- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Aileler işin içine karışınca, üzerimize gelince, eşim de daha çok onlara yakın olunca,evet boşanmak istedim.Aşığım ama kör aşık değilim,fark bu. Aşık olup ayrılan insanlar da var; aldatılsan,dayak yesen yada başka sorunlar olsa "ayy ben çok aşığım" diyip af mı etmek lazım? Sevgiyle aşkın ayrımını çok iyi bildiğimi biliyorumAşk ve sevgi karıştırılıyor.Daha düne kadar boşanmak isteyen sen değil miydin?Aşk ta saplantı vardır.Ne olursa olsun vazgeçemezsin sevdiğinden.Gözün kara olur.
Aileler işin içine karışınca, üzerimize gelince, eşim de daha çok onlara yakın olunca,evet boşanmak istedim.Aşığım ama kör aşık değilim,fark bu. Aşık olup ayrılan insanlar da var; aldatılsan,dayak yesen yada başka sorunlar olsa "ayy ben çok aşığım" diyip af mı etmek lazım? Sevgiyle aşkın ayrımını çok iyi bildiğimi biliyorum
Eşimin kabul etmeyeceğini bildiğim için zora sıkışınca boşanalım diyorum ya, huyum öyle.Şımartmış beni senelerdirla.Hemen asabiyete bağlama.Demek istediğim aşk ta kaybetmek korkusu olur.Dayak yediğin aldatıldığın kişiye zaten duyduğun aşk değildir,mecburiyettir.Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.Amacım senin eski konularını yargılamak değil.
Evlenmekten çok korkardim ve bi turlu karar verip evet diyemezdim. Birgun nasil olduysa oldu ve evlilikten korkan o kizin başina korktuklari geldi...
Az çok evli olan her bayan eşinin evlenmeden önce nasıl oldgunu ( aşk sozleri , sarılmalar , öpüş kokuş , ilgi , buram buram aşk ) biliyor...
Benim merak ettigim evlendikten sonra neden değiştigi...
Ve her erkek evlendikten sonra odun mu olur ?
Eşim beni sever ben de onu severim... Eşim bana aşıktı çok fedakarlıklar çok sıkıntıları aşıp evlendi. bende seviyordum ama evlendikten sonra aşık oldum...
Ama bazen etrafimda sevgilileri nişanlilari goruyorum boyle mıç mıç :)
Çok ozeniyorum eski halimize.
Şimdi yeri gelir elimi tutmaz aklina gelmez , ailelere gidince gozgoze bile gelmeyiz ben gulerken suratina bakarim gülmuyodur falan filan...
Yanyana bile gelmeyiz. Ailesiyle hep ben konuşurum o tv izler gulumsemez.. mutfaga gelir bise yer icer en fazla 2 dk sonra hemen kaçar...
Birde ben kucuk kacamaklari severim. Asansorde operim annesigilde falan araba surerken falan. Rahatsiz olur yakalanma korkusundanmi yoksa benden mi bilmiyorum.
Birde eşim öpüsmeyi de sevmiyor yani onceden boyle degildi. Mesela tam romantik bir anda öpüşürken cocuk oper gibi yapip beni sogutur...
Sarilirken bir bahane bulur. Kolum agridi vs..
Ben konusmak istersem sallama cevaplar verir.
Yani bunlar sevmediginin gostergesimi yoksa normal mi bilmek istiyorum.
Çok uzuluyorum boyle olunca.
Birde garip bi olay var mesela ben trip atiyor veya kussek bunlari hep kendisi yapar bi ilgi alaka gelir yanima sarilir oper falan elimi de tutar benle bir sohbetler eder şaşiririm... Ama benle arasi iyiyken yapmaz.
Benmi üstüne düşüyorum da sıkıyorum bilmiyorum. İçim sıkılıyo boyle olunca.
Kendimde hiç sevmedigim bir huyumda var ben gulmeyi eglenmeyi sohbeti sevdigim kisilere ilgi gostermeyi cok severim.. sevdigim kişiden de ayni ilgiyi beklerim gormedigim zaman kırılır ve cok mutsuz olurum yapım boyle...
