Evlilik art mdr ? aldatlanlar,kocasn affedenler?

ben affetmeyenlerdenim aninda sepet havasi grubu uyesiyim bosadim koydum kapiya eminim simdi kopek gibi pisman berbat bir omru yasiyordur ama ben hergun sevdigim adam onu nasil optu ona ne yapti dusuncesiyle yasamadim sildim attim kinim yarama kabuk baglatti aci beni guclu kildi simdi 2.evliligim mutluyum evladim var ama ayni sey yine basima gelse cocuguma ragmen yine affetmem herseyden once gururum var kimse icin omrumun tek gununu feda etmem

ben affetmeyenlerdenim aninda sepet havasi grubu uyesiyim bosadim koydum kapiya eminim simdi kopek gibi pisman berbat bir omru yasiyordur ama ben hergun sevdigim adam onu nasil optu ona ne yapti dusuncesiyle yasamadim sildim attim kinim yarama kabuk baglatti aci beni guclu kildi simdi 2.evliligim mutluyum evladim var ama ayni sey yine basima gelse cocuguma ragmen yine affetmem herseyden once gururum var kimse icin omrumun tek gununu feda etmem

en doğrusu terketmek sanırım ben yapamadım çocuklarımın aile düzenlerini bozmak istemedim ama çok acı çekiyorum hiç bir şey eskisi gibi yaşanmıyor içimden dokunmak bile gelmiyor belki yanlış bir karardı devam ettirmek...

evet bende affettim belki konu başlığımı okudunuz şimdi herşey sizlerinde dediği gibi düzgün bir şey olmamış gibi...kadın affetmekle gurusuzluk yapmıyor bence adamakıllı pişman olup ağlayıp af dileyen erkek gurursuz oluyor ben başta nasıl olur da affederim nasıl gurursuz olurum diyordum çünkü...hele bir de herşey düzgün giderken aldatılmak..sırtından vurulmak....kaldırılması güç bir şey..tüm affedip sil baştan yapıp başlayanlara mutluluklar diliyorum inşallah bir daha öyle bir acı olay yaşanmaz hayatları boyunca...

Aldatıldım ve bunu paylaşabilirim diyen arkadaş var mı?

arkadaşım Bir Derdim var bölümünde inanın
akşama kadar ,o kadar çok bayan anlatıyor ki,aldatıldığını...
belki derman olamıyoruz ama derdine ortak oluyoruz...
eskiden zordu belki ama günümüzde aldatmalar çoğalınca,
paylaşımlarda çoğalıyor...
Allah kimselere yaşatmasın...

ben bekarim ve su anka dusuncelerim bende eger aldatilsam bosarim ayrilrim

ama asil merak ettigim aldatmayan erkek var mi ?

yukarida bir arkadasin bahsettigi gibi bir derdim var bolumunde ki konular surekli aldatilmakla ilgili peki bunu sonu nereye varicak ? Bu olaylar her gun gittikce artiyor neden peki ?
Kadin aldatsa kabullenemez erkek aldatsa erketir yapar dusuncesi ve bu dusunceyle ezilen kadinlarimiz erkeklerin %80i aldatiyor neden erkekler elindekileiyle yetinemiyorlar peki simdi hickimese mi mutlu bir yuvaya sahip olamiycak ya birde cocuk varsa
affetse cocugu tam bir aile ortaminda buyucek peki ya kirilan gurur ya incinen duygulari ?
Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin ...

Back
X