Evlilik aşkı bitirir mi?

aşkı evlilik değil insanlar bitirir evlenmeden aşkı biten insanlar yok mu?

aşk kişiye özeldir herkesin aşk anlayışı kendine özeldir.geçekten aşka yapılmış bir evlilkte saygı kaybedilmediği sürece aşk bitmez.
çünkü aşk kalbini ısıtan bir bakıştır bazen,bazen ellerini tutan,sana sarılan sefkattir,bazen de küçük bir öpücükle gelen mutluluktur...dört yıllık evliğimizde yaşadığımız ve aklıma aşk deyince gelen şeylerden bazıları bunlar...

evlilik aşkı bitirmez 3.şahıslar yüzünden soğukluk olur.kaynanam sağolsun her gün bizde.eşimden çok annesiyle zaman geçiriyorum.eşimden de soğudum.böyle olacağını bilseydim evlenmez annemle otururdum:20:

Son düzenleme:
yorumlara bakarak şöyle söyleyebilirim. evlilik 2 bölümden oluşur:
1. çocuktan önce
2.çocuktan sonra

ilk bölümde aşk.. şehvet.. gezmeler.. sohbet.. sinema.. kitap.. eylence.. uzun yemek sohbetleri... uzun uzuunnn sarılıp uyumak ve fantaziler.. (aşk bunlardan besleniyor)
ikinci bölümde... hamilelik.. doğum...emzirme.. alt değiştir.. üst değiştir... ek gıda.. yorgun bi kadın.. acele yenen yemekler.. uykusuzluk.. bütün güncel olaylardan uzaklaşma.. çocuk odaklı bir yaşam.. sürekli uyuyan bi adam.. en fazla ev ziyaretleri..(aşk bunun neresinde)
tabiki çok güzel yönleride var ikinci bölümün ama merkezde aşk olsun isteyenler için daha zor.

aşkı evlilik değil insanlar bitirir evlenmeden aşkı biten insanlar yok mu?

aşk kişiye özeldir herkesin aşk anlayışı kendine özeldir.geçekten aşka yapılmış bir evlilkte saygı kaybedilmediği sürece aşk bitmez.
çünkü aşk kalbini ısıtan bir bakıştır bazen,bazen ellerini tutan,sana sarılan sefkattir,bazen de küçük bir öpücükle gelen mutluluktur...dört yıllık evliğimizde yaşadığımız ve aklıma aşk deyince gelen şeylerden bazıları bunlar...

yukarda yazdıklarıma eklemeyi unutmuşum 2.5 yaşında da bir kızımız var.bulunduğumuz yer ise eşimin görevi nedeniyle doğuda ücra bir ilçe.
yani gezip tozmak yada çoçuksuz olmak özgür olmak vs. aşkı aşk yapan bunlar değil kesinlikle.aşkın devam etsi iki kişinin elinde büyük aşkla evlenilmiş evlilik ve sonrasında kaybedilmeyen bir saygı olduktan sonra sadece sıcacık bir bakış aşkı alevendirir evlilik kaç senelik olursa olsun yaş kaç olursa olsun...,

ben zaten çiçekti mumla yemek falan isteyen biri deilim. tek isteğim eskisi gibi muhabbet ve bir arada olmak. bu arada eşimde yoğun çalışıyo belki ondan. bazende düşünüyorum doğumdan sonra çok mu itici oldum diye. malum bebeğim daha 3 aylık ve daha kilolarımı veremedim. saçım başım dağıldı çocukla uğraşmaktan kendime vakit bulamadım. acaba bu da sebep olabilir mi?

sacla basla bi alakasi yok böyle seylere takilip dert etmeyin. hem ilk üc ay zordur kadin icinde erkek icin de kadinda lohusalik var depresyoni var bunun düsünsenize hayatiniza yeni bir canli katiliyor , onun tüm hayat fonksiyonlari tabiri caizse sizin elinizde . bu cok büyük bir sorumluluk, cogu insan bunu kaldiramiyor. bunu en iyi altmanin yönü yalniz kalmamak. bilmiyorum yaninizda biri var mi, örnegin benim annem vardi ve bana bu cok iiy geldi, cünkü gercekten yardima ihtiyac var. esinizin durumu da sizin durumunuz gibi artik bir sorumlulugu var baba oldu tamamen degisti , bebek bircok seyi degistirir , belki esinizde halen bu degisiklige ayak uydurmaya calisiyor , bazi erkek cabuk adapte olur cogu zor olur ilgi kayar, ama önemli olan bunun gecici bir durum oldugunu anlamak.

kendinize güvenin 3 aylik bebegi olan hicbir kadin eger evde bir yardimci yoksa sacina basina bakamaz, sizdeki bu hisler psikolojik , insan ilk aylarda her bakimdan kendini yetersiz hissediyor. ama bizde robot degiliz degil mi , hem duygusal hem ruhsal büüyk bir degisim geciriyoruz.

bebeginize iyi bakin kuruntu yapmayin.

ben zaten çiçekti mumla yemek falan isteyen biri deilim. tek isteğim eskisi gibi muhabbet ve bir arada olmak. bu arada eşimde yoğun çalışıyo belki ondan. bazende düşünüyorum doğumdan sonra çok mu itici oldum diye. malum bebeğim daha 3 aylık ve daha kilolarımı veremedim. saçım başım dağıldı çocukla uğraşmaktan kendime vakit bulamadım. acaba bu da sebep olabilir mi?

