Yeni evliymişsiniz; size tavsiyem hiçbir zaman eşinizin kariyeri önüne taş koymayın. O da sizin kariyeriniz için her zaman destek olmalı. Eşler bunun için var ve evlilik, hayatı paylaşmak böyle bir şey. Bebek düşünüyormuşsunuz, onun geleceğini düşünün. 8 ay bir şey değil. Ben de eşimle uzun zaman ayrı kaldım yeni evlendiğimde. Hem de eşim yurtdışında çalıştığı için yurtdışına yeni gelmiştim yapayalnızdım tek bir arkadaşım dahi yoktu. Eşimin sürekli iş seyahatleri olurdu. ayın 1-2 haftası benleyse 2 haftası uzakta geçiyordu. Kaç kere bana istersen gitmeyeyim, başkasını göndersinler ya da başka iş bakayım dedi ama ben hep destekçisi oldum çünkü bu deneyimin bir gün ona iyi kapılar açacağını biliyorduk. O dönemler sayesinde şimdi çok iyi bir işte çalışıyor çok şükür. O da aynı şekilde her zaman benim kariyerimi destekledi, ikimiz de düzenimizi oturttuk, şimdi bebeğimizi bekliyoruz.
Maalesef maddi boyutu gözden çıkaracaksınız bazı şeyler için. Ben de dil kurslarına gittim, ortam edinmek için farklı klüplere yazıldım yurtdışına geldiğimde. Şimdi fazlasını kazanıyoruz. Konfor alanınızdan çıkmazsanız hiçbir zaman yükselemezsiniz