Evlilik aşamasında olan kızlar

Canım bende evlilik aşamasındayım çok az bi zaman kaldı bu tür sorunlar bizdede yaşanıyor canım maddi sebepler yüzünden gerginlikler oluyor sanırım bitek bizlerde değil biçok kişi bu sorunları yaşıyor bende nişanlıma hep desteğim çünkü herşeyi kendimiz yapıyoruz aile desteği olmadan ama yinede keşke gelinliğini sıfır tercih etseydin canım sen onu düşünmüşsün ama erkekler anlamıyorlar inan bana yani gitti giyilmiş gelinlik aldı diye düşünmüyorlar bazı şeylerde istediğin gibi yaptır bence hani eşyalar diğer alınacak şeylerde tamam ama gelinlik senin özel bişeyin ve bikere olacak bişey madem evleneceğin insanında durumu yerinde o zaman o kadar kendini sıkma derim. Biz herşeyi kendimiz yaptıgımız halde ben yinede gelinliğimden taviz vermedim. Ama evlilik arifesinde bu tür gerginlikler oluyor canım inşallah fazla sorun olmadan atlatırız bu dönemi hayırlısı olsun

kızlar sırf aldırmak için aldırmayalı tabiki olsun ama luzumsuzların hiç geredi yok biz onlardan sadece iyi niyetimize karşılık biraz saygı ve biraz takdir bekliyoruz sadece bu yani benim beklentim en azından kaldıki ben gelinliklere baktım ikinci el arkadaşlar artık kötü gelinlik yok öyle güzeller ki hani o muhteşem gelinliği 2000 verip diktiremem ama 500 tl verip giyebilirim diye düşünüyorum ve en önemlisiiii nişanlımı düşünüyorum ama ..................:) sanırım çok umrunda değil bu gerçegi nasıl görecek yada göstermeliyim bilemiyorum

tabi ki de sırf masraf ettirmek için bişeyler aldıralım demiyorum ama mesela ben öylesine gezerken bişey beğeniyorum, almak için değil ama, sadece gezerken gözüme ilişiyor, ayy çok güzeelll diyorum, gayet romantik bir şekilde ileride evlenince evimize alabileceğimizi fln söylüyorum... benim odun nişanlımın tepkisi ise "pahalıdır bu!" oluyor...
sanki ben illa ki onu alalım dedim de hey Allahım yaa, sinir ediyor beni.
Bi düğün salonu beğeniyorum, ayy burası çok güzelmiş, biz de burda yapalım diyorum, orası çok pahalıdır diyor :47:
ama düğünde 2 dana kesip millete yemek dağıtma hayalleri kurmayı biliyor! parası var! neyse bunlar derin mevzular...
kocanın durumu varsa, sen de ucuz ya da pahalı hangi gelinliği beğeniyorsan ki bu 2.el de olabilir, onu al! Düğün senin düğünün, beğendiğin gelinliği giy arkadaşım:34:

Back
X