Evlilik aşkı bitirir mi?

İnsan kendindeki kusuru başkasına yükLermiş.... :1closedeyes:

Hepinize çok teşekkür ediyorum...
Ben her zaman herkesin mutlu bir yuvası olmasını isterim...
Hiç kimse hakkında kötü düşünmem...
Herkese elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım...

Ama işde en yakınlarım bile kıskanıyor sanki biz kavga etsek tartışsak mutlu olcaklar gibi...Anlamıyorum neden böyleler...

canım insanlar olumlu şeyleri görüp olumsuzluğa çevirmeyi bayılıyorlar...başkaların ne demesini önemseme...............
ayrıca çok doğal ilk 1 yıl mucuk mucuk olman buyıllların tadını çıkar
sonra zaten evlliliğin ilerledikçe başka sevgilerin tadına varacaksın.........
mesela ilerde bakacaksınki en iyi dostun olmuş.en yakın arkadaşın olmuş,sonra sevgilin olmuş,çoçuklarının babası olmuş,olgun bir adam olmuş...
10 yıllık evlilikte eşim hala bana sevgilim gibi geliyor mesela hiç olmadık yerde birbirimizden ilk günki gibi etkileniyoruz daha hala sarılmadan evden çıkmaz...daha anlatırım ama özele girer yani hiç birşey değişmiyor........allah nazardan saklasın sana mutluluklar...
aşk biter diye kabul etmiyorum..........bitmiyor mesela biz daha hala randevuleşiyoruz............ aynı evde mesajlaşıyoruz.....bazen onun başka bir karısı var bende sevgilisiyim gibi hissediyorum..........

Eşim benim için çok önemli ben ne annemden ne babamdan nede bir akrabamdan görmediğim hissetmediğim sıcaklığı onda buldum...Ben sevmeyi onda öğrendim...

Hiç ölmekten korkmadığınız anlar oldumu...Eşimi tanıyana kadar ölmekten hiç korkmuyodum hatta beni ne zaman bulacak ölüm diye bekliyodum...
Belki saçmalık yapıyodum ama hayattan hiç bir beklentim yoktu...
Ne annem ne babam beni gerçek çocukları gibi görmediler....
Ki bazen düşündükçe ben acaba onların üvey çocuğumuyum diye düşünüyorum...

Ben hiç mutlu olmadım eşimi tanıyana kadar ve ilk defa ayaklarım yerden kesilircesine mutluyum...
Ve bu mutluluğu bana çok görmelerine dayanamıyorum...

ay insanoğlu ne garip ya..
ben dün burda topik açtım '' evlilik aşkı getirir mi ? .. '' anlamında..
evlenince aşık olabililr miyim acaba.. diye..

cevabımı alacağım topikte burda :)

aşk hiç bitmezz,
bitmez derler yanlışşşşşşşşşşşşşşş
kader adam seçer mi seçmez derler yanlışşşşşşşşşşhihoyyyt

zaman ne getirir ne götürür kimse bilemez..
şimdiden bunun derdine düşmek anlamsız...kaydirigubbakcemile3

canım milleti takma kafaya .bana yıllarca söğlediler ... 9 senelik evliyim ama hala görenler yeni evli sanıyo ..bu iki ikişin elindedir canım ..inşallah mutluluğun daim olur ..millet kendi evliliği öğle olduğu için sana laf atar...

canım bende seningibiydim ailemden hiç sevgigörmedim hepdövüldüm beni hiç evlatları gibigörmedilerbende çokkendimiöldürmeyeçalıştım dedim üzülmezlerdiyordum birinsan evladına böyledavranırmı yaaa ailemde birtek büyükabimi seviyordum annem babam döverken o ellerinden alırdı öbür abimde döverdi Eşim benim herşeyim onsuz hayat düşünemiyorum beni tekseven o bana değerver benianlayan saygı duyan 5sene oldu evleneli onu hala çokseviyorum bizim aşkımızıda çok kıskanıyorlar çok göze geliyoruz 1haftalık evliymişizgibi o öptüğünde hala tüğlerim diken diken oluyor bana canım dese içim yanıp gidiyor allah herkese böyle aşk yaşatsın Şeniz

