Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar olduki evlenelii
aslında aşk ölmez
yani kısa sürede ölmez bir imza ile
anlayış ve saygı devam ettikten sonra aşk gizlide olsa varlığını devam ettiriz
sadece birbirinizi tanıyosunuz canım
aynı evin içinde yaşamaya başlama k çok farklı bişey
ikilemmde kalmanda
allahım ölmeyen aksine daha da çoğalan,büyüyen aşklar nasip et................![]()
canlarım evlilik aşkı öldürüyormu? bence evet öldürüyor herşey bitiyor evlendikten sonra......
off ya benim de en büyük korkum bu ama bence ölme değilde artık heyecan kalmıyo birşeyler için
zamanla öldürüyo ne yazıkkiheyecan falan kalmıyo rutine dönüşüyo herşey bi süre sonra...ama eşinizle de alakalı bi durum bu...ben mesela ilk zamanlar hep süprizler yapardım eşime...süslenir püslenir güzelce giyinir onu beklerdim ....küçük notlar yazardım...mumlar yakardım romantik bi ortam olsun diye...güzel yemekler hazırlardım...eşim dalga geçmeye başladı ne bu mum elektrik mi yok bilmem ne odun
ben de ondan bi çiçek ufak bi hediye falan bekledim zaman zaman ama olmadı
bende sıkıldım doğrusu uğraşmaktan karşılık görememekten...alay etmesinden..keşke biraz daha romantik olsaydı şu adam olmazmıydı
![]()
zamanla öldürüyo ne yazıkkiheyecan falan kalmıyo rutine dönüşüyo herşey bi süre sonra...ama eşinizle de alakalı bi durum bu...ben mesela ilk zamanlar hep süprizler yapardım eşime...süslenir püslenir güzelce giyinir onu beklerdim ....küçük notlar yazardım...mumlar yakardım romantik bi ortam olsun diye...güzel yemekler hazırlardım...eşim dalga geçmeye başladı ne bu mum elektrik mi yok bilmem ne odun
bende sıkıldım doğrusu uğraşmaktan karşılık görememekten...alay etmesinden..keşke biraz daha romantik olsaydı şu adam olmazmıydı
![]()
evli değilim ama şu yorumu yapabilirim .şimdi eğer gerçek bir aşk varsa ölüceğini sanmıyorum çünkü sokakta hala yaşlı başlı teyzeler amcalar bilmem kaç yıllık evlilikleri var ele ele geziyorlar mesela çok tatlı aşkları ölmemiş artmış hatta .
ama eğer ortada aşk yoksa yani sadece fiziksel bir beğeni,hoşlanma varsa o zaman o bitince aşkda biter .
![]()
evliligin aski oldurup , oldurmedigi meselesi toplumun kanayan yarasi oldu.. kadin, erkek dustuk bir askin pesine gidiyoruZ..evlenmeden oturup etraflica dusunun.. sevgi ve huzur mu aradiginiz? yoksa her 3 yilda bir daldan dala konmak mi?
askin omru toplasan 2-3 yil, bu kimya bedeninizden temizlendikten sonra evli olsanizda heyecan biter, evli olmasanizda... askin katili evlilik kurumu degil.. birini suclamayi tercih ederseniz de kendi bedeninizi suclicaksiniz..