- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Evet öyle galiba.. Ama üzülecek bir durum yok diye düşünüyorum konu sahibi. Şöyle de bir şey var önceki konularınıza baktım da sizin eşiniz biraz problemli galiba
Aşk,heyecan geçicidir mantık bakidir..Yaşasın mantık evliliği..
Şimdi sevgi olmadan olmaz diyenler koşuşur.Mantık diyorum mantık yani herşeyden biraz ve tabiki mantıklı olarak sevgi de barındıran!
Evlilik demek benim.icin artik sdece aliskanlik demek ,,,,ne aski hic zannetmiyorum ask dolu bir evliligin oldugunu ilk evliyken bilememde hersey ama hersey butun heyecanlar bitiyor ask yerini sevgiyle yemek yemek tv izlemek gezmek cocuk yapmak ve hayati yasamaya calismak gibi rutin seylere birakiyor
Aynı şeyleri ben de yaşadım aynı cümlelerle. Nefret ettim evlilikten pişman oldum . Sonra anladım ki beklentim masallar da ki prens mis ☺ gerçek hayat öyle değilmiş . Ama suan hersey çok iyi maşallah yani 20 yaşında yaşamak istediğim hayatı (eşimle ) şimdi yaşıyorum . Güzel sözler ozlemler vs . Biraz zaman biraz sabır gerekiyor arkadaşım . Yorulursun üzülursun ama mutlaka güzel olur hersey . Allah başka dert vermesin . Bu birazda bBeynimizi boş birakmaktan kaynaklanıyor kuruyoruz sürekli . Beklentisiz yaklaş esine . Beklediğinsşeyleri sen gösterona sen yap bbelki göre göre oda degsir bir nebze ☺
Hayat felsefeme o kadar karşı ki...
Ben bu hayatta karşimdakiyle gülmedigim kahkaha atmadigim bir günü yaşanmış saymiyorum...
Hayat çok kısa degilmi ?
Neden sevdiklerinle gulmek eglenmek varken monoton bir evlilik yasayayim ki ?
Yarin ölsem esimin benim hakkimda bilmedigi o kadar şey varki...
Ya da benimle yapmadigi hayal ettigim ama onun sormaya tenezzul bile etmedigi...
Hikayelerim var benim tamamlanmamiş.
Haksizmiyim
Yoksa evlilik gercekten bana gore degilmi
Valla canim benim hic kendini kandirma yazdiklarim evliligin ta kendisiHayat felsefeme o kadar karşı ki...
Ben bu hayatta karşimdakiyle gülmedigim kahkaha atmadigim bir günü yaşanmış saymiyorum...
Hayat çok kısa degilmi ?
Neden sevdiklerinle gulmek eglenmek varken monoton bir evlilik yasayayim ki ?
Yarin ölsem esimin benim hakkimda bilmedigi o kadar şey varki...
Ya da benimle yapmadigi hayal ettigim ama onun sormaya tenezzul bile etmedigi...
Hikayelerim var benim tamamlanmamiş.
Haksizmiyim
Yoksa evlilik gercekten bana gore degilmi
Onceden bana konuş derdi konusarak çözelim. Simdi konusuyorum guzellikle ama anlamiyor. Unutuyorum diyor icinden gelerek yapsan unutmassin diyorum.
Bide liste ver bana bakip yapayim diyor
Bu konu hakkında konuşmayı denedin mi?
Valla canim benim hic kendini kandirma yazdiklarim evliligin ta kendisi
Evli olupta esine ilk tanistigin gibiki aski heyecani titreme terleme yuz kizarma olayini yasayani duymadim varsa yasayan inanmam hatta gorucu usulunu bilemem ama o bana herzaman heyecanli gelmistir:) biz esimle 5 sene ciktik evlendik 3 sene evliyiz ve asik olmayi ozledim resmen heyecanlanmayi falan..ama simdi tek hedef birlikte guzel bir aksam yemegi evde her aksam , tv keyfi bogaz keyfi market alisverisi falan , dedigim gibi evlenince ask hayat arkadaslina donusuyor ask bitiyor
Güzellikten anlamıyorsa sende tavır yap bi kaç gün yada onun gibi davran umursama,görme,duyma.
Canim cabayla alakasi yok ki dunyanin en romantk erkegiyle de evlensn zamanla hayat arkadasi olucaksin sevgilini sucalamana gerek yokOyle olmasin diye gösterdigim çabayi gorsen aglardin emin ol oturur aglardin karsimdaki odunsa ben ne yapayim daha
Defalarca kez konuştuk iyi gidiyor iki 3 gun sonra yine ayni...
Ya kizlar benmi cok abartiyorum gercekten bilmiyorum ama arkadaslariyla konusuyorum bazen bize gelip gidiyolar. Arkadaslariyla o kadar iyi anlasiyorum ki... o da arkadaslariyla iyi. Ama arkadaslari bile benim daha kafadar oldugumu soyleyip benle konusuyolar.
Esim benimle konusurken gozlerime bakmazken onlar gozlerini ayirmiyolar benim konusmam bitene kadar...
Canim cabayla alakasi yok ki dunyanin en romantk erkegiyle de evlensn zamanla hayat arkadasi olucaksin sevgilini sucalamana gerek yok
Aynı durumu yaşayan biri olarak bence sen abartmıyorsun, sen sohbet etmek,güzel sözler duymak,sevildiğini hissetmek istiyorsun buda gayet doğal.
Ben 19 aylık evliyim yanılmıyorsam 2.ayda eşime evet hayatım HAYAL ETTİĞİM GİBİ DEĞİL AMA BEKLEDİĞİM GİBİ Bİ EVLİLİK demiştimmm.ve eşim benimle evlenmek için çok uğraştı.bu arada sormak istedim eşinin burcu ne
Malesef evliligin gercek yuzu buEsim bazen sevgiyi farkli yansitiyo. Sen beni sevmiysn diyip sevgi sozcukleri beklerken bile bana her istedigine tamm diyorum daha ne diyebiliyor. O zaman keske evlenmeseydim diyorum.
Malesef evliligin gercek yuzu bu
Bende cok diyorum keske evlenmeseydim
Onu pesimde surundurdugum gunleri ozledimmmmmmmmm
Biz evliligimin 1. Ayinda bir kavga ettik butun apartman bizi dinledi... ilk 1 sene coook zorlandim hergun aglamakla gecti ama sonra duzeldik simdide iyiyiz ama o gunleri cok ariyorum..
Bu arada ben yengeç eşim yay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?