Amin Allah sizinde mutluluğunuzu bozmasın...Aynı şeyleri yaşamışız...3 kız kardeşiz en büyükleri benim sanki diğer ikisi öz ben üveyim gibi hala daha öyle...Bazen ararım napıyorsunuz diye...Kızlarımla geziyoruz yada kızlarımla oturuyoruz der kalbim o kadar kırılırki anlatamam o kalp kırıklığında hep eşim yanımdaydı...Sırf evde birşeye sinirlenseler bütün hırslarını benden çıkardılar...Eşimle msnde konuşuyoduk çoğu zaman evlenmeden ben pcyi açsam elektirk gidiyo kapa dediler.Tv açsam elektrik çok geliyo dediler ama kardeşlerim açsa hiçbirşey olmadı...Ben arkadaşlarımla biraz gezeyim desem ne işin var evin işleri duruyo denildi kardeşim çıkacak olsa git yavrum gez gözün gönlün açılsın denildi.Daha neler neler anlatmakla bitmez bunları yaşadıktan sonra bu mutluluk öyle güzelki öyle mutluyumki....:asigim::Saruboceq::a015:

arkadaşlar çok güzel anlatmışlar
heyecanlar kaybolabilir belki o deli aşık halleriniz gidebilir ama bunların hiçbiri sevginizin bittiği anlamına gelmeza.s
bence geçen zaman evlilikde sizi daha çok birbirinize bağlar ve ilişkinizi güçlendirira.s
ben 7 yıllık evliyim görücü usulüde evlendim yani öyle aşık olarakda evlenmedim ama bu 7 yılda eşime her sene daha çok bağlandım tabi o da bana:1hug::asigim:

evlilik değil aşkı bitiren bizleriz.Bazen de çevremizdekiler.ışin içinde dürüstlük saygı olduktan sonra daha da güçlenir bence.En ufak sıkıntımız bile evliliğimize yansıyor,bunları yansıtmayanlara ne mutlu.
Bitip bitmemesi bizim ve eşimizin elinde canım...

gerçek aşk bitmez. ve bu durumu ne kadar korursan devam ettirirsen o kadar sürer. bence çevrendekiler aynı şeyleri yaşayamadılar yada devamı gelmedi kıskanıyorlar.
bizde eşimle çok sıkı fıkı bir çiftiz. hep telefonlaşırız. hep eleleyiz. ama bu bitecek die birşey yok. bu korku ile yaşamayın.

evlilik aski bitirirmi ? bence bitirmez belki aski bitirir ama yerine asktanda kuvvetli duygular gelir olmasi gerekende bu !.... ask ne onu bilmek gerekir once ama zaten ask 3 yil olurmus 3 yildan sonra bitermis o bitdiginde yerine daha kuvvetli duygular getire biliyosa esin hic kokma benim askim bitermi diye biterse bitsin gelecek daha guzel be guzelim yerimseniben

Allah nazarlardan saklasin allah bozmasin canim ama insanlarin gozune fazla sokma senin iyiligin icin , ben cok korkarim nazardan :1no2: masallah diyorum sana bebegim

elbette söylediklerinde haklılık payı olabilir ama kim oluyorlar da insanın en mutlu günlerinde böyle kötü şeyler söyleyip insanı üzüyorlar...:mymeka:

mutluluğunuzu da mutsuzluğunuzu da ikiniz yaşayın der annem çok da haklı. çünkü çekemeyen, fitne peşinde olan çok.:sm_confused:

Kıskanıyorlardır... Çünkü eşin gibi erkek çok az tatlım...

Bence bu sevginizi ve mutluluğunuzu insanların farkedebileceği kadar görünürde yaşamayın...Yani

biraz özelinizde kalsın... Nazar değmesini istemem , fesat insan çok çünkü

Evlilik aşkı öldürür mü???CADIARZU Ne desem ki,,, heyecan azalıyor, çıkma dönemindeki gibi

olmuyor hiçbir şey ... Bi kere sen de zaten o zamanki sen olmuyorsun ki...Ayy ne güzel günlerdi

onlar:asigim: Buluşurken ne giycem diye on saat dolaba bakardım , saçımı öyle mi toplasam böyle mi ,

yok olmadı bi daha boz..Şimdi de eşim eve gelince süsleniyorum ,saçımı açıyorum filan ama o zamanki

heyecanla değil... Yani o zamanki duygu bambaşka birşeydi... Bazen diyorum keşke dönsem o günlere

ama sonra vazgeçiyorum , yok diyorum eşimle aynı yatakta sarılıp uyuyamam ki bu sefer de ...

Kısacası , 1- Her dönemin ayrı güzelliği var
2-Tüm güzellikler aynı dönemde gerçekleşmiyor, bir şey güzelken diğeri değil...

En iyisi her dönemin güzelliklerinin tadını çıkarmak ...

Evlilik aşkı öldürür mü?

Aşk ne ki? Heyecan mı? Öyleyse evet!

Aşk bağlılık mı? Öyleyse hayır!

Aşk sevgi mi? Öyleyse hayır!

bencedeee evlilik askin bitarafina .omak sokuyooo resmennn uzulme ama Çok üzgünüm çoook herkesin ole olcak die bi kaide yokk sen mutlu ol baliiiiiiiiiii :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…