Merhabalar. Kısa süreli bir evliliğim oldu. İlgisizlik sevgisizlipe, sevgisizlik saygısızlığa dönüşmeye başladı. Boşanma kararı aldık ve evleri ayırdık. Davalarımız açıldı devam ediyor. 2 aydır da ayrıyız. Tekrar düşünmek için birbirimizden yakın zamanda zaman istedik. Sorunlarımız var, çözümlerimizde oluşmak için tekrar bir araya gelmelimiyiz diye düşünüyoruz. Sorum şu ki barışırsak bu ayrılık boşanma sorunlar vs birbirimize ilk zamanlardaki gibi bakmamızı etkiler mi ? Yakın zamanda görüştüğümüzde 2 aydır görmemenin de etkisiyle belkide ilk günki gibi heyecanlıydım. Sarılmamak için kendimi zor tuttum ama konuşmaya başlamak ikimiz içinde zordu. Biraz çekingen ve utangaç hissettim tam düşündüklerimi söyleyemediğim için. Hani bir iki sefer yeni tanıştığınız insanla görüşme gibiydi soğuk ve mesafeli. Barışırsak mesafelerimiz devam mı eder? Daha mı birbirimize yakın oluruz bilemiyorum. Evlilik sürecindede benimle çok şeyi paylaşmazdı. Benim onu açmadığımı söylemişti. Böyle böyle aramıza mesafeler girmişti. O mesafeleri nasıl aşabiliriz. Eski eş yada ayrılmış barışmışlar aradaki soğukluğu nasıl yok ediyorlar.