evlilik arifesinde ayrıldık

hasta olmak suç değil ki yardım alıyorum zaten

5 yıl dıle kolay ve ben hala çok sevıyorum
Haklısınız bende cok seviyorum ve evlendim iki bucuk sene oldu ama bir yalanini yakaladim simdi en ufak birseyin de süphem var dogru birsey de söylese acaba yalan mı diye düsünüyorum birsey dedigim zaman huzursuzluk cıkıyor bende ayrilmayi cok düsündüm ama inanin nisanliyken sevgiliyken ayrilmak daha iyi evlendikten sonra biraz zor oluyor neden zor derseniz adiniz cikacak evlenmis ayrilmis diye dul diyecekler tabi ki normal birsey insanin.basina gelebilir hersey ama cevreni ne kadar takmiyorum deseniz az cok takiyorsunuz ailenizi dusunuyorsunuz ben en cok ailemi.dusundum mesela onlarin uzulmelerine dayanamam sizin cok sevmeniz önemli.degil karsinizdaki insanin cok sevmesi önemli kadin bir sekilde sviyor cunku

öyle yapıyorum zaten ama onu çok sevıyorum

ben çok sevıyorum hem tedavı olmak hem de onla olmak ıstıyorum

hasta olmak suç değil ki yardım alıyorum zaten

Suc demedim ki.Ama bu yedavi surecini yalniz gecirmen ikiniz icin de saglikli.Arama,sorma bir sure.Degiseceksen de,ofke ve siddet egilimin azalip bitecekse de bunu ona inandirman lazim.Su anda adam haliyle kendi ruh sagligini dusunecek.3-5 ay ayri kalsan ölmezsin.

o sürede benı unutur mu?

3 ayda evlilik arifesinde oldugu 5 yillik sevgilisini unutacaksa birak unutsun.Hem sen ne kadar surede normal bir sevgili olacaksin biliyor musun ki ? O yuzden icin acisa da bazi seyleri kabullenmek gerekir.
birini kaybetmek çok kötü

O da size hakaret ve şiddet uyguluyor muydu? hayırsa adam kendisi icin hayirli bir karar vermiş. Evlenecegin adama nasil hakaret edip el kaldiriyorsun üstelik bayansin. bi bayana yakismayan cirkin seyler bunlar

O da size hakaret ve şiddet uyguluyor muydu? hayırsa adam kendisi icin hayirli bir karar vermiş. Evlenecegin adama nasil hakaret edip el kaldiriyorsun üstelik bayansin. bi bayana yakismayan cirkin seyler bunlar
ben bılınçlı yapmadım kı bunları hastayım

hastalığının arkasına sığınıp da sağa sola saldıranları anlamıyorum. bende tedavi gördüm tam beş sene. kımseye saldırmadım deli gibi. sinir anı geldiğinde telkin yöntemlerim var onları yaparak kendimi sakinlestırırım. kimseye saldırıp hakaret etmem Siz de sinir anı geldiğinde dayak atıp hakaretten başka sizi ne sakinleştirir onu bulun. Kendinize de karşınızda kini de yıpratmayın. Hastalığınızı kullanmayın. Şuan da karşınızdaki adama biraz zaman verin kafasını toplasın. Nefes alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…