- 25 Aralık 2017
- 773
- 2.145
- 113
Pardon saçma bir soru oldu
Evet. Kendi anne babasinin dugununde var, 2 yasinda.

Ama ilk tanistigimizdan beri o hep evlilik istiyordu, istiyor. Boyle planlari olan bir insan. Sadece ikimizin evliliginden emin degildi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon saçma bir soru oldu
anladim simdi demek istediginizi. soyle ki ikimizin de ulkesi olmayan bir yerde beraber yasadigimiz icin ayrilmak oyle "ben senden ayrildim, al mektuplarini ver mektuplarini" seklinde olmuyor. mecburen oturup konusuyoruz. kaldigimiz ev benim adima, onun ev bulup tasinmasi gerekiyor ama yanasmiyor.
beni hem ben konuya uzulup, ayrilmak istedigimde "cok seviyorum, mutluyuz" deyip, kalmaya ikna edip hem de "mutluyuz ama evlensek belki bosaniriz, evlenmekten emin degilim" demesi cok yordu. konusup, cozmeye calistim. zaman verip, ustune gitmedim ama sonuc olarak bu kalbimi kirdi ve mutlu da olsam uzuldum.
simdi evden uzaklastim arkadasimla 1 hafta uzaklastim. 1.5 hafta sonra tekrar onsuz 3 hafta tatile gidiyorum. ona kiralik yerler buldum, tasinmasini istedim. uzuntumu kabullendim ve ayrilmaktan emin hale geldim. simdi o da bana "2 haftadir annemle konusuyorum, sorunlarimin ustesinden geldim, senden cok eminim, hicbir zaman sorun sende ya da bizim iliskimizde degilmis" diyor. ben de kendimi bu noktaya zor getirip, cok uzuntu yasadigim icin, beraber olmaya ve ona bu konuda guvenmekte zorlaniyorum.
bir de ne olursa olsun, hayat boyu bu donem ve onun benimle gelecekten emin olmadigi donem hafizamda kalacak. konu evlilikten cok, benim bu konuda yasadigim kirginlik aslinda.
siz evlenmek konusunda nasıl %100 emin oluyorsunuz ki? kimse olamaz ki.
turkiyede yaşasanız, adam türk olsa anlarım. ama bu şartlar altında evlenmiyor muyuz, o zaman ayrılalım olayını anlayamıyorm.
Yani anne babasi kendisi 2 yaşındayken evlendiyse suudi arabistan olamaz orasiEvet. Kendi anne babasinin dugununde var, 2 yasinda.
Ama ilk tanistigimizdan beri o hep evlilik istiyordu, istiyor. Boyle planlari olan bir insan. Sadece ikimizin evliliginden emin degildi.
anladim simdi demek istediginizi. soyle ki ikimizin de ulkesi olmayan bir yerde beraber yasadigimiz icin ayrilmak oyle "ben senden ayrildim, al mektuplarini ver mektuplarini" seklinde olmuyor. mecburen oturup konusuyoruz. kaldigimiz ev benim adima, onun ev bulup tasinmasi gerekiyor ama yanasmiyor.
beni hem ben konuya uzulup, ayrilmak istedigimde "cok seviyorum, mutluyuz" deyip, kalmaya ikna edip hem de "mutluyuz ama evlensek belki bosaniriz, evlenmekten emin degilim" demesi cok yordu. konusup, cozmeye calistim. zaman verip, ustune gitmedim ama sonuc olarak bu kalbimi kirdi ve mutlu da olsam uzuldum.
simdi evden uzaklastim arkadasimla 1 hafta uzaklastim. 1.5 hafta sonra tekrar onsuz 3 hafta tatile gidiyorum. ona kiralik yerler buldum, tasinmasini istedim. uzuntumu kabullendim ve ayrilmaktan emin hale geldim. simdi o da bana "2 haftadir annemle konusuyorum, sorunlarimin ustesinden geldim, senden cok eminim, hicbir zaman sorun sende ya da bizim iliskimizde degilmis" diyor. ben de kendimi bu noktaya zor getirip, cok uzuntu yasadigim icin, beraber olmaya ve ona bu konuda guvenmekte zorlaniyorum.
bir de ne olursa olsun, hayat boyu bu donem ve onun benimle gelecekten emin olmadigi donem hafizamda kalacak. konu evlilikten cok, benim bu konuda yasadigim kirginlik aslinda.
boşuna kırılıyorsunuz. evlenmek istiyordu, benimle evlenme konusunda tereddütü vardı diyorsunuz. adam kendini ifade edememiş sanırım. eğer dediğiniz gibi olsaydı sizden kendisi ayrılır evlenebileceği bir kadın arayışına girerdi zaten. hatta sizden ayrılmadan etrafına bakınırdı, bi gözü dışarda olurdu siz de bunu hissederdiniz.
gerçekten birlikte yaşayınca evlilik çok gereksiz geliyor. ben de 3 yıldır birlikte yaşıyorum. nişanlımın hatrına evleneceğiz inşallah bir ara =)
Birlikte yaşıyorsunuz ve aileler de biliyorken evliliginiz iliskinizi hukukilestirecek sadece.
