Evlilik aşkı öldürürmü?

Aşk ve sevgi karıştırılıyor.Daha düne kadar boşanmak isteyen sen değil miydin?Aşk ta saplantı vardır.Ne olursa olsun vazgeçemezsin sevdiğinden.Gözün kara olur.
Aileler işin içine karışınca, üzerimize gelince, eşim de daha çok onlara yakın olunca,evet boşanmak istedim.Aşığım ama kör aşık değilim,fark bu. Aşık olup ayrılan insanlar da var; aldatılsan,dayak yesen yada başka sorunlar olsa "ayy ben çok aşığım" diyip af mı etmek lazım? Sevgiyle aşkın ayrımını çok iyi bildiğimi biliyorum

la.Hemen asabiyete bağlama.Demek istediğim aşk ta kaybetmek korkusu olur.Dayak yediğin aldatıldığın kişiye zaten duyduğun aşk değildir,mecburiyettir.Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.Amacım senin eski konularını yargılamak değil.

Eşimin kabul etmeyeceğini bildiğim için zora sıkışınca boşanalım diyorum ya, huyum öyle.Şımartmış beni senelerdir
Ama o konumu hatırlıyorsan,eşim hatasını kabul etmeseydi gerçekten bitirirdim.İlk defa böyle sarsıldık çünkü. Ben onun ailesinin kölesi değilim.
Konu nereden aileye geldi yahu,iyice sinirlendim bak görüyor musun Neyse sonuç olarak adama aşığım

Bence eşin azckk kovalamaktan hoşlanıyor nazlı nazlı gez evde yani o yanaşsın hem öyle küçük şeylere takılma önemli olan dürüst bi adam olması ailesini önemsemesi varsın biraz odun olsun senin olsun canım

Çok basit soruların cevabı ,yani şuan siz evlisiniz,o zaman sevgili ve nişanlıydınız yani belli şeyleri rahatça yaşayamıyor dunuz kısıtlıydı,hatta içinde kaybetme korkusunu bile yaşayabiliyor olabilirdi.Ama şuan onun yanındasın artık alışkanlığın verdiği evliliğin oturması mevcut.Sizi her akşam görüyor ve yanında olduğunu biliyor çünkü.

Yukarıda ki konunuz da küstüğümüz zaman yanıma yaklaşır elimi tutar ,gönlümü alır sarılır öper demişsiniz.Bence buda güzel bir işaret bunu yapmayan birçok bey var bunu da düşünün.Zaten her akşam yapış yapış olamaz ki insan bunu da düşünün.

Dün bir film izliyorduk iki kavuşamayan aşık birbirlerine öyle güzel sarıldı ki. Eşime dedim nekadar güzel sarılıyor lar aşk böyle bişey. Bence aşk iki sevenin kavuşamaması. Kavusunca o büyülü duygu bitiyor. Eşimde ben bir kaç ay evden gideyim Ozman dedi. Yok dedim öyle olmaz sen eve gelmek isticen gelemiycen ben görmek istiycem giremiycem. Ama arada bir sıcak sıcak sarılırız. Tabi evlenmeden önce birbirimize her temas her sarılma her öpme aşk kokuyor du. Şimdi o anlardan birini yakalarsak görmemiş gibi haz duyuyoruz :)

bende bunun sebebini anlamış değilim maalesef
Sevgili yada nişanlılık döneminde birlikte yaşamadığımız için yada karşılıklı olarak her zaman çekip gitme korkusu olduğu için midir daha heyecanlı ve aşıkmış gibi olmak inanın bilmiyorum ama evet evlenince bi durgunluk, dinginlik olduğu doğrudur..

