Evlilik aşkı bitirir mi?

smy11

Başlangıç:62 Hedef:55 Gncl:57.0
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.177
1.587
133
Evlenince aşkı biten var mı? sanki bu aralar kocam eski heyecanını yitirdi gibi. önceden çok şey paylaşıyoduk artık çocuk olunca beraber az vakit geçiriyoruz.çocuk yokken canımız ne isterse onu yapıyoduk canımız nereye isterse oraya gidiyoduk. şimdi çocuk var diye ben evden dışarı çıkamıyorum. beraber geçirdiğimiz vakit azaldı. benim gibi olan var mı yada tavsiyede bulunacak birileriii?

ask bitermi bilmem ama heyecan azalir hersey rutin bir sirada devam ettigi icin..benim sahsen oyle kalbim hizlanmiyo onu her gordugumde tabi sevgiliyken oyle olmuyo:)

Aşk yalnızca ALLAH'a duyulur.İnsanda ki bir anlık tutlmadır.Evlenirsin.Çocuk dünyaya gelir.Bi an için herşey durur yalnızca 3ünüz gerçekmişsiniz gibi gelir.Aylar geçer ,ilgi azalır.İHANETE uğradığını anlarsın.Ne sevgi Kalır Ne de uydurduğumuz AŞK.Geriye sadece çocuk kalır.işte herşey onun için tekrar başlamalı ...

Aşk yalnızca ALLAH'a duyulur.İnsanda ki bir anlık tutlmadır.Evlenirsin.Çocuk dünyaya gelir.Bi an için herşey durur yalnızca 3ünüz gerçekmişsiniz gibi gelir.Aylar geçer ,ilgi azalır.İHANETE uğradığını anlarsın.Ne sevgi Kalır Ne de uydurduğumuz AŞK.Geriye sadece çocuk kalır.işte herşey onun için tekrar başlamalı ...

bu ilginin azalmasının sonu ihanet mi dersin?:14:

Yaşım 21 sözde ama 40 a merdiven dayamış gibi yaşadım hayatı.kısaca özetledim..takdir sizin ..ben bunları yaşadım..zaten şu anda da dışarda kendisi..bizi bitirmeye çalışanlarlar birlikte..ESRAR-ALKOL..Allah size yaşatmasın Hepimizin evliliğine dirlik ve hidayet versin....

Yaşım 21 sözde ama 40 a merdiven dayamış gibi yaşadım hayatı.kısaca özetledim..takdir sizin ..ben bunları yaşadım..zaten şu anda da dışarda kendisi..bizi bitirmeye çalışanlarlar birlikte..ESRAR-ALKOL..Allah size yaşatmasın Hepimizin evliliğine dirlik ve hidayet versin....

allah kolaylık versin hepimize. insanın başına gelmedikçe anlayamıyo. üzme dert etme desem ateş düştüğü yeri yakıyo.. inşallah senin içinde hayat düzelir..

aşk biter
ama onun yerini başka duygular alır
babalık duygusu
vefa sadakat
özveri
sevgi saygı
merhamet
.............
evlilikte bi noktadan sonra rutine döner
ama evliliği ufak tefek davranışlarla canlandırabilirsin
küçük heyecanlar yaratabilirsin
ama aşk bitti diye tedirgin olmaya gerek yok
anlatabiliyormuyum
kimle evlenilirse evlenilsin
bi zaman sonra herkesin evliliği rutine döner bunu unutma ve buna sorun muş gibi yaklaşma

evlilik aski sevgiyi saygiyi var olan her seyi öldürür, cok acimasiz bir katildir:)

Evlendiği halde her gün sırılsıklam aşık gezeceklerini mi sanarak evleniyor bu insanlar anlamıyorum ki.
Kısacası, ne olacağıdı! :9:

aski bitirip bitirmemek insanin kendi elinde bence..
evlilik aski bitirir diye birsey yok bana göre..
dogru evlilik monotonlasir ama
o heyecani o aski yeniden yaratmak insanin kendi elinde bence
süprizler, hareketler, davranislar.. ile yaratilabilir o heyecanda askta:)

evllik çok farklı 3 senelik evliyim 23 yaşındayım 2,5 aylık bi kızım var kızımdan önce yapabileceğim herşeyi yaptım eşimle gezdim tatillere gittim yeri geldi beraber sabahlara kadar eğlendik oturduk sohbet muhabbet her gören siz evli değilde sevgili gibisiniz hala derdi tabi bunlar evliliğin ilk aylarından sonra oldu ilk aylar zorlanmıştım biraz..
sonra karar verdik bi bebk sahibi olduk eskisi gibi gezemiyoruz yemeklere çıkamıyoruz haliyle bebiş var heyecan gittimi ben yine eşime o aşkla bakıyorum tabiki ama aşkın yerini güzel duygular alıyo çocuğa duyduğum sevgi şefkat evliliğe duyduğum eşime duyduğum saygı aile olmak bunlar var artık hayatımda ama en öönemlisi insanın mutlu olabilmesi ve ben allahıma şükürler olsun çok mutluyum her ne sorunum olursa olsun üstesinden gelebilecek kadar güçlü bi okadarda sırtımı güvenle dayaabileceğim bir eşim var evlilik aşkı öldürmez yrini daha güzel duygulara bırakır:16::16:

bizde de yerini sevgiye bıraktı ama yine de eski tat yok. ben evlenirken aşkın biteceğini hiç düşünmemiştim. işten gelince tek düşündüğüm eşimin yanında olup onla vakit geçirmekti. sanırım fazla inanmışım bu duygulara onlar körelince kendimi tuhaf hissediyorum. allaha şükür üç buçuk aylık bi kızım var. eşimden bulamadığım aşk onda büyüdü..