canım bebeğin daha çok küçük kg larını elbet veririsin.sadece kendini ihmal etme mutlaka kendine ayıracak vakit bulabilirsin bunu kendin için yapmalısın.eşinizin bebeğinizle vakit geçirmesini sağlayın, o konuşmuyorsa siz konuşun gerekirse sakin bir şekilde bu durumu eşinizle konuşun nedenini sorun.belki işinde bir sıkıntısı vardır streslidir tüm sorularınızın cevabı eşinizde.

yorumlara bakarak şöyle söyleyebilirim. evlilik 2 bölümden oluşur:
1. çocuktan önce
2.çocuktan sonra

ilk bölümde aşk.. şehvet.. gezmeler.. sohbet.. sinema.. kitap.. eylence.. uzun yemek sohbetleri... uzun uzuunnn sarılıp uyumak ve fantaziler.. (aşk bunlardan besleniyor)
ikinci bölümde... hamilelik.. doğum...emzirme.. alt değiştir.. üst değiştir... ek gıda.. yorgun bi kadın.. acele yenen yemekler.. uykusuzluk.. bütün güncel olaylardan uzaklaşma.. çocuk odaklı bir yaşam.. sürekli uyuyan bi adam.. en fazla ev ziyaretleri..(aşk bunun neresinde)
tabiki çok güzel yönleride var ikinci bölümün ama merkezde aşk olsun isteyenler için daha zor.

çok güzel özetlemişsin okuyunca biran kendimi buldum..

yazdıklarınız biraz olsun içimi rahatlattı. biraz kendime güvenim geldi. benim gibi düşünen insanların olması benim yalnız olmadığımı gösterdi. iyiki varsınız. şu an sizleri sığınacak biri gibi görüyorum. bi de ben çalışan bi insanım bebek dolayısıyla ücretsiz izine ayrıldım evde oturmakta etkiledi beni bide dediğiniz gibi lohusalık sendromu:(

sizlere anlatınca rahatladım biraz. kendimi daha hızlı toparlıcam artık:34:

yukarda yazdıklarıma eklemeyi unutmuşum 2.5 yaşında da bir kızımız var.bulunduğumuz yer ise eşimin görevi nedeniyle doğuda ücra bir ilçe.
yani gezip tozmak yada çoçuksuz olmak özgür olmak vs. aşkı aşk yapan bunlar değil kesinlikle.aşkın devam etsi iki kişinin elinde büyük aşkla evlenilmiş evlilik ve sonrasında kaybedilmeyen bir saygı olduktan sonra sadece sıcacık bir bakış aşkı alevendirir evlilik kaç senelik olursa olsun yaş kaç olursa olsun...,

bu arada bizde bu sene eşimin görevi nedeniyle doğunun ücra bi köşesine gidicez. bu konuda kaderimiz aynıymış:) muhtemelen görevleri de aynıdır..

bu arada bizde bu sene eşimin görevi nedeniyle doğunun ücra bi köşesine gidicez. bu konuda kaderimiz aynıymış:) muhtemelen görevleri de aynıdır..

benim de içimden geçti aslında çok yoğun çalışıyor deyince :) benim eşim subay cnm

benim de içimden geçti aslında çok yoğun çalışıyor deyince :) benim eşim subay cnm

benimde eşim subay. :72: bizde bu temmuzda doğuya gidicez. inşallah iyi bi yer olur. tercihler arasında çok ii bi yer yok ama insanlar iyi olur inşallsah..

benimde eşim subay. :72: bizde bu temmuzda doğuya gidicez. inşallah iyi bi yer olur. tercihler arasında çok ii bi yer yok ama insanlar iyi olur inşallsah..
inş

inş. canım hayırlısı olsun.bizde tayinyiciyiz batıya bu sene bitiyo inş.

aşk biter
ama onun yerini başka duygular alır
babalık duygusu
vefa sadakat
özveri
sevgi saygı
merhamet
.............
evlilikte bi noktadan sonra rutine döner
ama evliliği ufak tefek davranışlarla canlandırabilirsin
küçük heyecanlar yaratabilirsin
ama aşk bitti diye tedirgin olmaya gerek yok
anlatabiliyormuyum
kimle evlenilirse evlenilsin
bi zaman sonra herkesin evliliği rutine döner bunu unutma ve buna sorun muş gibi yaklaşma
aynen katılıyorum............

inş.sizin de birlikte gidebileceğiniz bi yer olur.tayin dönemi çok stresli hele bir de doğuysa eşin bunları da düşünüyordur

inşallah bi yerlerde karşılaşırız. daha önümüzde uzun yıllar var bi sürü tayin görücez. türkiye küçük bi bakarsın bi yerde komşu oluruz:)

inşallah bi yerlerde karşılaşırız. daha önümüzde uzun yıllar var bi sürü tayin görücez. türkiye küçük bi bakarsın bi yerde komşu oluruz:)
olma ihtimali çok yüksek cnm.piyade benim eşim.siz şuan nerdesiniz.

Back
X