Evlilik aşkı bitirir mi?

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
Daha 6 aylık evliyim...Birbirimizi çok seviyoruz...(Allahım nazarlardan korusun mutluluğumuz bozmasın) Bizi görenler kumrular geliyor diye dalga geçiyorlar artık evden dışarı çıksa hemen msj atar şurdayım burdayım geliyorum seni özledim seni seviyorum diye...

Ama çevremdeki insanlar bunları görünce daha yeni evlisinizde ondan böyle işte biraz zaman geçsin aşk falan kalmaz seni sevmez diye diye bıktırdılar...Eşimle paylaşıyorum biz herkes gibi değilizki ben senin üzülmene dayanabilirmiyim de diyo biraz zaman geçsin seni üzeyim sen benim herşeyimsin diyor...

Çevremdeki insanlar beni kıskanıyormu yoksa evlilik aşkı bitiriyormu???

canım sakın herkese anlatma mutluluğunu göze gelmeyin allah korusun.ama kendi adıma söyliyim evlilik aşkı öldürmüyor aksine arttırıyor.benim öyle oldu.gün geçtikçe eşime aşkım,sevgim artıyor :))

evliliği de,aşkı da sürdüren iki kişidir...
evliliğin aşkınızı bitireceğine inanmıyorum...
yeni evlisiniz,ondan böylesiniz laflarına asla
katılmıyorum...evlilikte bütün duyguları canlı tutmak,ilk günkü gibi olmak,
elimizde zaten...bence dışarıdan duyduğunuz olmumsuzluklara
kulağınızı tıkayın...insanlar şu devirde alışık değiller,
mutlu çift görmeye...ben 14 yıllık evliyim ama
hala bizi görenler de kumru gibisiniz diyorlar...
yani bu size bağlı arkadaşım...
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın...
sevgiler...

Evliliğine ve eşine sahip çık.Böyle mutluluğu olan çiftler okadar azki............................................

zamanla birbirinize okadar çok alışıyorsunuz ki.yıllar sonra aşkım,cnm.hayatım kelimeleri ilk evlilik yıllarında ki gibi heyacan vermiyor.sadece bu sözler değil.sarılmalar,öpüşmeler,elele tutuşmalarında heyacanı kalmıyor.ben eşimle flört ederken.eşimin yanına gidip ona sarılır öperdim.kalbim küt küt diye çarpardı.onu her görüşümde çok heycanlardım.elimi tuttuğunda,beni öptüğünde çok güzel guygular yoğunlaşırdı içimde.aynı şeyler onada oluyordu.evlendik ,artık aynı evde yaşıyoruz birbirimizi hergün görüyoruz.birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz.bu nedenle artık hiç bir şey eskisi kadar heycan vermiyordu.ama bu ona olan sevgimin aşkımın bitti anlamına gelmez.sadece büyük bir alışkanlık...sevgiyi hissetirmek güzel sözlerle sınırlı değildir.bunu çiftler birbirinin hal ve hareketlerinden de anlayabilir. çünkü bir süre sonra o güzel sözlerde rafa kalkıyor çok nadir iniyor o raftan aşağı.buda eşimin beni sevmediği ,aşkının bittiiği anlamına gelmez.demek istediğim yıllar sonra o büyü ister istemez bozuluyorr.hiç bir şey ilk günkü tazeliğinde kalmıyor.kalmasına imkansız zaten.zamanla sende bunu yaşayacaksın bu tek taraflı olmayacak...4 yıl oldu evleneli ilk yıl eşimi 4 gözle beklerdim işten gelişini.ona sarılıp öperdim ve inanılmaz heycanlanırdım tıpkı flört ettiğimiz zamanlardaki gibi..şimdi ise eşim işten geldiğinde gene onu öpüp ,hoşgeldim hayatım diyorum ama heycanlanmıyorum..birde çocuk olunca tamamen ona odaklanıyorsun..umarım anlatabilmişimdir cnm..mutluluklar diliyorum..

Ask bitmiyor...sadece boyut degistiriyor....Sevgiye dönüsüyor...

Tabikide ilk heyecanlar kipirtilar gidiyor güzelim lakin onun yerine cok daha farkli duygular geliyor....Güven...Huzur...Sevgi...Saygi...gibi....en önemlisi bunlari koruyabilmek...şutarafagitti

evli olmadığım yorum yapmam ne kadar doğru olur bilemiyorum ...
ben evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum,aşk yerini sevgiye bırakır.
bu yalnızca evlilikte değil uzun süreli ilişkilerde de böyledir.

Zaman geçtikçe evliliklerde saygı ön plana çıkıyor.Birbirine saygısını yitirmeyen çiftlerin
birbirine olan aşkıda bitmiyor..........................................

bitirmez ama alışkanlığam dönüştürür
aşkın ilk günkü heyecanı azalır

canim Allah mutlulugunuzu daim etsin oncelikle... ama sunu bil ki,her ciftin aski sevgiyi ve evliligi yasayis bicimi farklidir. bak benim de bir konum var,ben 8 aylik evliyim ama evlendigimiz gun kumrulugumuz bitti:) he ben kotu bir ornek olabilirim ama bu butun orneklerin kotu olabilecegi anlamina gelmiyor cnm... ikiniz de emek verdiginiz surece mutlulugunuzu korursunuz yerimseniben

aşk eşittir sevgi değildir benim için.
hatta formüllersek; sevgi büyüktür aşk bence..

aşk bitsin zaten bence..
çünkü aşk insanın ayağını yerden kesiyor, mantığını alıyor, salak birşey yapıyor.
gözünün başka birşey görmesini engelliyor..
ben bir ömür ayaklarım yerden kesilir, yüreğimin sözünü dinleyen kör aşık olmak istemem..

ayaklarım yere bassın, akıllıca davranıyım ama çok da seviyim isterim.
bence böylesi daha güzel..

Allah mutlulugunu daım etsın canım
evlılık askı oldurmuyor yerını sevgıye bırakıyor yanında bırde saygı oldu mu o kadar guzel gıdıyor kı:dance:

aşkın bitmesi yada devam etmesi kişilere baglı...maşallah diyelim nazar degmesin kimseye takılmayın hayatınıza devam edin..

canım benım allah nazardan saklasın allah huzurunuzu bozmasın evlılıkte guven ve saygı bıtmedıkce askta bıtmez canım

Aman boşver çevrendekileri niye takıyosun ki. Güzel giden bişeye neden olumsuz yorum yapılır bilmem. ılerde bi sorununuz olursa düşün. Şimdiden olmamış şeyler için niye kafanı yorusun. Aşkınızın bitip bitmemesi sizin elinizde Mutluluğunuz daim olsun

Çok fazla dile getirip nazar değdirme canım bırak insanlar ne derse desin..

Evlilikte aşkın yerini sevgi alıyor....
Evlilik aşkı beslemiyor, sevgiyi oluşturuyor,besliyor
Dış etkenler ve iki kişinin anlaşmazlığı sonucunda
Sevgide bitiyor, o zamanda yol görünüyor... görmek isteyene tabi..

evlendikten sonra daha bi aşık oldum eşime yakında 3 yılımız olacak ilk günkü gibi heyacnlıyım.hiç bir zamna bitmedi hep arttı.Allah herkesn kini daim ettirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…