Ilgiyi seviyor olmam bu evliligi ilerde sıkıntıya sokarmı ?
Bir cok soruya cevap ariyorum ama bulamiyorum...
Dün bir film izliyorduk iki kavuşamayan aşık birbirlerine öyle güzel sarıldı ki. Eşime dedim nekadar güzel sarılıyor lar aşk böyle bişey. Bence aşk iki sevenin kavuşamaması. Kavusunca o büyülü duygu bitiyor. Eşimde ben bir kaç ay evden gideyim Ozman dedi. Yok dedim öyle olmaz sen eve gelmek isticen gelemiycen ben görmek istiycem giremiycem. Ama arada bir sıcak sıcak sarılırız. Tabi evlenmeden önce birbirimize her temas her sarılma her öpme aşk kokuyor du. Şimdi o anlardan birini yakalarsak görmemiş gibi haz duyuyoruz :)Evlenmekten çok korkardim ve bi turlu karar verip evet diyemezdim. Birgun nasil olduysa oldu ve evlilikten korkan o kizin başina korktuklari geldi...
Az çok evli olan her bayan eşinin evlenmeden önce nasıl oldgunu ( aşk sozleri , sarılmalar , öpüş kokuş , ilgi , buram buram aşk ) biliyor...
Eşim beni sever ben de onu severim... Eşim bana aşıktı çok fedakarlıklar çok sıkıntıları aşıp evlendi. bende seviyordum ama evlendikten sonra aşık oldum...
Şimdi yeri gelir elimi tutmaz aklina gelmez , ailelere gidince gozgoze bile gelmeyiz ben gulerken suratina bakarim gülmuyodur falan filan...
Yanyana bile gelmeyiz. Ailesiyle hep ben konuşurum o tv izler gulumsemez.. mutfaga gelir bise yer icer en fazla 2 dk sonra hemen kaçar...
Birde ben kucuk kacamaklari severim. Asansorde operim annesigilde falan araba surerken falan. Rahatsiz olur yakalanma korkusundanmi yoksa benden mi bilmiyorum.
Birde eşim öpüsmeyi de sevmiyor yani onceden boyle degildi. Mesela tam romantik bir anda öpüşürken cocuk oper gibi yapip beni sogutur...
Birde garip bi olay var mesela ben trip atiyor veya kussek bunlari hep kendisi yapar bi ilgi alaka gelir yanima sarilir oper falan elimi de tutar benle bir sohbetler eder şaşiririm... Ama benle arasi iyiyken yapmaz.
Kendimde hiç sevmedigim bir huyumda var ben gulmeyi eglenmeyi sohbeti sevdigim kisilere ilgi gostermeyi cok severim.. sevdigim kişiden de ayni ilgiyi beklerim gormedigim zaman kırılır ve cok mutsuz olurum yapım boyle...
Evlenmekten çok korkardim ve bi turlu karar verip evet diyemezdim. Birgun nasil olduysa oldu ve evlilikten korkan o kizin başina korktuklari geldi...
