yaramamış. en azından şimdi. tamamen düzelmeden bi ilişkiye başlamanız hata olur.
istemezdım ama kendımı düzeltmek için çabalayacağım
İyi yapmış. Bu ne yahu sen burda anlatsana şiddet uygulamaya çalıştı bana diye sana da ayrıl derdik. Kesinlikle tedavi olman lazım5 yıllık bir ilişkim vardı son zamanlarımız hep tartışma ve hakaret içinde geçti ben öfkemi kontrol edemedım bırkaç kere ona şiddet uygulamaya bile kalkıştım sonra yardım almaya basladım ancak dün yıne sebepsızce ona hakaret ederken buldum kendımı öğlene bana mesaj yazmış seni artık hayatımda istemıyorum bıttı demiş. ben aradım bunun üstüne ''sana artık güvenmiyorum 40 tane yalan söyledin bana artık bundan sonra da aynı hataları yapmayacapın ne malum bıktım hasta oldum senın yüzünden psikolojım bozuldu ayrılıyorum artık istemıyorum senı '' dedı bana defalarca ben sevıyorum ve pişmanım ve yapayım bi akıl verin nolur
dönmez dönüş yok ebediyen bıttı dedı5 yılda ana-baba evladına tahammül edemeyebilir yahu! iyi adam etmiş size. demekki o da sevmiş ama madem bir karar aldı saygı gösterin. seviyorsa döner zaten.
onu unutamama çok sevıyorumSeviyorum da seviyorum.Sevmek herşeyi çözmüyor bu kadar seviyosan işler bu aşamaya gelmeden düzelmeye çalışacaktın.Sevgilindeki kredini tüketmişsin sen yine akıllı adammış.Yardım al kendini düzelt.Önüne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?