evet insaşllah.insanlar burada hemen yargılıyorlar ancak kişi kendi içinde ne sorunlarla basbasa kaldığını kimse bilmiyor.Biraz pişman olduğunu hissettir bence. Bu dönem iyi değilim biliyorsun ve inana çok üzgününüm, sinirimi senen çıkardım ama bir daha olmayacak de bence ve bir daha da yapma. Kim yaparsa yapsın hoş değil böyle şeyler.
İnşallah barışırsınız
aradım ben dün akşam onunda sesi üzgün geliyorduBi süre aramayin bekleyin zaman geçsin bir ay sonra falan seni özledim diye yazabilirsin
Nasıl geçti konuşmanız olumlu yondemiydiaradım ben dün akşam onunda sesi üzgün geliyordu
Önce normal konuştuk günün nasıl geçti falan diye sonra da günlük hayattan konuştuktan sonra laf Arasında imalarda bulundu bizle ilgili falan ben en sonunda seni çok özledim dedim sadece peki dediNasıl geçti konuşmanız olumlu yondemiydi
Kendimle alakalı sorunlarım var onunla hiç ilgisi yokUyumsuzsunuz demek aşkta yeterli gelmez uyumu yakalamak önemli , sen adamı olduğu gibi sevmemişsin kavgayla değiştirmeye çabalamışsın özgüveninle sorunların mı var?
Kendi barışık değilsin herhalde
Ben seviyorum hala ne yazık kiiyi yapmis adam
Ailevi sorunlarım oldu son zamanlarda kaldıramadım ona patladım bir de üstüne evlilik stresi gelinceHer deliyi de bi delirten vardır defnecim. Ne oldu da kotu davrandin ve bu durum patlak verdi?
40 yaşındayım canım ben bulamadım asabiyet ve öfke kontrolsüzlüğüme çare.insallah sen bulursun.istemezdım ama kendımı düzeltmek için çabalayacağım
Ailevi sorunlarım oldu son zamanlarda kaldıramadım ona patladım bir de üstüne evlilik stresi gelince
Hayatta karşılaştığımız gergınlıklerden oluyor hep bunlar elimizde değil ki bende normalde böyle Değilim hiç40 yaşındayım canım ben bulamadım asabiyet ve öfke kontrolsüzlüğüme çare.insallah sen bulursun.
Kendim için düzelmeye çalışıyorum ama hiç aramıyor döner mi bilmiyorum çok Kırıldı o da bana haliyleDüzelir bence sıkma canını burnunu sürtmeye blöf yapio :) sen kendi sağlığın icin düzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?