Daha 6 aylık evliyim...Birbirimizi çok seviyoruz...(Allahım nazarlardan korusun mutluluğumuz bozmasın) Bizi görenler kumrular geliyor diye dalga geçiyorlar artık evden dışarı çıksa hemen msj atar şurdayım burdayım geliyorum seni özledim seni seviyorum diye...
Ama çevremdeki insanlar bunları görünce daha yeni evlisinizde ondan böyle işte biraz zaman geçsin aşk falan kalmaz seni sevmez diye diye bıktırdılar...Eşimle paylaşıyorum biz herkes gibi değilizki ben senin üzülmene dayanabilirmiyim de diyo biraz zaman geçsin seni üzeyim sen benim herşeyimsin diyor...
Çevremdeki insanlar beni kıskanıyormu yoksa evlilik aşkı bitiriyormu???
ay insanoğlu ne garip ya..
ben dün burda topik açtım '' evlilik aşkı getirir mi ? .. '' anlamında..
evlenince aşık olabililr miyim acaba.. diye..
cevabımı alacağım topikte burda :)
Eşim benim için çok önemli ben ne annemden ne babamdan nede bir akrabamdan görmediğim hissetmediğim sıcaklığı onda buldum...Ben sevmeyi onda öğrendim...
Hiç ölmekten korkmadığınız anlar oldumu...Eşimi tanıyana kadar ölmekten hiç korkmuyodum hatta beni ne zaman bulacak ölüm diye bekliyodum...
Belki saçmalık yapıyodum ama hayattan hiç bir beklentim yoktu...
Ne annem ne babam beni gerçek çocukları gibi görmediler....
Ki bazen düşündükçe ben acaba onların üvey çocuğumuyum diye düşünüyorum...
Ben hiç mutlu olmadım eşimi tanıyana kadar ve ilk defa ayaklarım yerden kesilircesine mutluyum...
Ve bu mutluluğu bana çok görmelerine dayanamıyorum...
canım bende seningibiydim ailemden hiç sevgigörmedim hepdövüldüm beni hiç evlatları gibigörmedilerbende çokkendimiöldürmeyeçalıştım dedim üzülmezlerdiyordum birinsan evladına böyledavranırmı yaaa ailemde birtek büyükabimi seviyordum annem babam döverken o ellerinden alırdı öbür abimde döverdi Eşim benim herşeyim onsuz hayat düşünemiyorum beni tekseven o bana değerver benianlayan saygı duyan 5sene oldu evleneli onu hala çokseviyorum bizim aşkımızıda çok kıskanıyorlar çok göze geliyoruz 1haftalık evliymişizgibi o öptüğünde hala tüğlerim diken diken oluyor bana canım dese içim yanıp gidiyor allah herkese böyle aşk yaşatsınŞeniz
zamanla birbirinize okadar çok alışıyorsunuz ki.yıllar sonra aşkım,cnm.hayatım kelimeleri ilk evlilik yıllarında ki gibi heyacan vermiyor.sadece bu sözler değil.sarılmalar,öpüşmeler,elele tutuşmalarında heyacanı kalmıyor.ben eşimle flört ederken.eşimin yanına gidip ona sarılır öperdim.kalbim küt küt diye çarpardı.onu her görüşümde çok heycanlardım.elimi tuttuğunda,beni öptüğünde çok güzel guygular yoğunlaşırdı içimde.aynı şeyler onada oluyordu.evlendik ,artık aynı evde yaşıyoruz birbirimizi hergün görüyoruz.birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz.bu nedenle artık hiç bir şey eskisi kadar heycan vermiyordu.ama bu ona olan sevgimin aşkımın bitti anlamına gelmez.sadece büyük bir alışkanlık...sevgiyi hissetirmek güzel sözlerle sınırlı değildir.bunu çiftler birbirinin hal ve hareketlerinden de anlayabilir. çünkü bir süre sonra o güzel sözlerde rafa kalkıyor çok nadir iniyor o raftan aşağı.buda eşimin beni sevmediği ,aşkının bittiiği anlamına gelmez.demek istediğim yıllar sonra o büyü ister istemez bozuluyorr.hiç bir şey ilk günkü tazeliğinde kalmıyor.kalmasına imkansız zaten.zamanla sende bunu yaşayacaksın bu tek taraflı olmayacak...4 yıl oldu evleneli ilk yıl eşimi 4 gözle beklerdim işten gelişini.ona sarılıp öperdim ve inanılmaz heycanlanırdım tıpkı flört ettiğimiz zamanlardaki gibi..şimdi ise eşim işten geldiğinde gene onu öpüp ,hoşgeldim hayatım diyorum ama heycanlanmıyorum..birde çocuk olunca tamamen ona odaklanıyorsun..umarım anlatabilmişimdir cnm..mutluluklar diliyorum..
Ask bitmiyor...sadece boyut degistiriyor....Sevgiye dönüsüyor...
Tabikide ilk heyecanlar kipirtilar gidiyor güzelim lakin onun yerine cok daha farkli duygular geliyor....Güven...Huzur...Sevgi...Saygi...gibi....en önemlisi bunlari koruyabilmek...şutarafagitti
Amin Allah sizinde mutluluğunuzu bozmasın...Aynı şeyleri yaşamışız...3 kız kardeşiz en büyükleri benim sanki diğer ikisi öz ben üveyim gibi hala daha öyle...Bazen ararım napıyorsunuz diye...Kızlarımla geziyoruz yada kızlarımla oturuyoruz der kalbim o kadar kırılırki anlatamam o kalp kırıklığında hep eşim yanımdaydı...Sırf evde birşeye sinirlenseler bütün hırslarını benden çıkardılar...Eşimle msnde konuşuyoduk çoğu zaman evlenmeden ben pcyi açsam elektirk gidiyo kapa dediler.Tv açsam elektrik çok geliyo dediler ama kardeşlerim açsa hiçbirşey olmadı...Ben arkadaşlarımla biraz gezeyim desem ne işin var evin işleri duruyo denildi kardeşim çıkacak olsa git yavrum gez gözün gönlün açılsın denildi.Daha neler neler anlatmakla bitmez bunları yaşadıktan sonra bu mutluluk öyle güzelki öyle mutluyumki....:asigim::Saruboceq::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?