bu aradaki bağın derecesine göre değişir sanırım.bende bir buöuk yıllık evlyim hala çok aşıgım od.bana söylemekten bıkmayız.fakat çoçuk olunca ne olur bilemem.ama olsada ne olurdu sorusunu kendimize sormuyor değiliz hani.sırf aşkımız hep taze kalsın istiyoruz.o bana diyrki ben ona çoçk olsa dahi en çok sevdgin ben olcam dimi diyor..yerimi kimseye verme diyor.vs..

sizde küçük süprizler heycanlar yapın..bunlar ilişkiye çok iyi geliyor..heyecan katıyor..

bizde bebek sahibi olmadan önce daha cok geziyorduk egleniyorduk, simdi de cocukla egleniyoruz.
bence eger kari koca olarak sohbet edebiliyorsaniz iki lafin belini büküyorsaniz kimse kimseden sikilmaz. yani bu milletteki tatminsizlik doyumsuzluk heran aksin arama durumu da beni yoruyor, yok cicek almadin aman mum esliginde yemek yiyelimv.s tv bize ne dayattiysa onla mutlu olacagimizi saniyoruz.

cocugun olmus daha ne , ben ilk zamanlar bi saniye oglumdan ayrilamiyordum hala öyleyim , rahat edemiyorum ilk zamanlarda daha beterdim tabi simdi daha iyiyim, Annelik duygusu insanin cocuguna duydugu sevgi bütün asklardan daha güzel. ona sarilmak ilac gibi yavrum benim .

bi arkadas da cok güzel söylemis , tek ask Allah"a duyulur, cünkü insan dedigin acizdir , zayiftir ...

evlilik aşkı öldürür mü bilmiyorum ama cok da takmamak lazım asktan daha onemlı duygular var hayatta ask zararda verebılıyo cogu zaman sızın yenı bebegınız olmus hayatınız farklı bı boyutagectı yenı bı düzeniniz var artık geçiş dineminde boyel duygulara kapılmanız normal ılerde oturacaktır hersey dıye düşünüyorum ben evliliğimin ılk zamanlarına göre dah huzurluyum su an mesela ozellıkle cocuk olduktan sonra daha bı bütün olduk sankı tabıkı sorunlar tartısmalar oluyor ama ınsan olgunlasıyor tecrube kazanıyor bence zamanla yanı bu sekılde düşünün derim:34:

bizde bebek sahibi olmadan önce daha cok geziyorduk egleniyorduk, simdi de cocukla egleniyoruz.
bence eger kari koca olarak sohbet edebiliyorsaniz iki lafin belini büküyorsaniz kimse kimseden sikilmaz. yani bu milletteki tatminsizlik doyumsuzluk heran aksin arama durumu da beni yoruyor, yok cicek almadin aman mum esliginde yemek yiyelimv.s tv bize ne dayattiysa onla mutlu olacagimizi saniyoruz.

cocugun olmus daha ne , ben ilk zamanlar bi saniye oglumdan ayrilamiyordum hala öyleyim , rahat edemiyorum ilk zamanlarda daha beterdim tabi simdi daha iyiyim, Annelik duygusu insanin cocuguna duydugu sevgi bütün asklardan daha güzel. ona sarilmak ilac gibi yavrum benim .

bi arkadas da cok güzel söylemis , tek ask Allah"a duyulur, cünkü insan dedigin acizdir , zayiftir ...

ben zaten çiçekti mumla yemek falan isteyen biri deilim. tek isteğim eskisi gibi muhabbet ve bir arada olmak. bu arada eşimde yoğun çalışıyo belki ondan. bazende düşünüyorum doğumdan sonra çok mu itici oldum diye. malum bebeğim daha 3 aylık ve daha kilolarımı veremedim. saçım başım dağıldı çocukla uğraşmaktan kendime vakit bulamadım. acaba bu da sebep olabilir mi?

Aşk bitmez boyut değiştirir.Yerini sevgiye, kaldıysa saygıya :) bırakır..
Zaman içerisinde kırılmadan, çok kırmadan oturtulabiliyorsa evlilik, birde çocukların nasip oluyorsa gerisinde çok birşey beklememek lazım.

Bayanlar bu konuda erkeklerden daha duygusal yaklaşıyor.Herşeyi ilk günler gibi bekliyor.Ama olmaz, olamaz..

Her dönemin güzelliği kendine has.Bu şekilde düşünülse daha mutlu olunuyor.

Ayrıca her ilgisizlik ihanete mi dönüşülür diye bir soru sorulmuş; elbetteki öyle değil.

çocuk olunca aşk bitermiş gibi olsada , çocuk okula gitmeye başlayınca tam gaz devam ediyor :10: en azından bizimki :16:

Back
X