Bizdede tam tersi eşim der bana surekli evlendiğimizden beri değiştin diye eskiden daha cok seviyormuşum onu, halbiki şu an daha cok bağlıyım. Ama sevgi gosterileri herzaman yapmayız mesela birbirimize , ama ben uzak kaldıkca o yaklaşır bana, bence sen ona daha sık trip at :) ben cok değişkenimdir bi bakmışsın yapışırım ona ilgi gosteririm sonra bi bakmışsın hic yokmuş gibi davramırım hatta terslerim, o huyumdan cok ceker , bi anım bi anımı tutmaz, ama bana bağlı tutanda bu huyum diye düşünüyorum, surekli ona yapışsam beni hic tinlamaz, arada terslemek uzak kalmak iyi geliyor, mesela akşam işten eve geldikmi gec olur ben direk yatmaya cıkarım, o ısrar eder biraz aşağda kal beraber tv izliyelim diye, ben hiç aldırış etmem yinede cıkarım yatağa, sonra tv başında yalınız kalır canı sıkılır cıkar yanima bi sarılır falan cok sıcak sarılma dedikce daha cok sarılası geliyor sanki ve daha cok bırakmıyor :) vallah bnce biraz mesafe koy derim üstüne fazla varma biraz merak etsin mesela cık arkadaslarınla bişeyler yap o izin günündeyken evde yalınızken gor bak ozluyormu ozlemiyormu
Oldurmekte ne demek aski gebertiyor evlilik :) erkeklerin geneli odun desek evlenene kadar ayiya dayi misali romantik evlenince monoton bi hayat basliyor. Ben bunun eklenen sorumluluklardan kaynaklandigini dusunuyorum. Problemleri sevgiliyken bi sekil kenara atabiliyorsun yada birbirini bir sure gormeyebiliyorsun ama evlilik oyle degil. Sonra yok aileler cart curt off yani aska zaman kalmiyor
Aşk demek hasretlik demek,özlemek, arzulamak ,beraber olmak istemek demek.Evlenince hepsi gerçekleşiyor.Yerini sevgiye bırakıyor.
Hayır elbette. Sadece eskisi kadar telaşlanmıyoruz vurduğumuzda. Birikimler sizi yoran sanırım. Ama hiçbir tür ikili ilişkide bundan kaçamazsınız. İnsan hep biriktirir. Hem kendine hem karşısındakine.
Sevgili hali ve evlilik hali bir olmaz ki .s
O yüzden evlenince sevgililer gibi olamıyosun . Bence daha derin duygular oluyor.
Sevgiliyken dışarıda sureklı mıç mıçtık . Şimdi ise okadar yakınlaşmayı sevmıyorum insanların içinde.
Belkıde benım kocam çok değişmemiştir . Bilmiyorum. Arada odun falan derim ama Allaha şükür ham odun değil yani
Ayrıca tek erkeklerde değişmez evlenince kadınlarda değişir. Bunuda düşünmek lazım. Belkıde kocanızda sizin değiştiğinizi düşünüyodur.
Eskıden kadınları başı ağrırdı şimdi erkeklerinBen çok degiştim.
Onceden 9 gün küs kalir yatagi ayirir asla konuşmazdim.
Simdi hemen konusrak hallederiyoz ve ayri yatamiyorum ondan...
Ve bazen sirf ne dicek diye teklifte bulunup uykum var cevabini alip yatakta telefonla yarim saat ugrastigini gorunce insan cildiriyo tabi.
evliliğin aşkı öldürüp öldürmeyeceği beklentinize de bağlı bence..
mesela sevgili iken ayrı evler ayrı ortamlar ve özlem daha fazla ; zaten helal ilişki olmadığı için de şehvet de fazla...
görüşmek için hazırlanmak ; süslenmek ; giyinmek sevgililik aşamasında daha fazla...ama evlilikte zaten sürekli yanyanasınız...ayrıca evlilik de sorumluluk geçim düzen yemek vs. belki bu tür şeyler değiştiriyordur insanı....
ben de siz gibi korkardım ve eşim biz diğerleri olmayacağız bakış açısı bu olumsuzlukların sebebi derdi...
eşim her sabah öperek uyandırır her akşam sarılarak uyuttuğu gibi...
naiftir; anlayışlıdır..ev işlerinde yardımcı olur...18 imi doldurmamıştım tanıştığımız da 7 yıl oldu birlikteyiz..
öğrenciyken işsizken uzakken nişanlıyken ve evliyken hep kelebek gibi tuttuk ellerimizde sevgimizi...inşaallah bir ömür devam eder böylece...
Bence evliliğinizde büyük bir sıkıntı yok ya, ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Ben de senin gibi yengeç burcuyum,duygulara çok önem veririm,o yüzden çok iyi anlıyorum seni ama erkeklerle kadınlar o kadar farklı ki burçtan daha önemli bir detay varsa o da cinsiyet.Farklı olduğunuzu ve bu konuyu gereğinden fazla kafaya taktığını kabul etmelisin.Saat kaçlara kadar uyanık kalmışsın,yazık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?