Ne kadar askindan gebersende ask gecicidir herzaman kalici olan sevgidir. Seni her gordugunde karninda kelebekler atmasini yada heycanlanmasi eskisi gb kacamaklar yapmasini her an seninle ilgilenmesini beklemek cok sacma. Evlilik cok fedakarliklar ister belliki yeni evlisiniz. Hersey sevismek kacamak yapmak gezmek tozmak degil elbette. Daha kotu ve zor gunleriniz olacaktir mutlaka kocanin yapisi oyle belliki o senin gb olamaz sende onun gb olamassin onun acisindan dusun belki oda senin hircinliklarini hareketlerini sevmiyordur. Belli bi zamandan sonra ask sevgiye donusur ve sevgi fedakarlik saygi anlayisida yaninda getirir. Hersey rayina oturacak biraz sabirli ol.

Genel olarak yapiyorum bunlari zaten.
Evet ama o arada sarilasim geldiginde boyle seyler oldugunda hic sarilasim gelmiyor resmen duygularim koreliyor...

Aşka zaman yaratmak kadına , o zamanı yoketmek erkege kalıyor.
Ve kadin evliligi icin çaba gosterirken eşi çalismakla kafayi bozuyor.
Dusununce tabiki mantikli ama denge sahlamak lazim

Hayır elbette. Sadece eskisi kadar telaşlanmıyoruz vurduğumuzda. Birikimler sizi yoran sanırım. Ama hiçbir tür ikili ilişkide bundan kaçamazsınız. İnsan hep biriktirir. Hem kendine hem karşısındakine.

Beni sevmiyorsun dedigi zamanlari hatirliyorum da bundan hiç sikayetci degildi.
Snra birgun aşık oldum ve yuzune soyledim bunu.
Aslinda onu bu davranislara iten alışkanlik oldu...
Gece beni istesede uyur
Cunku yarinda birlikte olabilir sonraki gunde farketmez...
Alışkanlık guzel birsey degil.
Insanlar ne kadar alışırsa alışşın keşke diyecegi şeyler yapmamalı

Ben çok degiştim.
Onceden 9 gün küs kalir yatagi ayirir asla konuşmazdim.
Simdi hemen konusrak hallederiyoz ve ayri yatamiyorum ondan...
Ve bazen sirf ne dicek diye teklifte bulunup uykum var cevabini alip yatakta telefonla yarim saat ugrastigini gorunce insan cildiriyo tabi.

Eskıden kadınları başı ağrırdı şimdi erkeklerin
Yedikleri bişey mi doknuyor ne

Inşalllaahhhhhh...
Aminnn.
Bazen ona boyle kizin oldugu ya da adamin oldugu aşklarini yasayamadiklari icin cok pisman oldugu filmler izletiyorum. Etkileniyor ama sonra ayni

Birşey takinca kafaya o uyku bana haram oluyor..

Eşimin kabul etmeyeceğini bildiğim için zora sıkışınca boşanalım diyorum ya, huyum öyle.Şımartmış beni senelerdir
Ama o konumu hatırlıyorsan,eşim hatasını kabul etmeseydi gerçekten bitirirdim.İlk defa böyle sarsıldık çünkü. Ben onun ailesinin kölesi değilim.
Konu nereden aileye geldi yahu,iyice sinirlendim bak görüyor musun Neyse sonuç olarak adama aşığım[/QUOTE]

(.) aşıksın
onu anladık ben de yeni anladım biliyor musunuz? Meğer bende aslında kocamdan vazgeçemezmişim, öyle kolay olmuyormuş ama bunu görmek için yaşamak lazımmış 10 gün yetti aramızdaki sorunları sorun gibi görmemize, benim onu duymama, onun bana ulaşmasına yetti. gerildiğimiz zamanlarda iletişemiyorken sakinleşince konuşmayı beceremiyorken ne oldu da birbirimize ulaştık çünkü eğer birbirimize ulaşamazsak "biteceğini" anladık o da ben de.
evlilik aşkı öldürmüyor ama can çekişmeye başladığında bir küçük darbe istiyor içindeki pis kanı, iltihabı içinden atacak bir küçük darbe, bağırmadan, çağırmadan, kırıp dökmeden sessiz bir darbe ve sonuç meğer aşık olduğum adam o evdeymiş hala, onun aşık olduğu kadın hala yanı başındaymış ama evililik yormuş, bir mola verdik dinlendik ve yolumuza devam ediyoruz yine elele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…