hasta olmak suç değil ki yardım alıyorum zatenBunu su anda gunu kurtarmak icin istiyorsun.Devamli onu ozledim diyorsun.Iliskini yoluna koymak icin isteseydin kendin ve onun ruh sagligi icin bu duzeltme surecince olabildigince uzaginda tutardin sevgilini kendinden.Gunu kurtarma pesindesin.Bunu da itiraf et kendine.Su an icin en sagliklisi gorusmemeniz ta ki ve olursa sen duzelene kadar.
evet tedavi oluyorum zatenİyi yapmış. Bu ne yahu sen burda anlatsana şiddet uygulamaya çalıştı bana diye sana da ayrıl derdik. Kesinlikle tedavi olman lazım
Haklısınız bende cok seviyorum ve evlendim iki bucuk sene oldu ama bir yalanini yakaladim simdi en ufak birseyin de süphem var dogru birsey de söylese acaba yalan mı diye düsünüyorum birsey dedigim zaman huzursuzluk cıkıyor bende ayrilmayi cok düsündüm ama inanin nisanliyken sevgiliyken ayrilmak daha iyi evlendikten sonra biraz zor oluyor neden zor derseniz adiniz cikacak evlenmis ayrilmis diye dul diyecekler tabi ki normal birsey insanin.basina gelebilir hersey ama cevreni ne kadar takmiyorum deseniz az cok takiyorsunuz ailenizi dusunuyorsunuz ben en cok ailemi.dusundum mesela onlarin uzulmelerine dayanamam sizin cok sevmeniz önemli.degil karsinizdaki insanin cok sevmesi önemli kadin bir sekilde sviyor cunku5 yıl dıle kolay ve ben hala çok sevıyorum
öyle yapıyorum zaten ama onu çok sevıyorumSu dk dan snra napalimki?
Eski nisanlina " tulay geri donn" naralari atamayiz. Yazarimda yine burya, gormezki?
O zaman tek care bu iliskinin diger ucundaki kisiye tavsiyede bulunmak hazir tavsiye rica etmisken sen.
Yani sana.
Ofke kontrol terapilerine git ve ilerki hayatini mahvetme.
ben çok sevıyorum hem tedavı olmak hem de onla olmak ıstıyorumHaklısınız bende cok seviyorum ve evlendim iki bucuk sene oldu ama bir yalanini yakaladim simdi en ufak birseyin de süphem var dogru birsey de söylese acaba yalan mı diye düsünüyorum birsey dedigim zaman huzursuzluk cıkıyor bende ayrilmayi cok düsündüm ama inanin nisanliyken sevgiliyken ayrilmak daha iyi evlendikten sonra biraz zor oluyor neden zor derseniz adiniz cikacak evlenmis ayrilmis diye dul diyecekler tabi ki normal birsey insanin.basina gelebilir hersey ama cevreni ne kadar takmiyorum deseniz az cok takiyorsunuz ailenizi dusunuyorsunuz ben en cok ailemi.dusundum mesela onlarin uzulmelerine dayanamam sizin cok sevmeniz önemli.degil karsinizdaki insanin cok sevmesi önemli kadin bir sekilde sviyor cunku
Karsinizdaki adam sizi bu kadar cok seviyor mu bu kadar cok istiyor mu?ben çok sevıyorum hem tedavı olmak hem de onla olmak ıstıyorum
hasta olmak suç değil ki yardım alıyorum zaten
istemese bu kadar tolerans göstermezdi artık bana guvenmıyor sadeceKarsinizdaki adam sizi bu kadar cok seviyor mu bu kadar cok istiyor mu?
o sürede benı unutur mu?Suc demedim ki.Ama bu yedavi surecini yalniz gecirmen ikiniz icin de saglikli.Arama,sorma bir sure.Degiseceksen de,ofke ve siddet egilimin azalip bitecekse de bunu ona inandirman lazim.Su anda adam haliyle kendi ruh sagligini dusunecek.3-5 ay ayri kalsan ölmezsin.
o sürede benı unutur mu?
birini kaybetmek çok kötü3 ayda evlilik arifesinde oldugu 5 yillik sevgilisini unutacaksa birak unutsun.Hem sen ne kadar surede normal bir sevgili olacaksin biliyor musun ki ? O yuzden icin acisa da bazi seyleri kabullenmek gerekir.
Unutursun unutursun.onu unutamama çok sevıyorum
Ask mi sevgi mi yoksa bagimlilik mi ona karar ver oncekendımı düzeltmek için yardım alıyorum ama onu çok sevıyorum ve çok özledım
hepsı varAsk mi sevgi mi yoksa bagimlilik mi ona karar ver once
ben bılınçlı yapmadım kı bunları hastayımO da size hakaret ve şiddet uyguluyor muydu? hayırsa adam kendisi icin hayirli bir karar vermiş. Evlenecegin adama nasil hakaret edip el kaldiriyorsun üstelik bayansin. bi bayana yakismayan cirkin seyler bunlar
ne yapsam dönder geri?adam haklı
o da böyle söyledi ama ben çok sevıyorum herseyı düzeltmeye hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?