Evlilik aşamaları hakkında pek bilgim yok nettende oku oku daraldım :) Bi yardımcı olabilir misiniz?

LightSea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
24
10
31
Erkek arkadaşım ailemle tanıştı. Ciddi düşünüyoruz. Aramızda 15 saat kadar bi mesafe var yalnız.Netten tanıştığımız için. Şimdi yakın zamanda isteme olucak :) Heyecan oldum :) Ailesi gideriz isteriz yüzük takarız demiş.Mayıs da asker olucak erkek arkadaşım. Ben bi kaç ay sonra gelirsiniz dedim. Sonra heralde nişan olucak ama kesin değil. Şimdiiiii :)
Bu istemede benim neler yapmam gerekiyor deneyimli arkadaşlarım bana bir yardımcı olur mu? :) Bunu atlattıktan sonra nişan kesin olursa onu sonra sorarım ilk istemeyi bi halledelim :-) Yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden de teşekkürlerimi sunarım :KK70:

Senin birşey yapmana gerek yok. .

Onlar ister, baban verir. .

Gerisi su misali, olur gider. .

Hayırlı olsun şimdiden. .

Senin birşey yapmana gerek yok. .

Onlar ister, baban verir. .

Gerisi su misali, olur gider. .

Hayırlı olsun şimdiden. .

Ben netten şey okumuştum söz yüzüğü olursa kız erkeğin erkek kızın yüzüğünü alıyomuş Bir de kahveyi herkese orta şekerli mi yapıcam yoksa tek tek sorucam mı nasıl içerseniz diye? :)

Teşekkür ederim iyi dileklerin için :-)

Ben netten şey okumuştum söz yüzüğü olursa kız erkeğin erkek kızın yüzüğünü alıyomuş Bir de kahveyi herkese orta şekerli mi yapıcam yoksa tek tek sorucam mı nasıl içerseniz diye? :)

Teşekkür ederim iyi dileklerin için :-)

Sözde sadece kıza tek taş takılır bizde. .

Yap bi ortaya orta şekerli. .

Adet yerini bulsun. .

X