evlilik arifesinde ayrıldık

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
5 yıllık bir ilişkim vardı son zamanlarımız hep tartışma ve hakaret içinde geçti ben öfkemi kontrol edemedım bırkaç kere ona şiddet uygulamaya bile kalkıştım sonra yardım almaya basladım ancak dün yıne sebepsızce ona hakaret ederken buldum kendımı öğlene bana mesaj yazmış seni artık hayatımda istemıyorum bıttı demiş. ben aradım bunun üstüne ''sana artık güvenmiyorum 40 tane yalan söyledin bana artık bundan sonra da aynı hataları yapmayacapın ne malum bıktım hasta oldum senın yüzünden psikolojım bozuldu ayrılıyorum artık istemıyorum senı '' dedı bana defalarca ben sevıyorum ve pişmanım ve yapayım bi akıl verin nolur

Iliskinin elde tutulur tek yani kalmamos ki yardim edelim. Surekli birbirinize hakaret ediyormussunuz evlenseniz mutlu mu olacaksiniz sanki.

Belki de hayirlisi ayrilmaktir, uzmanla gorusun isterseniz. Saglikli karar verebileceginize inanmiyorim bu surecte yalniz kalmayin. Kabullenmesi zor birsey ama disaridan bakan birisi olarak ama iliskinin bitmesi iki taraf icinde daha iyi gozukuyor.

Hersey de vardır bir hayır bitmesi iyi olmus siz tedaviye devam edin iliski de yalan varsa ömürboyu devam eder ve güven olmayan huzur olmayan hhep süphe olan bir evlilik olur sonu yine mahkeme de biter evlenmeden bitmesi iyi olmus bence

Adam kararlı bi şekilde bitirmiş. Hiç bişey yapmayın, reddedilirseniz ki yüksek ihtimal, iyice dibi görürsünüz .
Kendinize odaklanın ve bu sorunlarınızı çözmeye çalışın.

o da böyle söyledi ama ben çok sevıyorum herseyı düzeltmeye hazırım

Adam kararlı bi şekilde bitirmiş. Hiç bişey yapmayın, reddedilirseniz ki yüksek ihtimal, iyice dibi görürsünüz .
Kendinize odaklanın ve bu sorunlarınızı çözmeye çalışın.
ben düzeltmek istiyorum hatalarımı o yokken boş ve eksık gıbıyım

5 yılda ana-baba evladına tahammül edemeyebilir yahu! iyi adam etmiş size. demekki o da sevmiş ama madem bir karar aldı saygı gösterin. seviyorsa döner zaten.

Seviyorum da seviyorum.Sevmek herşeyi çözmüyor bu kadar seviyosan işler bu aşamaya gelmeden düzelmeye çalışacaktın.Sevgilindeki kredini tüketmişsin sen yine akıllı adammış.Yardım al kendini düzelt.Önüne bak

istemezdım ama kendımı düzeltmek için çabalayacağım

Bunu su anda gunu kurtarmak icin istiyorsun.Devamli onu ozledim diyorsun.Iliskini yoluna koymak icin isteseydin kendin ve onun ruh sagligi icin bu duzeltme surecince olabildigince uzaginda tutardin sevgilini kendinden.Gunu kurtarma pesindesin.Bunu da itiraf et kendine.Su an icin en sagliklisi gorusmemeniz ta ki ve olursa sen duzelene kadar.

İyi yapmış. Bu ne yahu sen burda anlatsana şiddet uygulamaya çalıştı bana diye sana da ayrıl derdik. Kesinlikle tedavi olman lazım

Su dk dan snra napalimki?
Eski nisanlina " tulay geri donn" naralari atamayiz. Yazarimda yine burya, gormezki?
O zaman tek care bu iliskinin diger ucundaki kisiye tavsiyede bulunmak hazir tavsiye rica etmisken sen.
Yani sana.
Ofke kontrol terapilerine git ve ilerki hayatini mahvetme.

onu unutamama çok sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…