Maddiyat konusundan bahsetmediniz ( bahsetmeyin de :) gerçi sizde sorun olur gibi durmuyor maddiyat.
2 ay içinde niye karar verememis ki kafama takılan bu oldu.
Sizi kaybedecegini anlayinca anlamış.
Bana da sizin gibi yapsa biri zoraki evlenmiş olmak istemem. Bu tamamen benim görüşüm.
Bi sorun sizinle neden evlenmeye karar vermiş ve evlilik O' nun için ne anlam ifade ediyor?
Evliligi de ayriliga da iyice düşünüp karar verin birlikte.
Tüm mesajlarınızı okudum bence kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz ama hala anlamamakta direnip sizi evlilik meraklısı gibi görenler var şaşkınım cidden
Kırgınlığınızın sebebi adamın evlenmek istemesi ama sizinle evlenmekten şüphe etmesi ki bence bu çok saçma.
Güzel giden bir iliski var, en zor zamanlarda destek olunmuş, aileler memnun, çocuk isteği var ama neden sizin buna değmeyeceğinizi düşünmüş? 'Seninle evlenmek istediğimden emin değilim' sözü sanki senin eksiklerin var başkası olsa hemen evlenirdim gibi bir anlam çağrıştırmış gibi geldi bana.
Gurur yapıyorsunuz şu an zorla evlenmeye ikna etmiş konumuna düşmüşsünüz. Ben olsam ben de çok kırılır ve gurur yapardım. Ve beni bu duruma düşürdüğü için nunla evlenmek istemediğimi söylerdim.
Biraz uzun ve karışık oldu ama umarım anlaşıldığınızı hissetmişsinizdir![]()
Evlilik şart mı ya gerçekten merak ettim sen mutluysan huzurluysan o ilişkini niye bitiresin ki. Hadi diyelim ayrıldın onunla mutlu olduğun kadar mutlu bir başka ilişki yaşayacak mısın. Zaten aynı evi paylaşıyorsunuz anladığım kadarıyla yine bir nevi evli gibisiniz. Bence evlilik olayına fazla anlam yüklüyorsun. Evli ve mutsuz binlerce kadın var. İlişkinin kıymetini bilmelisin
Sevgilin genel anlamda pasif bir adam mı? Bunu neden soruyorum
Uzun süredir birliktesiniz ortak bir hayat paylaşıyorsunuz, ister istemez alışkanlıklarda oturuyor.
Nasıl evliyken ha deyince ben boşanıyorum diyemiyor, günlerce uzun uzun düşünüp sürekli muhasebe yapıyorsan
Erkek arkadasın ve sen şuan bu durumu yaşıyor olabilirsiniz.
Pasif bir adamsa, şimdi ev bulacağım herseye yeniden başlayacağım, eksi elma ile genel anlamda bir sorunum yok, üstelik detaycı bir kadın :) hayatımı da kolaylaştırıyor. Evlenim gitsin o zaman kim uğraşacak kafasında da olabilir.
Bu durumu biraz sende yaşıyor gibisin. Yaş 29, yeniden biriyle tanış, ondan emin ol çocuk yap diye düşünmenin sebebi
Seninde onu hayatından çıkarıp yeni bir başlangıç yapma konusunda tereddüte düşürüyor.
Yoksa ben senin aşırı kırgın olduğunu ve aslında hayatında onu artık istemediğini düşünüyorum.
Bence iyi düşün.
olayi cok cok iyi anlamissiniz. aynen benim de suphem bu. kendimi benden ayrilmaya usenen biriyle kalmis gibi hissedip bundan korktum. hayatina cok katkim oldu gunluk hayat konulari ile ilgili. o da bana destek oluyor ama ben daha pratik bir insanim. bir donem acaba benimle olmak isine geliyor, kavga gurultumuz de yok, erkek oldugu icin yas acelesi de yok, oyle kafasina gore takiliyor mu diye cok kizdim.
ben bu durumu yasayip yasamadigimi cok sorguladim ama degil. gercekten seviyorum. hayat bu belli olmaz, cocuk yapip ayrilabiliriz de, eminim ki bosansam bile cocugumun babasi bu insan olsun isterim. yuzune bakinca icim aciliyor, mutlu oluyorum. cok seviyorum hala.
bunlari konustuk, beni ikna etti gibi, sorunun annesiyle yasadigi problemler olduguna. simdilik evlilik konusunu erteledim ama ayrilmaktan da vazgectim. biraz hareketlerine gore karar alicam, bir sure daha gozlemlemeye karar verdim.